Puške za podvodni ribolov
Re: Puške za podvodni ribolov
Sve 5, ali netko tko čita sa strane nema takav dojam nakon posta. A pravila vrijede za sve.Original_G wrote:Patch:slažem se da govor mržnje nije dozvoljen, ali moraš shvatiti da npr. Međimurci (a to je mrNo) i Istrijani imaju jedan poseban odnos s sjevernim susjedima (sve je to dobronamjerna zezancija) ! btw. malo off, znate kakav je bil transparent na Pohorju kad je Janica skijala:"Jebeš Piranski zaljev kad imamo Janicu" navijači Mursko Središće
Ok! Primio na znanje (u vezi opomene)! No nije bilo nikakve netrpeljivosti ni loše namjere u onome,samo čista zajebancija...
Ispričavam se ako se neko našao uvrijeđen,no da čujete kakvi vicevi i nepodopštine se pričaju u kafićima i lokalima (naravno sudjeluju i naši susjedi),vidjeli bi da nisam mislio ništa loše, a osim toga imam i rođake u Sloveniji i do sad mi se nisu zamjerili (ni oni,a ni njihova policija za koju kažu da nas neprestalno vreba na cesti)...
Lijep pozdrav svima (i njima) i dajem "časnu pionirsku" da neću pisat takove pizd...
Ispričavam se ako se neko našao uvrijeđen,no da čujete kakvi vicevi i nepodopštine se pričaju u kafićima i lokalima (naravno sudjeluju i naši susjedi),vidjeli bi da nisam mislio ništa loše, a osim toga imam i rođake u Sloveniji i do sad mi se nisu zamjerili (ni oni,a ni njihova policija za koju kažu da nas neprestalno vreba na cesti)...
Lijep pozdrav svima (i njima) i dajem "časnu pionirsku" da neću pisat takove pizd...
strah veže ruke i zamračuje um,strah je najveći saveznik tvog neprijatelja
who dares-wins
who dares-wins
Primljeno na znanje. Nastavimo dalje.
kako mislim nabavljat jednu kraču pušku (podvodnu),dal ima tko ovdje da se bavi tom djelatnošću malo češće pa da mi da savjet "laštikača" i/ili "pneumatska"?
osim toga,kontaktirao sam sa ljudima koji se bave ronjenjem (sportskim i svim ostalim) te sam od dr. Nevena Šerića (autor nekolicine knjiga o podvodnom ribolovu) dobio savjet da ako se mislim baviti ronjenjem na dah (što je i uvjet za podvodni ribolov,jer sa bocama nije dozvoljen) obavezno odradim tečaj apnea ronjenja kod ovlaštenih instruktora...
pa ako ima tko zainteresiran,imam kontakt osobu za tečaj koji drži Kristijan Curavić - Kike,slobodno se javite... nije skupo...
osim toga,kontaktirao sam sa ljudima koji se bave ronjenjem (sportskim i svim ostalim) te sam od dr. Nevena Šerića (autor nekolicine knjiga o podvodnom ribolovu) dobio savjet da ako se mislim baviti ronjenjem na dah (što je i uvjet za podvodni ribolov,jer sa bocama nije dozvoljen) obavezno odradim tečaj apnea ronjenja kod ovlaštenih instruktora...
pa ako ima tko zainteresiran,imam kontakt osobu za tečaj koji drži Kristijan Curavić - Kike,slobodno se javite... nije skupo...
who dares-wins
who dares-wins
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mogao si odmah i napisati koliko nije skupo =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Knife_maniac
- Satnik

Drzi li kakve tecajeve i njegova djevojka ??

Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
- Original_G
- Cinker - bojna

navodno vele da ako ne produzis vrijeme pod vodom na duplo, vracaju pare, ko uspije dobi Pišekicu na noć!
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
obično rade u skupini od 4-5 kandidata,tečaj traje 2-3 dana i po kandidatu je cijena cca 200 eura,tj. ako je kandidata manje cijena je veća...Mike_Torello wrote:mogao si odmah i napisati koliko nije skupo =)
zaključak je jednostavan,kad Kike skešira tauzendicu,Nina dobi novu opravicu...
i da,garantiraju duplanje zarona i izdržavanja bez zraka,a ako se zagrcneš spašava vas super Nina...
who dares-wins
who dares-wins
Ah pa nikolina nemože niti zaroniti radi novo ugrađenih bova he,he! Nego mislim da ste OT pa da se vratimo: osobno posjedujem Sporasub Sniper 75 već godinama i nebi je mijenjao za ništa iako je več poprilično ofucana.Lastici 18 zadovoljavaju moje potrebe jer ne lovim na čeku već prikradanjem i po rupama.
1 pneumatsku 70 cm - Omer
1 od pleksiglasa 95 cm ( najnoviji hit za odabir materijala za izradu podvodnih pušaka)
sa jednim laštikom promjera 16mm - Mares
1 drvenu sa duplim lašticima (ta je otprilike u svijetu podvodnih pušaka po snazi ekvivalent .357 kalibru u svijetu pištolja
) - Trygonos
1 od pleksiglasa 95 cm ( najnoviji hit za odabir materijala za izradu podvodnih pušaka)
sa jednim laštikom promjera 16mm - Mares
1 drvenu sa duplim lašticima (ta je otprilike u svijetu podvodnih pušaka po snazi ekvivalent .357 kalibru u svijetu pištolja
lijepa kolekcija... 
who dares-wins
who dares-wins
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Lars, mogao si i slikice nabaciti =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Zbog posla sam kilometrima daleko od svojih podvodnih oruđa/oružja pa ali evo par slika istovjetnih
pušaka, samo informacije radi. Inače postoji kod nas forum za podvodne ribolovce ( ne znam da li se smije stavljat link ovdje??)
Tamo ekipa danima raspravlja o svakom pojedinom modelu, tako da ne duljim
Evo slike iz mog podvodnog arsenala:
pušaka, samo informacije radi. Inače postoji kod nas forum za podvodne ribolovce ( ne znam da li se smije stavljat link ovdje??)
Tamo ekipa danima raspravlja o svakom pojedinom modelu, tako da ne duljim
Evo slike iz mog podvodnog arsenala: