ELMECH EM-992 i EMM-992!!
Re: ELMECH EM-992 i EMM-992!!
Možda malo i jesam slažem se, uvijek sam s tim Elmachom onako, naši su jedino radili te zatvarače i sanduk i to nije to, zatvarač treba dorade da bi išlo glatko, s više uporabe on je još sve gori i gori.
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Probao sam pušku, nije puno korištena, sadašnji vlasnik je dobro brinuo o njoj, a što se kundaka tiče mijenjat ću ga iz razloga što je stari kundak vidno istrošen!
E sad 300 winchester magnum da je bar 308 winchester jer čini mi se da rita ko konj u rame, mislim da je nepotreban jer kod nas se sva divljač može odstrijeliti i sa 308 koji već posjedujem!
E sad 300 winchester magnum da je bar 308 winchester jer čini mi se da rita ko konj u rame, mislim da je nepotreban jer kod nas se sva divljač može odstrijeliti i sa 308 koji već posjedujem!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
300wm je dobar kalibar za lov na malo vece daljine od 200m, jer ima polozeniju putanju od 308.Do 200m je 308 znatno ugodniji za pucanje a ucinak nece izostati.
Ako nadjes Leupold za 1500-2000 Kn onda ga NE kupis jer je 99% Kineski FAKE !Ruda wrote:...Želiš orginalan izgled? Gle računaj da si optiku Leupold orginal nađeš za 1500-2000kn, plus nosaci, i još kundak realno već si na 11 000kn a ima jedan koji se za te novce vrti po Njuškalu dosta dugo. S tim da je kod njih kritičan zatvarač
Realna racunica je :
- optika koja nesto vrijedi i da mozes biti siguran u nju - polovna = 500 Eur
- nosaci celik - Rusan = od 100-150 Eur ( ako vec imas sinu, ako ne treba i nju racunati cca jos 100-150 Eur )
- Kundak ako ti ga netko radi po mjeri cca 250 Eur pa na dalje.
Naravno uz malo srece mozes negdje profitirati po cjeni ali bolje racunaj u startu vise nego manje !
Sretno
Nemoguće je Nemoguće
A zbog čega ideš baš na Elmech?PUNISHER1987 wrote:Probao sam pušku, nije puno korištena, sadašnji vlasnik je dobro brinuo o njoj, a što se kundaka tiče mijenjat ću ga iz razloga što je stari kundak vidno istrošen!
300WM ko 300WM,rita i to pošteno,to znamo!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Mirok da ti odgovorim zašto baš navedena puška, iz razloga što je na neki način unikat bar za mene jer ih nema puno i zato što bih si htio složiti nekakvu dobru kombinaciju da imam čisto onako za pucanje na malo veće udaljenosti!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
ŠtimaPUNISHER1987 wrote:Mirok da ti odgovorim zašto baš navedena puška, iz razloga što je na neki način unikat bar za mene jer ih nema puno i zato što bih si htio složiti nekakvu dobru kombinaciju da imam čisto onako za pucanje na malo veće udaljenosti!