dosla oprema...
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Re: dosla oprema...
Zar postoje još konzerve koje se otvaraju bajonetom? Zar nije već vrijeme da se vojska modernizira i uvede twist off konzerve. Ionako je svemu tome što imaju istekao rok trajanja još tamo '64-e godine.Mike_Torello wrote:pa konzerve mozes otvarati s bajunetom bez opasnosti za nju... sto si tocno htjeo reci s time?
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- Knife_maniac
- Satnik

Time sam htio reci to da noz nakon 2 tjedna normalne uporabe vise nije bio nizasto osim otvarati konzerve. Svatko tko imalo drzi do svog noza NECE njime otvarati konzerve. Za to postoje oni mali otvaraci ili stari "kuhinjski" nozevi a ne borbeni ili nozevi za teren. Onaj crni finish je bio obicna boja koja se ljustila a materijal je bio gori od mog Raduleta.Mike_Torello wrote:znaci da je jos toliko ostar da moze i konzerve otvarati? sto ti to znaci? pa konzerve mozes otvarati s bajunetom bez opasnosti za nju... sto si tocno htjeo reci s time?
Over and Out !!
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

IMHO - noz za TEREN mora biti sposoban otvoriti i konzervu!
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
složit ću se s tobom, ali to mu nije default karakteristika... na meksim primjercima kositar može žici nanijeti oštećenja... pa onda je bolje imat uza se barem 1 švicarca ili nešto poput toga... a i manje muke i opasnosti...Mike_Torello wrote:IMHO - noz za TEREN mora biti sposoban otvoriti i konzervu!
- Fleet Admiral

pa jesam... prvi put je sve doslo odmah, drugi put nije stizalo u roku pa sam nazvao, covjek je lijepo rekao da cekaju nesto sto nemaju na skladistu pa ce poslati sve... to sto su cekali nisu dobili pa su poslali sve ostalo, ono sto cekam dodje kasnije BEZ naknade za postarinu... ja sam u medjuvremenu prosirio narudzbu, dobio je u sklopu ovoga sto cekam BEZ postarine, ali je u medjuvremenu pofalio i jedan artikal iz nove narudzbe i to i ono sto je nedostajalo u prethodnoj ce valjda doci zajedno kad dobiju na stanje takodjer BEZ postarine...bana002 wrote:ha ha znam kak ti je
ja planiram tamo neš uzimat pa pitam, vidim da si zadovoljan njihovom uslugom
upravo to... problem BAN-a je jedino to sto ne jave ljudima da neceg od naucenog nema na stanju... trebali bi barem poslati obavjest...bana002 wrote: uglavnom na jednom drugom forumu su htjeli tu firmu razapeti jer roba kasni a u biti uspostavilo se da su kupovali online a da nisu prije toga nazvali i provjerili da li ima opreme na skladištu ili dali je dobavljiva
sta si narucio?bana002 wrote: ja čekam neki paket sljedeći tjedan od banarmyshoopa
gdje bi se mogla probati neka solidna puca za airsoft, ja bi sebi rado nesto nabavio ali bojim se da imam prevelika ocekivanja pa da cu se razocarati kad kupim...bana002 wrote: spremam se na airsoft![]()
marpat mi je ok ali se nadam da će kroko onu novu uniformu napraviti i za civilno tržište kao što to rade i ostali normalni proizvođači
http://jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2 ... ,128025.jl
vezano za CROPAT baš bed, jbg. pa mi smo porezni obveznici i na neki način (indirektno financiramo takve stvari), a nemamo im pristup
sto se ctice CROPAT-a, da, i sam bi ga rado imao, ali kao sto rekose, ako je domaci, bit ce papreno skup za nas domace... KUPUJMO HRVATSKO!!!! =)
bit ce jeftinije kupiti polovni flacktarn na ibeju, i jos bi na kraju moglo ispasti da bude kvalitetniji od naseg novog cropata.. mwah.. nebi me cudilo da se i na njemu nadje etiketa "assembled in houndras" =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
nemrem vjerovat kak sam smotan, nisam naručio u banarmiju nego od jednog lika
u banarmiju bi htio uzeti boje i neke druge sitnice, al čini mi se da će se paliti čepovi
uglavnom boonie, čarape zimske (ostale u dobrom sječanju iz ročne ovjske), htio sam i malu borbenu ali je nemaju ovaj mjesec
mene je to najviše strah da ću se razočarati u airsoftu, ispada da je domet max nekih 50 - 100 m no zato poligon treba raditi tako da nemaš veće udaljenosti i sl
uglavnom nisam još isprobao jer čekam likove već mjesec dana da se skupe i naprave trening, valjda ovaj vikend
ali nije ti bit samo u pušci, ima tu maskiranja, način kretanja, orijentacija itd. sve ovisi u kakvu si ekipu upao,
ovi moji u Sisku su rekli nema u tenama i civilki na trening i ja to poštujem, popravio stare čizme, frend mi dao uniformu i sad još samo da isprobam puškice
uglavnom mislim da će te svaki klub rado primiti na trening i pokazati ti kak se šta radi ali uglavnom poštuj stroga pravila sigurnosti i ponašanja
općenito iskusni airsofteri svima naglašavaju da prije treba isprobati pušku pa tek onda nakon nekog vremena u šoping
no imam ja i alternativu ak mi se ne svidi airsoft
u banarmiju bi htio uzeti boje i neke druge sitnice, al čini mi se da će se paliti čepovi
uglavnom boonie, čarape zimske (ostale u dobrom sječanju iz ročne ovjske), htio sam i malu borbenu ali je nemaju ovaj mjesec
mene je to najviše strah da ću se razočarati u airsoftu, ispada da je domet max nekih 50 - 100 m no zato poligon treba raditi tako da nemaš veće udaljenosti i sl
uglavnom nisam još isprobao jer čekam likove već mjesec dana da se skupe i naprave trening, valjda ovaj vikend
ali nije ti bit samo u pušci, ima tu maskiranja, način kretanja, orijentacija itd. sve ovisi u kakvu si ekipu upao,
ovi moji u Sisku su rekli nema u tenama i civilki na trening i ja to poštujem, popravio stare čizme, frend mi dao uniformu i sad još samo da isprobam puškice
uglavnom mislim da će te svaki klub rado primiti na trening i pokazati ti kak se šta radi ali uglavnom poštuj stroga pravila sigurnosti i ponašanja
općenito iskusni airsofteri svima naglašavaju da prije treba isprobati pušku pa tek onda nakon nekog vremena u šoping
no imam ja i alternativu ak mi se ne svidi airsoft