K :papovku
K :papovku
Kupio bih papovku u dobrom i orginalnom stanju,pa ako neko posjeduje istu ili poznaje nekoga tko posjeduje... Nabavna je spremna.
Pitanje za poznavaoce materije,postoji li neka prednost zastave naspram ruskog sks a ,za upotrebu na streljani ?
Pitanje za poznavaoce materije,postoji li neka prednost zastave naspram ruskog sks a ,za upotrebu na streljani ?
Re: K :papovku
Ruska ima kromiranu cijev i ne hrđa, tako da Zastava nema nekih prednosti. Obavezno čišćenje nakon pucanja na streljani jer streljivo je obično vojno korozivno. Po meni, ruska je bolja, a i lakša za nadogradnju i kakve ludosti jer dijelova i kundaka imaš gdje hoćeš. Može i na Zastavu Tapco i sl. ali traži malo dorade. Za original SKS ne treba ništa.
Hvala na odgovoru,tako sam nešto i mislio.Nema ih uopće na oglasima u orginalnom stanju a kod jedne koju sam našao ne može se uopće vidjeti kroz cijev. Valjda nije nikad ocišćena.
Ako nema ništa u idućih desetak dana pasti će glanc novi sks
Ako nema ništa u idućih desetak dana pasti će glanc novi sks
Jedna smijesna situacija. Kolega prije nekih mjesec dana kupio SKS iz Bojna.hr i ovi iz PU nisu znali odgonetnut o kojem oruzju je rijec. Slikali i slali na vjestacenje u Zagreb. 
Zanima me samo da li je morao ogranicavati spremnik na 5 kom ?
Mislim da se ne mora ali bolje iz prve ruke
Mislim da se ne mora ali bolje iz prve ruke
Za streljaštvo i dozvolu samo za držanje mislim da ne treba ništa, kad je lovačka onda obavezno 2+1, tj. kod odvojivih spremnika za PA u lovu ne smiješ imati spremnik za više od 2 metka, dok za streljaštvo mislim da ne smije biti više od 11 ukupno.