Prodaje se Beretta 92 FS
Prodaje se Beretta 92 FS
Prodajem pištolj Beretta 92 FS 9x19 mm, s spremnika, 2 futrole (Fobus i Lion holster), plastični crni rukohvati i drveni (trešnjini) smeđi rukohvati, made in USA. Jako malo korišten (ispod 100 metaka ispucano), odlično stanje. Cijena na upit.
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Re: Prodaje se Beretta 92 FS
Ah nekadašnja ljubav mog života što se tiče pištolja... definitvno bi razmislio o kupovini dotičnoga da sam trenutno u stanju al nažalost - nisam 
Naj se sramiti, daj cijenu neku startnu osnovnu, možda te ne budu zvali ovi od sirotinje koji si jednog takvog ionako ne mogu priuštiti.
Naj se sramiti, daj cijenu neku startnu osnovnu, možda te ne budu zvali ovi od sirotinje koji si jednog takvog ionako ne mogu priuštiti.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Budući da "stežemo pojas" zbog stanja koji se zove "banana" Beretta se prodaje po cijeni od 5 500 Kn, uz pripadajuću opremu.
Evo Bojniče, možda i bude kako si rekao:)
Pozdrav
Evo Bojniče, možda i bude kako si rekao:)
Pozdrav
Nabavna dozvola mi je u postupku,pa ako ne odleti prije,čujemo se... 
strah veže ruke i zamračuje um,strah je najveći saveznik tvog neprijatelja
who dares-wins
who dares-wins
tomezd wrote:Prodajem pištolj Beretta 92 FS 9x19 mm, s spremnika, 2 futrole (Fobus i Lion holster), plastični crni rukohvati i drveni (trešnjini) smeđi rukohvati, made in USA. Jako malo korišten (ispod 100 metaka ispucano), odlično stanje. Cijena na upit.
jeste prodali?