Kako nas država pljačka a mi šutimo i plaćamo
Re: Kako nas država pljačka a mi šutimo i plaćamo
Prvo da napomenem da apsolutno podržavam ideju gosn Nobila.Dok! wrote: jer kad se radi o određenom hobiju, a radi se!! onda se to smatra pomalo LUKSUZOM.. ili mozda nije ?? pa se cifra od 70 kuna nebi trebala dozivljavati tako stravicno!! kao udar na siromasan dzep jos siromasnijih potrosaca...onaj tko ima arsenal vrijedan 10- 20-30 ili vise tisuca kuna te ispali tjedno municije u vrijednosti vise stotina kunica sad se place jada i narikuje sto ce trebati jednom u 10 godina, platiti pristojbu u drzavni proracun od samo 70 kuna!!
Vjerujte cak i meni zvuci pomalo apsurdno!!
Ja osobno ne podrzavam istu peticiju!!
Na kraju Drzava, pa to smo mi!!
Drugo, uopće se ne radi o tome da li je tih 70kn puno ili malo..stvar je principa, zašto plaćati bezveze dodatne takse samo zato jer je nekom tako došlo kad je prekrojavao zakon, a nas ko šljivi?
To je ko kad te neko žica stalno "Daj mi kunu, daj mi kunu..", kuna po kuna..jebiga, mene to košta, ne znam za ostale..
Ista stvar je i sa novim taksama vezano za lječnički (ako je istina da se plaća dodatna stotka za vađanje krvi i urina).
I samo se nadam da se neće u ovom topiku desit onaj čuveni raspad sistema, da se nečiji ego nađe povrijeđen i da se ovo pretvori u cirkus i dokazivanje ko ja pametniji i ko bolje zna.. i onda na kraju ništa od svega. Ne želim da dođe do toga i molio bi i ostale da razmisle prije nego se neko krene sad intelektualno nadmetati ko je pametniji i ko zna bolje..
Ja sam rekao da sam ZA i kako je Nobilu ipak to u nekakvoj struci, vjerujem da zna što radi i da se nije tek tako zaletio s prijedlogom, a o detaljima ćemo sigurno biti upoznati..
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Ajmo ovako: molim sve članove koji su ZA potpisivanje peticije da mi se jave na PP, a modovi bi mogli organizirati anketu pa da vidimo jesmo li samo na riječima jaki ili možemo nešto konkretno i napraviti a ne čekati da nam to napravi netko drugi i donese na tanjuru.
Nije stvar u 70 kuna, već u principu, jer netko je već dvaput platio taksu za isto oružje, a sada će i TREĆi put.
Nije stvar u 70 kuna, već u principu, jer netko je već dvaput platio taksu za isto oružje, a sada će i TREĆi put.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
bez (nepotrebnog) uvacenja u analni otvor u potpunosti podrzavam ono sto je glavonja napiso, teske rijeci ali na mjestu
dok, nisi jedini koji se borio za pravo i pravdu, i ja sam razocaran, ali kako sam polu-pismen, ne smijem prevec izlagati trenutno misljenje i pogrde vladajucim jer to ne mogu obranit u sudskom postupku
sustav je preopterecen u svakom pogledu a mi koji to sve placamo TREBAMO, MORAMO (napokon) makar u ovako malom broju pokusat reci DOSTA
u nekoj knjizi o uredjenju u poturcenoj bosni (davno je bilo ne sjecam se naslova) je opisan sustav odredjivanja poreza, naime,1. vladar pita kakva je reakcija na povecanje poreza a podredjeni odgovara: raja suti, on ce na to: mogu oni jos; 2.sljedeci odgovor je bio: raja se buni, a onda ce on mudro: smanji malo pa poslije po starom....
ne mogu citirat jer ne znam autora ali prilicno je tocno
dok, nisi jedini koji se borio za pravo i pravdu, i ja sam razocaran, ali kako sam polu-pismen, ne smijem prevec izlagati trenutno misljenje i pogrde vladajucim jer to ne mogu obranit u sudskom postupku
sustav je preopterecen u svakom pogledu a mi koji to sve placamo TREBAMO, MORAMO (napokon) makar u ovako malom broju pokusat reci DOSTA
u nekoj knjizi o uredjenju u poturcenoj bosni (davno je bilo ne sjecam se naslova) je opisan sustav odredjivanja poreza, naime,1. vladar pita kakva je reakcija na povecanje poreza a podredjeni odgovara: raja suti, on ce na to: mogu oni jos; 2.sljedeci odgovor je bio: raja se buni, a onda ce on mudro: smanji malo pa poslije po starom....
ne mogu citirat jer ne znam autora ali prilicno je tocno
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka