GOJZERICE TIBET ALPINA

Mijenjaj, kupuj, prodaj... a nabolje poklanjaj :-D
valdop
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Re: GOJZERICE TIBET ALPINA

Post by valdop » 07 Dec 2010, 23:10

valdop wrote: bez obzira na sve i dalje sam protivnik postavljanja oglasa a ne sudjelovanja na forumu, pozz
kad sam ovo napisao znao sam da će biti ovakova reakcija, uglavnom znate što sam htio reći.

dio Mikeovog citata:
trebalo bi jedino uvesti obavezu da kad netko postavi oglas da se i "predplati" na svoj topic, tako da dobije obavijest o mogucim postavljenim pitanjima vezanim za svoj oglas radi brze komunikacije. I da također javi da je predmet prodan, da se tema moze zakljucati i sve 5.

no nikakova se obaveza ne može nikome naturiti . . . . . . .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 07 Dec 2010, 23:47

kad oglasavam nesto za prodaju na forumima koje pratim da ne kazem svake prestupne obavezno se subskrajbam na svoj topic, prvo jer je meni u interesu sto prije dati odgovor na postavljeno pitanje ako cu na taj nacin sto prije prodati predmet, dakle to se ne treba nametati silom nego zdravim razumom, osim ako nije u interesu prodati nego jebati ljude u mozak, onda je to druga prica =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

vac
Civil
Civil

Post by vac » 08 Dec 2010, 19:48

Mike_Torello wrote: @Vac: ne brini se zbog predstavljanja, nemamo takvu temu, i ostavljeno je na dobru volju ljudima, jedino sto zahtjevamo da se popune podatci poput godina i lokacije (dakle grad ili mjesto u kojem se zivi) radi lakseg snalazenja, sto prilikom oglasavanja sto vezano za natjecanja, klubove, drustva i slicno. Najbolji primjer tome je kad netko pita "Gdje mogu kupiti XYZ?" - a netko mu odgovori "u Šibeniku" a onda se on opet javi i kaze, "ne pase mi to ja sam iz Vukovara...", dolazi do traćenja vremena od onoga koji odgovara i onoga koji potrazuje, ljudi se trude a uzalud, zato kad u profilu lijepo pise od kuda si, ako si iz VU nece ti se javljati netko iz pule ili splita nego samo oni koji predpostavljaju da su dovoljno blizu da daju kvalitetnu informaciju... naravno kad se kupuju skupe i rijetke stvari onda to nije bitno od kuda si jer se za tako nesto moze potegnuti i na dalji put, ali kad netko trazi recimo najobicnije diabole za zracnicu onda je besmisleno dopisivati se od Prevlake do Dunava.

Dobro nam dosla =)
Hvala na dobrodošlici i tipu, ja nisam sudjelovala na forumima sve dok nisam krenula na lovački, tako da tek učim forum bon-ton i običaje, pa sam se tako i "pretplatila" na topic - da to nije spomenuto, ne bih imala pojma da se to tako radi. Hvala svima!
I bilo bi super da mogu javiti - prodano, može se topic zatvoriti :A25:
Evo sam ažurirala profil da se zna lokacija - imaš pravo, no da u nečem budem tipično žensko - podatke o godinama neću prijaviti :twisted:
lp

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 08 Dec 2010, 19:58

vac wrote:Evo sam ažurirala profil da se zna lokacija - imaš pravo, no da u nečem budem tipično žensko - podatke o godinama neću prijaviti :twisted: lp
upisi onda samo datum ako ne zelis godine (slaži za godište kao i sve ženske :twisted: ) da ti mozemo cestitati rockas =) ahahah

LP
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

vac
Civil
Civil

Post by vac » 08 Dec 2010, 20:08

Ako je tako, onda može, čestitke su uvijek dobrodošle :P
idem upisati datum

Post Reply