Okidači bez "koljena" i oni sa
Re: Okidači bez "koljena" i oni sa
e pa sada stvarno više niste fer
Quotate mi dio posta, ostalo obrišete, i još to editirate tako da izgleda
kao da sam ja to napisao. Ne zanima me tko je to napravio i zašto, tu se ogleda
ono o čemu cijelo vrijeme pričam
Stručnost administratora i moderatora je jebeno "velika"
REĆI ĆU VAM KRATKO I JASNO:
LIBO ME RACKU VIŠE ZA OVAJ FORUM
Quotate mi dio posta, ostalo obrišete, i još to editirate tako da izgleda
kao da sam ja to napisao. Ne zanima me tko je to napravio i zašto, tu se ogleda
ono o čemu cijelo vrijeme pričam
Stručnost administratora i moderatora je jebeno "velika"
REĆI ĆU VAM KRATKO I JASNO:
LIBO ME RACKU VIŠE ZA OVAJ FORUM
Samo je nebo granica, a granice su da se prelaze
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Evo ovako, cuo sam se s modom koji je brisao postove u ovoj temi... obrisani su postovi koji su imali vrlo malo veze ili nimalo sa koljenima na okidacima, gdje je dominirala rasprava oko youtube-a, linkova i filmica, sto je vuklo na uvrede sa obije strane, i takvim postovima nije bilo mjesto u ovoj temi, ako imate nesto jedan protiv drugog imate pljuvacnicu ili privatne poruke da rijesite probleme...
Greska koja se dogodila nobileu je vjerojatno neki bug na forumu ili slucajni klik i neznam razlog zasto se to dogodilo, no covjek se lijepo ispricao za to sto se dogodilo, i svakome se moze dogoditi da nesto pogrijiesi, i sam sam 1-2 puta slucajno obrisao krivi post ali sam tada poslao PP autoru posta sa transkriptom texta da ga ponovo napise.
Strucnost Administratora i Moderatora je jebeno velika? Ako mislis da mozes BOLJE administrirati forumom, vrlo lako mozes dobiti sve ovlasti. Ako imas nesto protiv nekog moda, i mislis da ti je nanesena nepravda, brisanjem nekih postova, javis se "Administratoru jebno velike strucnosti" da pokusa rijesiti problem.
Greska koja se dogodila nobileu je vjerojatno neki bug na forumu ili slucajni klik i neznam razlog zasto se to dogodilo, no covjek se lijepo ispricao za to sto se dogodilo, i svakome se moze dogoditi da nesto pogrijiesi, i sam sam 1-2 puta slucajno obrisao krivi post ali sam tada poslao PP autoru posta sa transkriptom texta da ga ponovo napise.
Strucnost Administratora i Moderatora je jebeno velika? Ako mislis da mozes BOLJE administrirati forumom, vrlo lako mozes dobiti sve ovlasti. Ako imas nesto protiv nekog moda, i mislis da ti je nanesena nepravda, brisanjem nekih postova, javis se "Administratoru jebno velike strucnosti" da pokusa rijesiti problem.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Zašto neki ljudu upadaju u koliziju sa svima.Alpha nije prvi puta u frci sa administratorima pa živimo u demokraciji imaš milione drugih foruma što se okači za ovaj. 
No Peace without Justice !
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Oprosti ali nisam skuzio koga ovo ide, Alphi ili meni?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
pa njemu
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata