CZ 457 MTR 22LR
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: CZ 457 MTR 22LR
nek moderatori prebace u neku temu o strelistima, ili otvore zasebnu.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
@jolly, svaka čast na postu, hvala puno.
Radi se o civilnom strelištu (otvorenom) samo za pištolj, bez blendi (kako dozvoljava novi pravilnik) za praktično streljaštvo.
EDIT: strelištem bi upravljala udruga, nema nikakvog skladištenja oružja niti streljiva.
Radi se o civilnom strelištu (otvorenom) samo za pištolj, bez blendi (kako dozvoljava novi pravilnik) za praktično streljaštvo.
EDIT: strelištem bi upravljala udruga, nema nikakvog skladištenja oružja niti streljiva.
Put your money where your mouth is.
- jolly
- Cinker - bojna

Ja bi dosao tamo, makar samo da gledam...
Turn better into best!
Evo danas ulovio malo vremena pa to slozio.
Prsteni na sinu stegnuti na 2,6nm a sama optika prstenima na 1,5nm. Sad smo konacno spremni za probu. Nadam se da cu uspjet dobit kakav termin na VP.
Prsteni na sinu stegnuti na 2,6nm a sama optika prstenima na 1,5nm. Sad smo konacno spremni za probu. Nadam se da cu uspjet dobit kakav termin na VP.
I lovac i strijelac i kolekcionar sam. Znam da ima termin ali je 12-14 radnim danom a to mi predstavlja problem posto radim u smjenama 6-14 i 14-22.
-
Marko2Marko
- Desetnik

- jolly
- Cinker - bojna

Moliiiim?!Marko2Marko wrote:optiku moniraj tako da budo klikovi u vaser vagi, ne končanica.
Turn better into best!
-
Marko2Marko
- Desetnik

ako imaš to, onda najboljeMario_Zg wrote:I jedno i drugo je u vagi
ako ne, onda je bitno da su klikovi kao vaservaga, ako ne pucaš po končanici. jer neke optike (pogotovo jeftine, a možejo imati i skupe) imaju zamaknute končanice za nekoliko stepeni. u tom slučaju bolje imati zamaknuto končanico i klikove u vaservagi.
-
Marko2Marko
- Desetnik

- jolly
- Cinker - bojna

Marko, Earth is calling Mars!
This is Houston!
Ovdje je rijec o malokalibarskoj puski, 22lr, iz koje ce se pucati na 2 udaljenosti: 50 m i 100m.
Sa nekoliko treninga imat ce manje vise dva settinga na optici koja ce zapisati: jedan za 50m, drugi za 100m.
Pa cak i ako je optika malo ukosena, sto sumnjam.
Za razlicite uvjete tokom pojedinog treninga, korigirat ce se za po koji klik, tu i tamo, ali vrtiti ce se uvijek na istim/slicnim vrijednostima.
FYI: ovo nije za "king of two miles"!
Earth calling Mars,
Houston, Over and out!
This is Houston!
Ovdje je rijec o malokalibarskoj puski, 22lr, iz koje ce se pucati na 2 udaljenosti: 50 m i 100m.
Sa nekoliko treninga imat ce manje vise dva settinga na optici koja ce zapisati: jedan za 50m, drugi za 100m.
Pa cak i ako je optika malo ukosena, sto sumnjam.
Za razlicite uvjete tokom pojedinog treninga, korigirat ce se za po koji klik, tu i tamo, ali vrtiti ce se uvijek na istim/slicnim vrijednostima.
FYI: ovo nije za "king of two miles"!
Earth calling Mars,
Houston, Over and out!
Turn better into best!
Pise na netu 8mm.Marko2Marko wrote:kolika je visina tvoje picatinny šine?
Ma i mene je iznenadilo da su u osi koncanica i ovi za podesavanje. Ipak je ovo optika od 200€ al jako sam zadovoljan s njom.
Tocno to sto jolly kaze. Upucat cu ju na 50 m i oznacim si podesenje za 100 i bok. Za dalje me bas ni ne zanima. Kolko cujem pitanje je ocemo li imat s cim i pucat...