VHS poluautomat
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Re: VHS poluautomat
Isto kao pap m59/66, ili pasp m76, ili browning bar.
Nabavna dozvola za lovacko.
Kupis i registriras kao lovacko, s limitiranim spremnikom 2+1.
Sa kalibrom 223 rem mozes loviti divljac do velicine srnjaka, prema pravilniku o lovackim nabojima.
Nabavna dozvola za lovacko.
Kupis i registriras kao lovacko, s limitiranim spremnikom 2+1.
Sa kalibrom 223 rem mozes loviti divljac do velicine srnjaka, prema pravilniku o lovackim nabojima.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Cijena kao u Americi preračunana iz dolara u kune. Popust 20% za kupnju direktno u firmi, za zaposlenike se još ne za da li će imati pravo na 50% popusta za jedan komad ili će biti postotak manji. Prodaja nekada iza 1.5. daLemi_O2 wrote:12000 HRK, za dva mjeseca će biti dostupna u prodaji
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

sam da ih stave na trziste sa ar sistemom prihvata spremnika kao i u usa al opet bullpup ehh sta rec
Po meni bi to bilo super, ali adapter za STANAG spremnike kao i MLok rukohvat i prerada za pištoljsku dršku se rade u Americi a ne kod nasdundoivica wrote:sam da ih stave na trziste sa ar sistemom prihvata spremnika kao i u usa al opet bullpup ehh sta rec
Dobiti ćeš eventualno drgljavi stari razderani kalašnjikov za na prvu crtu kako je krenulo a ne VHSicu...
Možda kao trgovina nemamo povlašten tretman, no iz prve ruke saznajem da bi se VHS na HR tržištu trebao pojaviti kroz pola godine. Taman da u međuvremenu uvezemo nešto DD. 
Da li će biti dobavljivo??AR15 fan wrote:Po meni bi to bilo super, ali adapter za STANAG spremnike kao i MLok rukohvat i prerada za pištoljsku dršku se rade u Americi a ne kod nasdundoivica wrote:sam da ih stave na trziste sa ar sistemom prihvata spremnika kao i u usa al opet bullpup ehh sta rec
Daj popis modela što bi naručivaoAriel wrote:Možda kao trgovina nemamo povlašten tretman, no iz prve ruke saznajem da bi se VHS na HR tržištu trebao pojaviti kroz pola godine. Taman da u međuvremenu uvezemo nešto DD.
https://hristo.hr/kategorija-proizvoda/ ... no-oruzje/
Svi modeli s linka dolaze, očekujemo ih oko 01.04.
Pozdrav,Ariel wrote:https://hristo.hr/kategorija-proizvoda/vatreno-oruzje/dugo-vatreno-oruzje/
Zašto se više preferira uvoz pušaka na platformi AR15 iz SAD nego recimo iz Njemačke ?
Što to Nijemci imaju a da je bolje od Amerikanaca? Nekako kad vidim AR a da na njemu piše Schmeisser, Oberland ili Hera, ne znam
. A cijena ista kao DD, BCM, KAC.
"drgljavi stari razderani kalašnjikov" (preferred weapon of your enemy) je dokazan i pouzdan, a VHSica se još mora dokazivatAR15 fan wrote:Dobiti ćeš eventualno drgljavi stari razderani kalašnjikov za na prvu crtu kako je krenulo a ne VHSicu...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

jel bi radje kupio njemački pasat ili bi kupio američku kopiju pasata?deanga wrote:Pozdrav,Ariel wrote:https://hristo.hr/kategorija-proizvoda/vatreno-oruzje/dugo-vatreno-oruzje/
Zašto se više preferira uvoz pušaka na platformi AR15 iz SAD nego recimo iz Njemačke ?
ameri su ju izmislili usavršili i intenzivno ju koriste a ozbiljne firme rade na tomu da ga i unaprijede poput dd a i mnogih drugih te imaju najvise informacija i podataka i feedbacka i od civila i vojske sta valja a sta nevalja i sta treba unaprijediti a sta izbaciti. da se razumijemo vjerujem da su i njemačke verzije kvalitetne. al ko i kazem pasat i npr američka kopija. uzeo bi njemački naravno.
Pa ne stoji usporedba.U inžinjeringu bih uvijek odabrao nijemce.To im leži oduvijek. I kada samo dorađuju ili "kopiraju" su na nivou, da ne kažem uber alles 
μολὼν λαβέ
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Imali su i Njemci promasaja, recimo sa puskom G36.
Nema pravila.
Nema pravila.
Turn better into best!
A taman sam htio napisati "Hekler i Hrvati" jer nekima je samo bitno da je njemačko. Meni je bitno da nije
.
Krajem Svibnja treba krenuti u prodaju puška dezignacije HS VHS-2S. Preporučena cijena u tvornici za krajnjeg kupca u maloprodaji je između 9 i 10 tisuća kuna, s današnjim danom ne znam je li definirano točno no to je iznos od kojeg do kojeg će biti. Dolazi sa uvodnikom spremnika za VHS-2 spremnik koji je odrezan iz normlnog spremnika 30 metaka. Taj spremnik ima posebno obrađenu konturu kako bi ulazio samo u pripadajući posebno obrađeni uvodnik KOJI NE MOŽE PRIMITI SPREMNIK VELIKOG KAPACITETA ODNOSNO NORMALNI SPREMNIK OD 20 ILI 30 NABOJA. Također spremnici imaju posebno obrađene donosače streljiva.
Puška kao za američko tržište ima MLok rukohvat, AR pištoljsku dršku, sklopive ciljnike, podesivi izvlačivi kundak, 16,1" ili 409 mm melonitnu cijev.
Da li će se moći uzeti odmah sa AR uvodnikom spremnika ili će isti biti moguće dokupiti odmah ili kasnije još nije poznato.
Puška kao za američko tržište ima MLok rukohvat, AR pištoljsku dršku, sklopive ciljnike, podesivi izvlačivi kundak, 16,1" ili 409 mm melonitnu cijev.
Da li će se moći uzeti odmah sa AR uvodnikom spremnika ili će isti biti moguće dokupiti odmah ili kasnije još nije poznato.
Eto petljanja sa spremnicima. Nedajbože da koristimo pmagove koje smo skupili. Pass
.