Invazija Ukrajine
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: Invazija Ukrajine
Daj pročitaj što si napisao....MatijaX wrote:Za rat je kao i za ljubav, potrebno dvoje.
Jel' može da se sjevernokorejske rakete postave na Kubu, kao ruske 1962.godine??
Kao i za nedavni tzv. domovinski rat, bilo je potrebno da sudjeluju dvije strane.
Da, hrvatske separističke snage nisu počele napadati garizone JNA-a, ne b ni došlo do rata. Barem ne tih razmjera.
Međutim, ljudi jednostavno robuju jednoj navici, da su indoktrinirani nevjerojatnom progagandom, te vole vjerovati u mitove.
Ali sa razumijevanjem.
-
Mirok
- Brigadni General

Interesantno što se dogodilo u Bahmutu jučer.
Ukrajinci su izveli jak art-raketni napad na jedan sektor, gdje su rusi koncentrirali snage.
Misleći da je počela ofanziva Ukrajine,nakon velikih gubitaka(barem 500 mrtvih)prvi su pobjegli wagnerovci,a za njima rusi.
Pobjegli su i ostavili 3 km2 praznoga prostora i ostavili svu tehniku i zalihe što su imali.
Najinteresantnije je da je pobjegla cijela 72.brigada ruske vojske.
Ukrajinci su tako povratili dio sektora,a wagnerovci i rusi se sada međusobno optužuju tko je prvi bježao
Ukrajinci su izveli jak art-raketni napad na jedan sektor, gdje su rusi koncentrirali snage.
Misleći da je počela ofanziva Ukrajine,nakon velikih gubitaka(barem 500 mrtvih)prvi su pobjegli wagnerovci,a za njima rusi.
Pobjegli su i ostavili 3 km2 praznoga prostora i ostavili svu tehniku i zalihe što su imali.
Najinteresantnije je da je pobjegla cijela 72.brigada ruske vojske.
Ukrajinci su tako povratili dio sektora,a wagnerovci i rusi se sada međusobno optužuju tko je prvi bježao
-
Mirok
- Brigadni General

Storm Shadow projektili su stigli u Ukrajinu i operativni su ,kao i avioni za njihovo lansiranje.
Sada je svaki pedalj Ukrajine u dometu Ukrajinske vojske.
Sa ovim orużjem mislim da je i Krimski most bivši.
Ako sam dobro informiran i mi dobivamo ova četiri projektila(francusku verziju) u paketu sa Rafalima,uz 32 Mice i još.....
Sada je svaki pedalj Ukrajine u dometu Ukrajinske vojske.
Sa ovim orużjem mislim da je i Krimski most bivši.
Ako sam dobro informiran i mi dobivamo ova četiri projektila(francusku verziju) u paketu sa Rafalima,uz 32 Mice i još.....
Ako zbrojimo sve ove puste Ukrajinske uspiehe u napadima, svi Rusi i Wagnerovci bi tribali biti na KamčatkiMirok wrote: ...Ukrajinci su tako povratili dio sektora,a wagnerovci i rusi se sada međusobno optužuju tko je prvi bježao
A bija san reka da na ovu temu više ništa neću pisat, pa me jope vrag potenta, nemogu se suzdržat. Ovo postaje sve veći cirkus, a sve manje je smišno.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Prigožin održao govor povodom osvajanja Bahmuta. Poručio Zelenskom da stisne ruku Sirskom i Zalužnom i čestitao Ukrajincima na otporu. Popljuvao poimence Šojgua i Gerasimova.
-
Mirok
- Brigadni General

A ni tu više ne znaš ko koga......,ni sa kim ,ni dokle.....Ariel wrote:Prigožin održao govor povodom osvajanja Bahmuta. Poručio Zelenskom da stisne ruku Sirskom i Zalužnom i čestitao Ukrajincima na otporu. Popljuvao poimence Šojgua i Gerasimova.
-
Mirok
- Brigadni General

E moj Hawk,a rusi kao velesila,rekli za sebe da su za tri dana u Parizu,a jedva do Bahmuta.Hawk wrote:Ako zbrojimo sve ove puste Ukrajinske uspiehe u napadima, svi Rusi i Wagnerovci bi tribali biti na KamčatkiMirok wrote: ...Ukrajinci su tako povratili dio sektora,a wagnerovci i rusi se sada međusobno optužuju tko je prvi bježao
A bija san reka da na ovu temu više ništa neću pisat, pa me jope vrag potenta, nemogu se suzdržat. Ovo postaje sve veći cirkus, a sve manje je smišno.
Grada omanjega za koji nismo ni čuli do sada.
A što bi rusi u Parizu? Originalni plan je bio samo Dombas, a onda su se malo zaletili za AzowašimaMirok wrote: ... E moj Hawk, a rusi kao velesila,rekli za sebe da su za tri dana u Parizu,a jedva do Bahmuta.
Grada omanjega za koji nismo ni čuli do sada.
Glavno da su im Ukrajinci porušili Kinđžale, sve je slikano i dokazano, a i Britanski obavještajci potvrdili
"Dokaz" da su Ukrajinci doista srušili Kinžal. Sve je vidljivo, ali jedna caka kvari cilu priču. Kličkova visina po ovome je bar 5 m."
-
Mirok
- Brigadni General

Rusi su sami za sebe izjavili da su takva sila da mogu u trindana doći do Pariza.
I bi oni........da mogu
Ovo što prikazuješ su dijelovi projektila,kužiš i ti to,znam
Vidi se sada da se ruska tehnologija ne može mjeriti sa zapadnom.
Čak su i Amerikanci iznenađeni učinkovitošću svojih projektila protiv Kinžala.
Kako god, za NATO i Amerikance više nema tajni na ruskoj strani.
Rusi su od sebe sami napravili poligon za probe svega što zapad posjeduje.Ipak,još nisu ni vidjeli ,ni probali što sve zapad ima....
Ali ima vremena....
I bi oni........da mogu
Ovo što prikazuješ su dijelovi projektila,kužiš i ti to,znam
Rusi su od sebe sami napravili poligon za probe svega što zapad posjeduje.Ipak,još nisu ni vidjeli ,ni probali što sve zapad ima....
Ali ima vremena....
Ako su tako rekli, onda lako da i mogu, ali ja u to ne ulazim, to su špekulacije.Mirok wrote:Rusi su sami za sebe izjavili da su takva sila da mogu u trindana doći do Pariza...
Kako od sebe ??? Je li taj poligon u Rusiji ili u Ukrajini ???Mirok wrote:Rusi su od sebe sami napravili poligon za probe svega što zapad posjeduje.
Moje misljenje je da poanta rata nikad nije bilo osvajanje rusije nego ekonomski rat.Mirok wrote:Rusi su sami za sebe izjavili da su takva sila da mogu u trindana doći do Pariza.
I bi oni........da mogu![]()
Ovo što prikazuješ su dijelovi projektila,kužiš i ti to,znam![]()
Ali ima vremena....
Dok ekipa vice "HAHA RUSI SU GLUPI HAHAHAHAHA NE MOGU NI UKRAJINU OSVOJIT HAHAHAHAHAHA" cijene energenata su u nekim zemljama skocile po 10x puta, doslo je do problema sa supply linovima u europu, i dalje kupujemo ruski plin samo od indije umjesto rusije. Rusija je ojacala odnose s indijom i kinom itd.
-
Mirok
- Brigadni General

Nema poante ovoga rata u opisanome smislu.
Rusi su napadači i okupatori ,i žele uništiti jednu zemlju(međunarodno priznatu),a i njen narod.
Ukratko, oni su predatori u najgorem smislu,zlotvori.
Rusi su napadači i okupatori ,i žele uništiti jednu zemlju(međunarodno priznatu),a i njen narod.
Evo, ukratko objasni meni neinformiramom zašto bi Rusi želili uništiti jednu plodno zemlju i srodni narod s kojim su do nedavno živili u jednoj državi???Mirok wrote:Nema poante ovoga rata u opisanome smislu.
A ja ću onda tebi objasniti jake razloge i onog klauna Zelenskog i EU i senilnog Bidena i Amerike i NATO da se rat u Ukrajini nastavi.
-
Mirok
- Brigadni General

Ok,rusi im pružaju bratsku pomoć....
Tako je i Staljin nakon '48. htio Jugi pružiti "bratsku internacionalistićku pomoć".
Sva sreća,nije nam "pomogao".
Djelomično zahvaljujuće zapadu.
Tako je i Staljin nakon '48. htio Jugi pružiti "bratsku internacionalistićku pomoć".
Sva sreća,nije nam "pomogao".
Djelomično zahvaljujuće zapadu.
-
Mirok
- Brigadni General

Analogija bi bila....Hawk wrote:Evo, ukratko objasni meni neinformiramom zašto bi Rusi želili uništiti jednu plodno zemlju i srodni narod s kojim su do nedavno živili u jednoj državi???Mirok wrote:Nema poante ovoga rata u opisanome smislu.
A ja ću onda tebi objasniti jake razloge i onog klauna Zelenskog i EU i senilnog Bidena i Amerike i NATO da se rat u Ukrajini nastavi.
Srbija nije napala Hrvatsku....
Zašto bi nas Srbija napala,nas susjedni narod sa kojim je do nedavno živjela u istoj državi?
Ali napala nas je,ako se ne varam....
Slobodno me ispravi.
Nikakve analogije tu nema. Koliko je naoružanja i pomoći Evropa i Amerika dala Hrvatskoj za obranu ???Mirok wrote: Analogija bi bila....
Srbija nije napala Hrvatsku....
Zašto bi nas Srbija napala,nas susjedni narod sa kojim je do nedavno živjela u istoj državi?
Ali napala nas je,ako se ne varam....![]()
Slobodno me ispravi.
Ostavi Srbiju, ja san ti postavija jednostavno pitanje, a odgovora nemaš. Zašto ???