Njemacka Padobranska Puska - opca rasprava
Re: Njemacka Padobranska Puska - opca rasprava
Mike, molim te zaključaj ovaj topic jer mi se više ne da odgovarati na postove ovakve osobe.
TKO SI TI I ŠTO SI UMIŠLJAŠ?
Ići toliko daleko pa nekoga nazvati lašcem. Ovakvo što neću trpiti.
Sada dobro i pozorno čitaj.
MOJIH 5 ROĐAKA - BRATIĆ NA PRVOJ CRTI OBRANE U VINKOVCIMA U MALOJ BOSNI 22.03.1992 - leži u aleji branitelja na groblju u Vinkovcima - NOBILE MOŽE PROVJERITI PREKO UMIROVLJENOG ČLANA ICE-A, mog dobrog prijatelja - A OD TOGA NJIH 4 PROVODEĆI TADA SLUŽBENU POLITIKU RH U BOSNI SU IZGUBILI ŽIVOTE u borbama Hrvata i Bošnjaka. Ovo ne pišem da bih sebe učinio većim ili da bih se ne daj Bože razmetao i hvalio, već kako bih pokušao objasniti upravo kako nije sve crno i bijelo.
TREBAM LI NAPISATI I IMENA?! DATUME ROĐENJA I POGIBIJE?!
ZA KOGA?
DA SE NETKO POPUT TEBE MOŽE OVAKO PONAŠATI I PISATI.
MISLIM DA OVAJ FORUM DEFINITIVNO NIJE ONO ŠTO JE BIO JER SE RANIJE I ZA MANJE DOBIVAO TRAJNI BAN.
Stoga, gospodo zbogom i u dobrom mi ostajte. Bilo je lijepo dok je trajalo.
TKO SI TI I ŠTO SI UMIŠLJAŠ?
Ići toliko daleko pa nekoga nazvati lašcem. Ovakvo što neću trpiti.
Sada dobro i pozorno čitaj.
MOJIH 5 ROĐAKA - BRATIĆ NA PRVOJ CRTI OBRANE U VINKOVCIMA U MALOJ BOSNI 22.03.1992 - leži u aleji branitelja na groblju u Vinkovcima - NOBILE MOŽE PROVJERITI PREKO UMIROVLJENOG ČLANA ICE-A, mog dobrog prijatelja - A OD TOGA NJIH 4 PROVODEĆI TADA SLUŽBENU POLITIKU RH U BOSNI SU IZGUBILI ŽIVOTE u borbama Hrvata i Bošnjaka. Ovo ne pišem da bih sebe učinio većim ili da bih se ne daj Bože razmetao i hvalio, već kako bih pokušao objasniti upravo kako nije sve crno i bijelo.
TREBAM LI NAPISATI I IMENA?! DATUME ROĐENJA I POGIBIJE?!
ZA KOGA?
DA SE NETKO POPUT TEBE MOŽE OVAKO PONAŠATI I PISATI.
MISLIM DA OVAJ FORUM DEFINITIVNO NIJE ONO ŠTO JE BIO JER SE RANIJE I ZA MANJE DOBIVAO TRAJNI BAN.
Stoga, gospodo zbogom i u dobrom mi ostajte. Bilo je lijepo dok je trajalo.
Dakle, srecom pa sam sacuvao tvoj post zbog kojeg sam te banirao.Oerlikon wrote:Ja jesam pretjerao,priznajem,ali čisto zbog toga što sam alergičan na licemjerje
(konkretno pojednica) te ponavljanje glupavih i neistinitih fraza koji nemaju veze sa zdravom pameti!
Ovom prilikom ispričavama se vlasniku foruma koji bi u nekom (preuveličanom) scenariju mogao imati radi toga imati problema,ali ne i ličnosti koja bi trebala biti predstavnik naroda,a njegovu borbu,patnju i samu egzisteciju cijeni daleko manje od isprazne demagogije
Pojedinac koji me je na uvredu prisilio kaže da su neki njegiovi poginuli(op.a. vjerovatno laže) ...
2.) ...je bilo po klasičnom Orwelowom principu da su neki jednakiji od drugih.
Na raspravi o protivnicim oružja nabrojio sam neke grupe u društvu
koje su u nečijim glavam i po ispraznoj liberalnoj demagogiji jako "ugrožene",nedodirljive kao drvo Isusova križa i zaštičene kao lički medvjedi
pazeći da ne vrijeđam nikoga na rasnoj,vjerskoj,nacionalnoj...i sl. osnovi
(tj. osnovi koju nitko od nas ne može birati )
"Drznuo" sam se samo našaliti sa feinistima i liberalima koji kako svojom pojavom,
a pogotovo aktivnosti zahtijevaju biti ismijani.( koji su to postali odabirom,iako bi daljnja rasprava možda otvorila pitanje ličnosti i uračunjivosti takovih pojedinaca pa to i ne bi bio izbor...)
I bio sam,gle čuda,banan radi ni manje ni više nago "rasizma"![]()
![]()
![]()
Netko očito treba repeticije iz biologije pa i dodatne sate logike!
Ali tko j..e logiku,kada danas status rase a time i nedodirljivosti samovljno moženo dodjeliti i vrtnim patuljcima,pedofilima,sociopatima,krumpiru,bobu...
Zelis li da ga sad postam ovdje, pa da vidimo jesi li samo nepromisljen u izjavama ili i ti lazes!?
Tebi ne bi pomogle repeticije iz biologije ili dodatni sati logike nego dodatni antisklerin!
Re: Njemacka Padobranska Puska - opca rasprava
Zaključavam temu. TRAJNO.
Činjenica je da su se dijelile opomene i banovi i za manje prijestupe, ponekada i pretjerano, jer se puhalo i na hladno, da se sada dalo više slobode, ali još jednom ponavljam:
Tolerancija da, vrijeđanje NE!
Ubuduće zatvaram i brišem sve što ima veze sa predsjednicima, diktatorima, političkim nazorima i sličnim pizdarijama.
Forum se zove hr-oružje. Točka.
Činjenica je da su se dijelile opomene i banovi i za manje prijestupe, ponekada i pretjerano, jer se puhalo i na hladno, da se sada dalo više slobode, ali još jednom ponavljam:
Tolerancija da, vrijeđanje NE!
Ubuduće zatvaram i brišem sve što ima veze sa predsjednicima, diktatorima, političkim nazorima i sličnim pizdarijama.
Forum se zove hr-oružje. Točka.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata