CB turniri na kojima se dim već razišao
Moderator: BoB
Re: jesenski turnir u CB
Korekcija,
zbog obaveza ljudi koji organiziraju turnir i nemogućnosti da kvalitetno pripreme isti kako sam gore naveo, odlučili smo ga prolongirati na petnaest dana. Obavijest će biti objavljena na vrijeme. Bolje da bude malo kasnije ali da ne bude zbrda-zdola. To nije u našem stilu. Nadam se da crnobarutaši kuže o čemu govorim.
Wagner
zbog obaveza ljudi koji organiziraju turnir i nemogućnosti da kvalitetno pripreme isti kako sam gore naveo, odlučili smo ga prolongirati na petnaest dana. Obavijest će biti objavljena na vrijeme. Bolje da bude malo kasnije ali da ne bude zbrda-zdola. To nije u našem stilu. Nadam se da crnobarutaši kuže o čemu govorim.
Wagner
Re: jesenski turnir u CB
Konačno!
Pozdrav ekipi crnobarutaša, poziv na natjecanje je na linku ispod. Subota, 22. listopada s početkom u 09.00 sati. Idemo dimit!
Wagner
Pozdrav ekipi crnobarutaša, poziv na natjecanje je na linku ispod. Subota, 22. listopada s početkom u 09.00 sati. Idemo dimit!
Wagner
- Attachments
-
- jesenski turnir 2011.pdf
- (100.92 KiB) Downloaded 56 times
Re: Jesenski turnir u CB, Rijeka, 2011
evo nešto fotografija.
u šumi je puno bolje organizirana civilizacija
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

A vidim i kolege s foruma =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Odlično je bilo i fala na gostoprimstvu.
Ajde da vidimo ostatak fotki ili mi trzni pa da ih šišnemo u širu javnost.
P.S. Šišni rezultate
Ajde da vidimo ostatak fotki ili mi trzni pa da ih šišnemo u širu javnost.
P.S. Šišni rezultate
Puno pozdrava iz najlipšeg mista na svitu!
Juhi
Juhi
ma fotke skoro sve iste.slikala plavuša.
(šala naravno) pa mi se neda stavljati gotovo identične.
a rezultate će objaviti Wagner i to još jučer.
a na slikama skroz desno,ovaj koji uručuje metale u bojama je zajebani sudac.čuvajte ga se opasan je!
a rezultate će objaviti Wagner i to još jučer.
a na slikama skroz desno,ovaj koji uručuje metale u bojama je zajebani sudac.čuvajte ga se opasan je!
u šumi je puno bolje organizirana civilizacija
hahahaha, ma umalo me nije pričepija kantinelon 
šteta da nema fotki sa gađanja
ovaj put san doša bez aparata ali nikad više
šteta da nema fotki sa gađanja
ovaj put san doša bez aparata ali nikad više
Puno pozdrava iz najlipšeg mista na svitu!
Juhi
Juhi
Zamolio bih kolegu Juhija da u svojim postovima rabi standardni hrvatski jezik...
Pozdrav svima,
ja na pripremama sa svojom paraolimpijskom reprezentacijom u Londonu ali vidim da bilten još nitko iz Rijeke nije stavio na net. Sorry u ime svih članova "Frankopana", izgleda da ću ja to morat odradit bez obzira što imam drugog posla. Danas popodne ide bilten, možda čak za vrijeme pauze za ručak to obavim.
Wagner
ja na pripremama sa svojom paraolimpijskom reprezentacijom u Londonu ali vidim da bilten još nitko iz Rijeke nije stavio na net. Sorry u ime svih članova "Frankopana", izgleda da ću ja to morat odradit bez obzira što imam drugog posla. Danas popodne ide bilten, možda čak za vrijeme pauze za ručak to obavim.
Wagner
Pozdrav crnobarutašima, kako onima koji pucaju tako i onima koji samo glancaju svoje cijevi!
U prilogu ispod su rezultati sa drugog jesenskog turnira oružjima na crni barut. Ova je godina natjecateljski pri kraju, možda se još odradi kakva predbožićna prigodna pucačina ali o tom po tom. Isprika u ime svih "frankopana" što bilten nije bio odmah na netu, ja sam otišao praktično odmah poslije natjecanja i nisam stigao ranije. Hvala na razumjevanju.
P.S. Trebate vidjet kako se to radi ovdje u United Kingdom, poslat ću neke slikice....
)
Wagner
U prilogu ispod su rezultati sa drugog jesenskog turnira oružjima na crni barut. Ova je godina natjecateljski pri kraju, možda se još odradi kakva predbožićna prigodna pucačina ali o tom po tom. Isprika u ime svih "frankopana" što bilten nije bio odmah na netu, ja sam otišao praktično odmah poslije natjecanja i nisam stigao ranije. Hvala na razumjevanju.
P.S. Trebate vidjet kako se to radi ovdje u United Kingdom, poslat ću neke slikice....
Wagner
- Attachments
-
- Bilten 2. jesenski turnir 2011.pdf
- (59.76 KiB) Downloaded 42 times
Isprika, upozoren sam na grešku u biltenu a sad je ispravljena, nadam se da nisam još neki previd napravio.
Wagner
Wagner
- Attachments
-
- Bilten 2. jesenski turnir 2011.pdf
- (58.94 KiB) Downloaded 30 times
PROLJETNI TURNIR U KARLOVCU! travanj 2012
Proljetni turnir u Karlovcu!
Turnir će se održati u nedjleju 15. travnja 2012 na strelištu "Jamadol" u Karlovcu.
Poziv je na linku ispod. Tradicija ide dalje. Yess!
Ajmo svi, nemoj sad da neko ne dođe, moramo izlučiti ekipu koja bi kroz dva-tri turnira bila spremna u srpnju izaći na svjetsko prvenstvo u Njemačkoj!
Wagner
Turnir će se održati u nedjleju 15. travnja 2012 na strelištu "Jamadol" u Karlovcu.
Poziv je na linku ispod. Tradicija ide dalje. Yess!
Ajmo svi, nemoj sad da neko ne dođe, moramo izlučiti ekipu koja bi kroz dva-tri turnira bila spremna u srpnju izaći na svjetsko prvenstvo u Njemačkoj!
Wagner
- Attachments
-
- KPS Bastion-Poziv na travanjski turnir 2012.pdf
- (336.74 KiB) Downloaded 52 times
"4. Memorijal Branko Nikolić", Rijeka 2012
Pozdrav crnobarutaši,
u subotu 19. svibnja 2012, će se u Rijeci održati tradicionalni turnir u disciplinama oružjem na crni barut!
U prilogu ispod imate poziv. Nadam se da se vidimo u većem broju.
Wagner
u subotu 19. svibnja 2012, će se u Rijeci održati tradicionalni turnir u disciplinama oružjem na crni barut!
U prilogu ispod imate poziv. Nadam se da se vidimo u većem broju.
Wagner
- Attachments
-
- Raspis za 4. memorijalni turnir Branko Nikolić.pdf
- (124.94 KiB) Downloaded 49 times
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: "4. Memorijal Branko Nikolić", Rijeka
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
KOREKCIJA!!!
Pozdrav crnobarutašima,
imamo korekciju u svezi "4. Memorijala Branko Nikolić" u Rijeci. Natjecanje se neće održati u subotu 19.05.
nego U NEDJELJU 20. SVIBNJA 2012. PO ISTOM RASPOREDU!!!
imamo korekciju u svezi "4. Memorijala Branko Nikolić" u Rijeci. Natjecanje se neće održati u subotu 19.05.
nego U NEDJELJU 20. SVIBNJA 2012. PO ISTOM RASPOREDU!!!
- Attachments
-
- Raspis za 4. memorijalni turnir Branko Nikolić.pdf
- (124.77 KiB) Downloaded 44 times