CZ 457 MTR 22LR
Re: CZ 457 MTR 22LR
TenksMario_Zg wrote:Vrapcanski potok
013784959
Javi kakvi su ti dojmovi sa čehinjom....
Uzeo danas malo meta da se nadje (3x25). Inace ih bas ne vidjam za uzeti pa sam uzeo sve sto je bilo.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Ja ove mete nalazim u Decathlonu. Sad ih vec imam zalihu. 
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
I ja isto
Nekidan ih prvi put vidio bila 2 paketa i jucer reko idem to kupit sve i dodjem tamo kad ono 3 paketa. Ma reko nista uzet cu sve. 
- jolly
- Cinker - bojna

Da, oni dopunjavaju policu sa po par paketa.
Turn better into best!
Posto me ovo lasersko graviranje serijskog broja zivciralo od prvog dana malo sam to poravnao cisto da ne strsi i nije hrapavo. Sad je to puno bolje. Nije puno posla i opce me cudi da CZ to tako pusta van tvornice.
E da, i kako stvari stoje u subotu konacno proba.
E da, i kako stvari stoje u subotu konacno proba.
To bi netko trebao rućno srediti,ali počelo se šparati na ručnome radu.
Prije nije bilo tako.
Prije nije bilo tako.
- jolly
- Cinker - bojna

CZ, polako ali sigurno ide da se razvodni u ponudi sa ostalim low budget kompanijama.Mirok wrote:To bi netko trebao rućno srediti,ali počelo se šparati na ručnome radu.
Prije nije bilo tako.
Mozda uskoro budu prva, prava, nepatvorena low budget evropska kompanija. Evropski Mossberg!
(evropski proizvodjaci do sad su uglavnom bili orijentirani na middle class market i vise, do premium marketa, s time da je zastava poseban slucaj koji jeftin proizvod bazira na najjeftinijoj radnoj snazi u puskarstvu, u Svijetu, dok su amerikanci imali poseban segment trzista za low budget, ili working class trziste)
Turn better into best!
Za druge stvari na pusci ja stvarno nemam rijeci, sve je ok napravljeno stvarno. Ova sitnica kvari ukupni dojam jer je stvarno par minuta posla a puno bolje i izgleda a i radi. Vidio danas slike komplet poliranog zatvaraca i da, polirat cu i ja svog.
Evo posudjene i nogice dok moje narucene ne dodju. Sve spremno za sutrasnju probu.
- jolly
- Cinker - bojna

S nestrpljenjem ocekujemo detaljan izvjestaj.Mario_Zg wrote:Evo posudjene i nogice dok moje narucene ne dodju. Sve spremno za sutrasnju probu.![]()
Gotovo sam siguran da ces biti i vise nego zadovoljan, obzirom da mi dobar prijatelj ima istu pusku, kako kaze "tack driver".
Mozes s njom zakucavati cavle na 50 metara.
Javi kako bude, i posalji koju sliku mete. (moze i biranu sliku, od boljih
Turn better into best!
- jolly
- Cinker - bojna

Izbjegavaj selleir bellot standard i slicno. Da zbog osrednje muncije, ne steknes krivi dojam o samoj puski.Mirok wrote:Ne sumnjam u dobar ishod.
Samo još kvalitetna municija.....
Top:
RWS r50
RWS r100
Eley tenex
Medium ( za razumno kvaltetan trening):
RWS rifle match
SK (ravno odrezan vrh)
Plinkanje, ali da pogodis slovo "o" u centar, na kantici Coca Cola, od 0.33:
RWS club
Ako bas mora, za svadbu, i razradjivanje cijevi, u tom slucaju
Sellier bellot standard, ali po tome ne ocjenjuj pusku
To je moja skromna preporuka, na osnovu iskustva, sa puskom CZ, i sa puskom Anschutz.
Nema zla probati bilo sta, ali s iskustvom, doci ces do ovog.
Turn better into best!
Imam one SK sto sam kupio 2x50kom, imam jos nekih S&B. Ne ocekujem sad neznam sta, tek se upoznajemo.