K :CZ 75
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: K :CZ 75
koja je fora sa tim štiftom i zasto je to pozeljno?damirdj75 wrote:Ja bih jedan CZ 75. Poželjno je da ima onaj štift na prednjem nišanu. Može i 75b i 85...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Imam onu verziju sa prednjim nisanom koji je zakovan za navlaku. Htjedoh promjeniti nišan pa mi naš eminentni oruzar rece da se to ne radi na tom modelu jer ne ispadne dobro( čitaj,ne radi mu se)
Sad mi je drago da nisam promjenio i da je ostala kakva jeste . Uzeo bih drugu da mu bude lakse izmjeniti

Sad mi je drago da nisam promjenio i da je ostala kakva jeste . Uzeo bih drugu da mu bude lakse izmjeniti
1. fora je u izmjeni prednjeg nišana. na starim modelima prednji nišan je kao dio navlake i baš je teško napraviti kako valja. također, ako bi se tokarilo i kako valja za novu verziju nišana, navlaka na tom mjestu postaje jako jako tanka.
2. možda kreće pucati IPSC, takva vrsta zahvata stavlja ga u open kategoriju zbog tokarenja navlake pištolja.
3. naći dobar zadnji nišan za te stare verzije postaje sve teže i teže.
4. stari pištolji nažalost primaju samo stare okvire.
2. možda kreće pucati IPSC, takva vrsta zahvata stavlja ga u open kategoriju zbog tokarenja navlake pištolja.
3. naći dobar zadnji nišan za te stare verzije postaje sve teže i teže.
4. stari pištolji nažalost primaju samo stare okvire.
Put your money where your mouth is.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mislis glodalo?timmy75 wrote:ako bi se tokarilo
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Svetogrđe i jedno i drugoMike_Torello wrote:mislis glodalo?timmy75 wrote:ako bi se tokarilo
a tako nekako, nisam te struke, meni sve istoMike_Torello wrote:mislis glodalo?timmy75 wrote:ako bi se tokarilo
tako je!!!damirdj75 wrote:Svetogrđe i jedno i drugoMike_Torello wrote:mislis glodalo?timmy75 wrote:ako bi se tokarilo
Put your money where your mouth is.
U nedostatku cz a koji bi mi odgovarao moram na nešto sasvim drugačije Hs 9 tactical mod 2. Sutra kupljen
Moze lock
Moze lock