Predsjednički kandidati
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Predsjednički kandidati
nikad ne reci nikad i uvijek od gorega moze biti gore! to si dobro zapamtite
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

Baš zato jer uvijek može biti gore, svi trebamo ići glasati, pregrizi i zaokruži tak da se možeš posle pogledati u ogledalo, jer ako ne glasamo ili poništavamo listiće ide u prilog onome s mrtvim i lažnim glasovima. Tak da izbor nije lak, ali nikad ni nije! Kak s flasterom, ripppppp i gotovo.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Lijepo rečeno.
Slažem se, svi trebaju glasati (koji imaju pravo glasa). Svaki glas manje je više onom drugom da pobijedi kakav god bio. 
- Armalite Kid
- Banned
Da, to je dobro, jer kad recimo na izbore izađe 30% od ukupnog broja glasača i oni recimo glasaju za nekog koji osvoji recimo 35% tih glasova, ispada da recimo 50 000 ljudi odluči za 4.5 milijuna tko će biti predsjednik, i onda je to "demokracija"
magisches schwein
Ne. Demokracija je da svi punoljetni državljani RH imaju pravo izaći na izbore, a isto tako imaju i demokratsko pravo da to ne učine. Stvar izbora i zato 35 % može odlučiti tko bu cappo di tutti cappi slijedećih 5 god.
- Original_G
- Cinker - bojna

Demokracija nije izgovor za ljenost ili indiferentnost, glasanje bi moralo biti obveza kak porez a ne pravo.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
^^Ja gledam da uvijek glasam, ali u slučaju da zaista nijedan od kandidata ne bi zadovoljio moje nekakve kriterije, NE BIH glasao. Ljenost i indiferentnost ne znači glasati za nekoga u koga ni malo ne vjeruješ, samo da bi glasao.
U svakom slučaju, ko ne izađe na izbore, njegovo pravo, ali taj isti onda nema prava se žalit na onoga koji bude izabran.
U svakom slučaju, ko ne izađe na izbore, njegovo pravo, ali taj isti onda nema prava se žalit na onoga koji bude izabran.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Takvi se najviše i žale u stilu "nisam te ja izabrao". A mogao je zaokružiti za nekog drugog.
- Original_G
- Cinker - bojna

tu ste u pravu, ak ne glasaš ne možeš se žaliti posle
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Armalite Kid
- Banned
Onda nek stave kvorum od 80% ili 90% od ukupnog broja glasača, pa ak se tolko ne skupi neka se izbori raspišu i 5 tjedana za redom dok svi ne izađu.Tomy wrote:Ne. Demokracija je da svi punoljetni državljani RH imaju pravo izaći na izbore, a isto tako imaju i demokratsko pravo da to ne učine. Stvar izbora i zato 35 % može odlučiti tko bu cappo di tutti cappi slijedećih 5 god.
Onih 10% ili 20% koji ne izađu u tom slučaju će biti ok, ali ne mogu mi sad govorit da 60% glasača ne želi glasovat za nikoga pa da zato ne izlazi na izbore.
A ako i ne želi stvarno toliko ljudi, nek se onda uvede opcija da ne glasaju za nikog tj. da se to zaokruži, ali samo je važno da to bude zabilježeno, a ne da glas onih koji nisu glasali bude pridodan nekome kandidatu ili ko što su glasali čak i mrtvaci.
To je onda demokracija, a ne ova lakrdija
magisches schwein
Armalite Kid wrote:Onda nek stave kvorum od 80% ili 90% od ukupnog broja glasača, pa ak se tolko ne skupi neka se izbori raspišu i 5 tjedana za redom dok svi ne izađu.
Kaj ti nije dosta predizborne kampanje da bi ju moral slušati još 5 tjedana više?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

il' malo iz zajebancije dodjes na glasanje i ubacis prazan listic, mislim neispunjen, pa da vidis... ponovni izbori, pa dodjes pa opet =) hehe
malo ono jel prc prc =) ili kad nemozes izabrati najmanje zlo od svega ponuđenog onda podjelis svoj glas svima, al' bitno je da dodjes na izbore, pa makar ponistit svoj listic
malo ono jel prc prc =) ili kad nemozes izabrati najmanje zlo od svega ponuđenog onda podjelis svoj glas svima, al' bitno je da dodjes na izbore, pa makar ponistit svoj listic
A ti si onda sjebavo one izbore u Afganistanu a?Mike_Torello wrote:il' malo iz zajebancije dodjes na glasanje i ubacis prazan listic, mislim neispunjen, pa da vidis... ponovni izbori, pa dodjes pa opet =) hehe
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

NEČUVENO! KLEVETA! 
- Original_G
- Cinker - bojna

i???? kaj bi trebal bivši predsjednik države (u dva mandata)?
ak imamo stotine milijuna kuna za kulturna drštva po ercegovini, za razne crkvenjake i brodogradilišta, onda imamo i za sredit rezidenciju za bivšeg predsjednika, više je oprošteno dugova sportskim klubovima (nogometnim) nego će koštati bivši predsjednici u slijedećih 100 god.
ak imamo stotine milijuna kuna za kulturna drštva po ercegovini, za razne crkvenjake i brodogradilišta, onda imamo i za sredit rezidenciju za bivšeg predsjednika, više je oprošteno dugova sportskim klubovima (nogometnim) nego će koštati bivši predsjednici u slijedećih 100 god.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Original_G
- Cinker - bojna

Pa nikaj.
Meni nije normalno da političari na ovim prostorima jedno govore i obećavaju na izborima a kada dođu na vlast onda sasvim druga priča i naravno bez sankcija. Benificije su obavezno tu bez obzira na izigrana obećanja.
Ja na svom poslu nesmijem ništa uraditi što se nisam obvezao u ugovoru. Smiješ li ti? Ne primjećuješ da je političarima tj. slugama krupnog kapitala sve dozvoljeno? (ukoliko im idu na ruku)
Meni nije normalno da političari na ovim prostorima jedno govore i obećavaju na izborima a kada dođu na vlast onda sasvim druga priča i naravno bez sankcija. Benificije su obavezno tu bez obzira na izigrana obećanja.
Ja na svom poslu nesmijem ništa uraditi što se nisam obvezao u ugovoru. Smiješ li ti? Ne primjećuješ da je političarima tj. slugama krupnog kapitala sve dozvoljeno? (ukoliko im idu na ruku)
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

pogledaj sabor, plaćeni su da budu zastupnici ali nisu duzni dolaziti na rasprave (osim naravno kad za svoju stranku treba napumpati glasove) i za sve to primaju masnu placu, i onda jos kad dadu otkaz primaju placu 6 mjeseci, a ja da dam otkaz nebih primio ni placu za prosli mjesec kako stvari u drzavi stoje.
To su sve lopov do lopova.Za njih bi trebalo opet goli otok otvoriti,ali nakon šta vrate sve pokradeno.A za izbore je bolje da čim prije završe da se ne troši milione na glupe predizborne kampanje.A bolnice i zdravstvo nek su u rasulu,bitno da se potroši na kampanju,koja nema nikakve veze niti može šta promjeniti u odluci građana.