COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Ali sad ćeš ti nama fino sve objasniti što ove uznake na pakovanju znače?damirdj75 wrote:Urota tolikih razmjera a ovakav previd naprave![]()
![]()
Naravno pobornici urote to dijele kao dokaz
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Velemajstor. Kaže: Još u WW1 i WW2.... a ne, 5G je novijeg datuma.damirdj75 wrote:https://youtu.be/q-Gb0b3QPcMIB43 wrote:Onaj pozitivni ima i znak radioaktivnosti. 5G čip, garant.
Neće Radmila nama skrivat gdje drži kore da upiju.
Evo malo 5g,ni čipovi ne rade bez antene![]()
Hawk. U pitanju je anti gen test. Koji zahtjeva poznatu kliničku sliku pacijenta prije upotrebe.Hawk wrote:Ali sad ćeš ti nama fino sve objasniti što ove uznake na pakovanju znače?damirdj75 wrote:Urota tolikih razmjera a ovakav previd naprave![]()
![]()
Oznake se odnose na skladištenje. Ne držati na mokrome, blizu radioaktivnog izvora...
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... lines.html
Ne mogu objasniti jer nisam farmaceut ,liječnik,epidemiolog. Isto tako ne znam šemu pojačala,pedale,ne znam zamjeniti pogonski remen na autu,kad vidim da pas ima probleme odvedem ga veterinaruHawk wrote:Ali sad ćeš ti nama fino sve objasniti što ove uznake na pakovanju znače?damirdj75 wrote:Urota tolikih razmjera a ovakav previd naprave![]()
![]()
Odabrao sam da vjerujem struci u ovom slučaju.
Predpostavljam da je u pitanju neka zlobna fotomontaža
Evo čovjek objasnio i nisam bio u pravu
Nego reci ti meni Damire, jesi li se ti strucno cijepio? .Jesi li se cijepio samo za covid 19, ili ovi novi mutirani covid21 sto dolazi?damirdj75 wrote: Ne mogu objasniti jer nisam farmaceut ,liječnik,epidemiolog. Isto tako ne znam šemu pojačala,pedale,ne znam zamjeniti pogonski remen na autu,kad vidim da pas ima probleme odvedem ga veterinaru![]()
Nije fotomontaža. Nisam ni ja medicinske struke pa neću u fine detalje da ne izvalim glupost. Na linku kojega sam stavio su detalji.damirdj75 wrote:Ne mogu objasniti jer nisam farmaceut ,liječnik,epidemiolog. Isto tako ne znam šemu pojačala,pedale,ne znam zamjeniti pogonski remen na autu,kad vidim da pas ima probleme odvedem ga veterinaruHawk wrote:Ali sad ćeš ti nama fino sve objasniti što ove uznake na pakovanju znače?damirdj75 wrote:Urota tolikih razmjera a ovakav previd naprave![]()
![]()
Naravno pobornici urote to dijele kao dokaz![]()
U grubo ovisi o kliničkoj slici. Onda ide procedura kako se koji koristi i na kojemu se izvodi NAAT. Nucleus acid test.
Nisam se još cjepio ali svakako planiram
Kolaps ekonomije može biti izazvan epidemijom i uopće ne vidim vezu sa cjepivom
Ma sve je to meni jasno, proučija san ja to kad su se ovi testovi pojavili, ali što meni još nije jasno: Ako se ja idem testirati na koronavirus, znači da želin znati jesam li pozitivan ili ne, zašto neko triba po upitnim simptomima, ili po tome jesan li ja bija u kontaktu s oboljelima, odlučiti kakav test kit koristiti? Test kit bi triba bit test kit, a ne rekla kazala. S obziron da sa razlozima sumljan u sve što je u vezi sa koronaviruson i testiranjen, ovo mi je samo dodantni detalj za sumlju.IB43 wrote: fHawk. U pitanju je anti gen test. Koji zahtjeva poznatu kliničku sliku pacijenta prije upotrebe.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Hajde objasni loše odluke naših vladajući a da nisu slične na snazi u cijelom svijetu ?Mirok wrote:Ne epidemijom ,nego lošim odlukama vladajučih.
Ne da može, nego ide u smjeru kolapsa prilično brzo.damirdj75 wrote:Nisam se još cjepio ali svakako planiramKolaps ekonomije može biti izazvan epidemijom i uopće ne vidim vezu sa cjepivom
2024 je optimistična procijena. Vjerujem da nije uzela u obzir bankrot siromašnih država puno ranije od ovih bogatijih. Domino efekt je gadna pojava.
Koliko se još može izdržati, to nitko ne može predvidjeti i uveliko ovisi o razvoju pandemije.
Hawk,tako da svatko ima opravdanje,a može prikazati kako hoće.
Kako smo prije i napisali,pa i koji nisu bili na testiranju,proglašeni su pozitivnima!?
Kako smo prije i napisali,pa i koji nisu bili na testiranju,proglašeni su pozitivnima!?
Hawk. Ja sam bio testiran jako puno puta, nikada ovim testom.Hawk wrote:Ma sve je to meni jasno, proučija san ja to kad su se ovi testovi pojavili, ali što meni još nije jasno: Ako se ja idem testirati na koronavirus, znači da želin znati jesam li pozitivan ili ne, zašto neko triba po upitnim simptomima, ili po tome jesan li ja bija u kontaktu s oboljelima, odlučiti kakav test kit koristiti? Test kit bi triba bit test kit, a ne rekla kazala. S obziron da sa razlozima sumljan u sve što je u vezi sa koronaviruson i testiranjen, ovo mi je samo dodantni detalj za sumlju.IB43 wrote: fHawk. U pitanju je anti gen test. Koji zahtjeva poznatu kliničku sliku pacijenta prije upotrebe.
Uglavnom je u upotrebi bio PCR test. Piše na potvrdi.
Zašto je ovaj test ovakav bi zaista trebalo pitati stručnije od mene. Inače, test je OK.
Sve mi je to jasno,zato se nadam da će ovo sa cjepivom proći. U stvari alternative nemaIB43 wrote:Ne da može, nego ide u smjeru kolapsa prilično brzo.damirdj75 wrote:Nisam se još cjepio ali svakako planiramKolaps ekonomije može biti izazvan epidemijom i uopće ne vidim vezu sa cjepivom
2024 je optimistična procijena. Vjerujem da nije uzela u obzir bankrot siromašnih država puno ranije od ovih bogatijih. Domino efekt je gadna pojava.
Koliko se još može izdržati, to nitko ne može predvidjeti i uveliko ovisi o razvoju pandemije.
Uništenje ekonomije ukratko.damirdj75 wrote:Hajde objasni loše odluke naših vladajući a da nisu slične na snazi u cijelom svijetu ?Mirok wrote:Ne epidemijom ,nego lošim odlukama vladajučih.
Neadekvatno i nedovoljno štićenje ugroženih skupina.
Kolaps zdravstva i neučinkovitost u svim drugim segmentima.
Sijanje panike među narodom.
Svakodnevno zaduživanje,povrat kojega je več dogovoren za do 2058.g.
Neimanje vizije i planova rješavanje tkz krizom.
Zabrana kretanja među županijama,koja je potpuno neučinkovita.
Još nešto?
Ima toga ......
Da li je isto u cijelom svijetu ? Ne mislim da su naši posebno sposobni u ovoj situaciji ali svugdje je slična situacija
@Damir
Nažalost nema alternative cijepivu.
U stvari ima. Maska i distanca, samo treba rasteretiti bolnice.
Ali 5G antene i čipovi... jednostavno neizvedivo. Ostaje samo cijepivo. Zato izrada i jest ubrzana.
@Mirok
Nemoj preslikavati stanje kod nas na globalnu razinu. Isprobane su različite taktike i niti jedna nije upalila. Osim one u Kini = maska i distanca.
Nažalost nema alternative cijepivu.
U stvari ima. Maska i distanca, samo treba rasteretiti bolnice.
Ali 5G antene i čipovi... jednostavno neizvedivo. Ostaje samo cijepivo. Zato izrada i jest ubrzana.
@Mirok
Nemoj preslikavati stanje kod nas na globalnu razinu. Isprobane su različite taktike i niti jedna nije upalila. Osim one u Kini = maska i distanca.
Različiti su pristupi. Od policijske diktature do ignoriranja. Ekonomski padaju svi.damirdj75 wrote:Da li je isto u cijelom svijetu ? Ne mislim da su naši posebno sposobni u ovoj situaciji ali svugdje je slična situacija
U tome i je stvar.
Normalne zemlje jako vode računa KAKO se razne mjere doziraju,a kod nas se upravo o tome ne govori.
Znači zemlja primjenjuje mjere koje su za nju podnošljive,a ne kao mi.
Normalne zemlje jako vode računa KAKO se razne mjere doziraju,a kod nas se upravo o tome ne govori.
Mogli smo uvesti blaže mjere i imati 10000 zaraženih.Možda je mogao biti neki izuzetak od mjera. Slovenija ima još tvrđi lockdown ,Austrija isto...Mirok wrote:U tome i je stvar.
IDovedeni smo pred gotov čin,cijepljenje ili kolaps. Samo moje mišljenje je da nema nikave zavjere iza toga,barem ne neke zavjere moćnika
Last edited by damirdj75 on 27 Dec 2020, 23:37, edited 1 time in total.