Zna li tko šta o ovome?
Moderator: karabalic
- Snajperista
- Banned
Re: Zna li tko šta o ovome?
Ja sigurno nebum,nebum.
I hvala na pomoči!
L.P.
I hvala na pomoči!
L.P.
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja
ili budalu.
ili budalu.
- Armalite Kid
- Banned
Evo ako netko zna njemački
http://www.co2air.de/wbb2/thread.php?threadid=22502
Stari plinski (možda i ovaj ?) su ozrađeni od čelika,
a ovi današnji od nekakve legure cinka.
Snajperista, je li mu ta cijev glatka ili užljebljena ?
magisches schwein
- Snajperista
- Banned
E problem ti je kaj ja neznam kak zgleda glatka,a kak užljebljena cijev.Armalite Kid wrote:Evo ako netko zna njemački
Ak ti nije problem daj malo pojasni.
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja
ili budalu.
ili budalu.
- Snajperista
- Banned
Evo preveo sam ti ja ovo nadam se da ćete skuzit kaj piše:Armalite Kid wrote:Evo ako netko zna njemački
Specifikacije
Kalibar: 8mm K Kunststoffaltverschluß plin i prazne patrone
Ukupna dužina: 137mm
Visina: 100mm
Širina: 23mm
Dužina: 72,5 mm
Težina: 440g
Magazinkapazität: 5
PTB-Ne.: 399
Serijski broj: 54.691
Napad: 1994
Optika i obrada
U EGP55 je manja replika Walther PPK u veličini TPH.
Ako se gleda Erma EGP55 tako, ona uskoro postaje jasno da je Erma nije pretjerano sa sloganom oglašavanja na ambalaži. "Dužan Erma, kvalitete" se također odnosi na jedinstveno ovaj model.Kao i kod drugih Erma modeli su opremljeni ovdje previše komada čelika.Između ostalih stvari, trčanje, okidač, pijetao, cams, a Stoßboden su ovdje napravljena od čelika.To ga čini vrlo dug rok trajanja i visoku kvalitetu.Nije za ništa Erma oružje je odgovoran za reputaciju često donijela na popravak.
Sada za oružje sebi:
Vidimo joj je 11 godina ona je sada iza njega nema za misao.Burnishing je apsolutno kao novo i bez greške.Oblik podjele, postoji apsolutno nikakvog traga.Dijelovi su proizvedene da stane jedni druge, saonice je samo malo igra, ali stvarno ne puno! U suprotnom, ostaje da se reći da je jedan od EGP55 najrealniji od svih estuariji SSW 'izgled. Pomicanje barijera je praktički nevidljiv u normalnom svjetlu.
Pouzdanost
EGP55 je oružje u kalibar 8mm K, i zbog smanjenja pritiska tih streljiva u ranim 90-ima od 600 do 450bar, mnoge od starih 8mm oružja više neće raditi ispravno.To utvrde prekid sa trenutnom 8mm municija. JA test sa Umarex streljiva.Klizanje ostaje nakon što je posljednji metak visi na magazin, Schlittenfang ne postoji.
Rastavljanje
Demontaža je vrlo jednostavna, kao i sa svim Erma pištolja.U EGP55 časopis je maknuti, pokretati čuvati preklopiti, povukla sanjke i podigao prema gore.Zbor se provodi u obrnutom smjeru.
Zaključak
EGP55 je vrlo robustan za njihovu veličinu.Unatoč svojoj maloj veličini (ja sam na više velik oružje) to se osjeća u mojoj ruci, super, zbog svoje veličine do ENE prilično dobar utezi.Ovdje su puta u veličini u usporedbi s Walther P22.
Pogodan je za prikaz, kao i za novogodišnje, gdje će se bolje smješta u kabinetu.Erma-Werke sada su izumrle od kraja 90-ih, to postavlja, je naravno, kolektor vrijednost Erma oružja.Ja kupio kod moje Egun za 72 €, i moram reći da je vrijedno toga. Možete ga dobiti za jako dobar i robustan SSW tipično Erma kvalitete.
Evo pucao na dopunu video:
http://www.co2air.de/wbb2/jgs_db.php?ac ... tid=4&sid= http://www.co2air.de/wbb2/jgs_db.php?ac ... atid=4&sid =
Nadam se da ovaj test ima li zadovoljni!Ako još uvijek imate bilo kakvih pitanja ili želite dati komentare, možete ostaviti u "Pitanja za test autora" ili mi pisati PN.
Euer Marcel Vaša Marcel
Last edited by Snajperista on 27 Sep 2009, 11:52, edited 2 times in total.
ili budalu.
ili budalu.
Užljebljene cijevi imaju utore koji služe za rotiranje zrna i to su cijevi za "karabine", pištolje i ostala oružja. Neužljebljene ili glatke cijevi su cijevi lovačkih pušaka koje koriste sačmenu municiju i eventualno ispaljuju kugle i podkalibarsku municiju za lov.
Izuzev pušaka u kalibru 6 mm Flobert koje su imale glatku cijev (govorim o starom Flobert-u, a ne o municiji 5,6 za koju je uvrijeđen taj naziv).
Po nekoj staroj kvalifikaciji oružja (prije 30-tak godina dok sam se ja školovao) "Flobert" puške su bile puške koje nisu imale užljebljene cijevi a ispaljivale su "puščanu municiju" najčešće sa olovnim zrnom.
Izuzev pušaka u kalibru 6 mm Flobert koje su imale glatku cijev (govorim o starom Flobert-u, a ne o municiji 5,6 za koju je uvrijeđen taj naziv).
Po nekoj staroj kvalifikaciji oružja (prije 30-tak godina dok sam se ja školovao) "Flobert" puške su bile puške koje nisu imale užljebljene cijevi a ispaljivale su "puščanu municiju" najčešće sa olovnim zrnom.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Snajperista
- Banned
Onda je ova užljebljena.BOXI wrote:Užljebljene cijevi imaju utore koji služe za rotiranje zrna i to su cijevi za "karabine", pištolje i ostala oružja. Neužljebljene ili glatke cijevi su cijevi lovačkih pušaka koje koriste sačmenu municiju i eventualno ispaljuju kugle i podkalibarsku municiju za lov.
ili budalu.
ili budalu.
- Armalite Kid
- Banned
S gugalj translate ti je bolje prevest na engleski, da ne dobivaš nebuloze tipa
"Između ostalih stvari, trčanje, okidač, pijetao, cams "
O pištolju kažu da je veličine otprilike kao walther TPH, koji je manji PPK.
Ako ovaj ima užljebljenu cijev, onda je to netko stručno preradio
"Između ostalih stvari, trčanje, okidač, pijetao, cams "
O pištolju kažu da je veličine otprilike kao walther TPH, koji je manji PPK.
Ako ovaj ima užljebljenu cijev, onda je to netko stručno preradio
magisches schwein
Mislim da ovaj nije od čelika nego od legure. Ako je prerađen, nije baš zdravo za pucanje.Armalite Kid wrote:Stari plinski (možda i ovaj ?) su ozrađeni od čelika,
Oružje koje je izrađeno ili prerađeno bez odobrenja za promet s oružjem spada u zabranjeno oružje – oružje kategorije A.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
ovakvi napisi i spekulacije oko nedozvoljenih stvari su me otjerale s jednog foruma, a vidim i ovde ce se za malo poceti pisati sto bi se s njim jos moglo...nobile157 wrote:Oružje koje je izrađeno ili prerađeno bez odobrenja za promet s oružjem spada u zabranjeno oružje – oružje kategorije A.
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
Mislim da sam bio apsolutno jasan:
Prerađeni plinjak spada u zabranjeno oružje i njegovo posjedovanje i uporaba podliježe zakonskim sankcijama.
Zaključavam temu.
Prerađeni plinjak spada u zabranjeno oružje i njegovo posjedovanje i uporaba podliježe zakonskim sankcijama.
Zaključavam temu.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN