Kalibar zračnice
Moderator: karabalic
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Kalibar zračnice
Lim nije tanak ko cigaret papir, pokusao sam ono sto diabola izvrne na drugu stranu saviti prstom ali nemogu, lim je prilicno star i nije debel kao na original bacvi, vjerojatno je dosta nahrdjao pa lakse puca... pucao sam i ja po starom jugicu, uleknuca su bila oko 3-4mm ako se dobro sjecam na udaljenosti od 25m...
pucao sam prije po njemu sa Gamu Hunter 440 koji je deklariran na 305m/s ali nije bilo proboja, doduse tad sam koristio Wadcuttere i pokoji Gamo raptor... ovdje lupam samo DHP i JSB-E... nisam dugo probao niti jedan raptor... budem sad koji dan da vidim, probao sam i Gamo TS-10 ali nisam siguran jeli probio...
pucao sam prije po njemu sa Gamu Hunter 440 koji je deklariran na 305m/s ali nije bilo proboja, doduse tad sam koristio Wadcuttere i pokoji Gamo raptor... ovdje lupam samo DHP i JSB-E... nisam dugo probao niti jedan raptor... budem sad koji dan da vidim, probao sam i Gamo TS-10 ali nisam siguran jeli probio...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: Kalibar zračnice
Meni su odvezli onu 4-orku. Na 60-ak metara ju je hatsanica zbusila! i to na zadnjem, zaobljenom dijelu.