Malo upozorenje kolegama, "lažni" Leupold...
Re: Malo upozorenje kolegama, "lažni" Leupold...
Krivotvorine se ne mogu uvozit zbog zaštite intelektualnog vlasništva , barem legalno ne.gun_hater wrote:Kolko znam provode se tu i tamo akcije pa se krivotvorene marke plijene, npr. po placevima od šanera.Zašto se krivotvorine mogu uvozit, neznam.
- hacklordsniper
- Desetnik

Koliko se vidi on uvozi dosta toga iz Kine sa ebay-a, DX i tko zna ot kuda. Teta na pošti carinjenja nema vremena, znanja ili volje provjeravati da li on uvozi originalnu optiku ili ne
Shoot
Eat
Sleep
Repeat!
Eat
Sleep
Repeat!
Ako ta optika uvezena iz Kine ima natpis i oznake jednake kao i originalni Leupold, a nije, onda je to krivotvorina,Berto wrote:Krivotvorine se ne mogu uvozit zbog zaštite intelektualnog vlasništva , barem legalno ne.gun_hater wrote:Kolko znam provode se tu i tamo akcije pa se krivotvorene marke plijene, npr. po placevima od šanera.Zašto se krivotvorine mogu uvozit, neznam.
a očio netko ne radi svoj posao ovdje...
Postoji tu jedna jos GORA ANOMALIJA u nasem sistemu. Zakon tebe koji si kupio krivotvorinu stavlja u istu kategoriju kao falsifikatora i kriminalca, sto je suludo i van svake pameti. Kada su drza.inspektoratu postavili pitanje "kako da korisnik zna sto je Fake a sto ne", posto se zato i zove krivotvorina nije bilo nitijednog suvislog odgovora...Berto wrote:.....Krivotvorine se ne mogu uvozit zbog zaštite intelektualnog vlasništva , barem legalno ne.
Nemoguće je Nemoguće
- technotronic
- Stožerni Narednik

Pitaj boga mozes li biti siguran u robu ako ju i u ducanu kupis? Ja bas razmisljam o kupnji jednog leupolda...
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Hehehe...utjerali su ti decki strah u kosti...uvijek mozes kupiti Zeissa, S & B , Swara, Meoptu, Kahlesa...technotronic wrote:Pitaj boga mozes li biti siguran u robu ako ju i u ducanu kupis? Ja bas razmisljam o kupnji jednog leupolda...
Opreza nikad dosta!
Head in the City. Hearth in the Field.
- technotronic
- Stožerni Narednik

ma i njih čajniz kopiraju...Woolf Blaser wrote:Hehehe...utjerali su ti decki strah u kosti...uvijek mozes kupiti Zeissa, S & B , Swara, Meoptu, Kahlesa...technotronic wrote:Pitaj boga mozes li biti siguran u robu ako ju i u ducanu kupis? Ja bas razmisljam o kupnji jednog leupolda...
Opreza nikad dosta!
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Pa, tehnologija je ista! Samo promijene naljepnicu. Kod Zeissa ti jos napisu ,Made in Germany,! 
- technotronic
- Stožerni Narednik

nek oni samo rade svoj porculan i ostale đinđeminđe, a optike nek prepuste onima koji ih oduvijek rade...
- technotronic
- Stožerni Narednik

-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Moguce. Na slici se nikaj ne vidi. Koji je to ,Vari X,!? Jedan ne moze biti, jel je iluminated.
Ako je original, kupuj ga za te pare i plati covjeku cugu. Mogo je poklopce skinuti, da se
barem vidi ,golden ring,! Realno, Leupold optike sa iluminated koncanicom su vrlo skupe,
pa budi oprezan.
Sretan Bozic.
Ako je original, kupuj ga za te pare i plati covjeku cugu. Mogo je poklopce skinuti, da se
barem vidi ,golden ring,! Realno, Leupold optike sa iluminated koncanicom su vrlo skupe,
pa budi oprezan.
Sretan Bozic.
čistokrvni lažnjak za razliku od ovoga na linku dolje
http://www.leupold.com/tactical/scopes/ ... ont-focal/
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Sile, ovaj sto si ti linkao je streljacki model. Imaju i model ,istih, streljackih karakteristika
kao sto su navedene, naravno,,lovacka verzija ima hunting turete, ,grublje, clickove...
Sumnjivo mi izgleda optika na slici, a slika je kara!
kao sto su navedene, naravno,,lovacka verzija ima hunting turete, ,grublje, clickove...
http://www.leupold.com/hunting-shooting ... flescopes/Woolf Blaser wrote:Sile, ovaj sto si ti linkao je streljacki model. Imaju i model ,istih, streljackih karakteristika
ovdje su lovački mark 4 i opet nema toga iz njuškala...
ja imam dva leupolda...jedan je VX III 6,5-20X50 iz leupoldovog kastom šopa a drugi je Mark 4 LR / T 16x40mm (30mm) M1 sa mil dot premier končanicom...i to su optike priča sama za sebe a razlike između njih i kojekakvih pokušaja kopija su vidljive več sa desetak metara
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Apsolutno se slazem s tobom. ,Poklopci, tvojih optika vrijede vise od 2 milje kn, a ova
na slici mi izgleda...ne znam kako! U Kanadi moras ,iskesirati, preko tisucu $ za Leupolda
sa iluminated koncanicom.
na slici mi izgleda...ne znam kako! U Kanadi moras ,iskesirati, preko tisucu $ za Leupolda
naravno...Woolf Blaser wrote:Apsolutno se slazem s tobom. ,Poklopci, tvojih optika vrijede vise od 2 milje kn, a ova
ma ustvari ovaj sa njuškala je dobar čovijek..dao je milju i pol dolara za optiku i sad hoče da pomogne nekog hrvatiča za simboličnu naknadicu...
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Hehehe...vjeruj mi prije ces suosjecanje dobiti od covjeka koji je doma. Ovi ,nasi, ovdje...
ah, ne bi o tome. Da ne ispadne sad da ,pljujemo, optiku na osnovu nasih neutemeljenih
,zakljucaka,! Cinjenica je da na trzistu ima Kineskih kopija, isto je tako cinjenica da ima
lovaca koji zbog neupucenosti ni ne znaju da ustvari posjeduju kopiju ! Leupold je skup
i takva cijena upozorava na oprez. S druge strane, bit ce mi drago ako se uspostavi da je
optika doista Leupold i covjek je kupi za vise nego povoljnu cijenu.
ah, ne bi o tome. Da ne ispadne sad da ,pljujemo, optiku na osnovu nasih neutemeljenih
,zakljucaka,! Cinjenica je da na trzistu ima Kineskih kopija, isto je tako cinjenica da ima
lovaca koji zbog neupucenosti ni ne znaju da ustvari posjeduju kopiju ! Leupold je skup
i takva cijena upozorava na oprez. S druge strane, bit ce mi drago ako se uspostavi da je
optika doista Leupold i covjek je kupi za vise nego povoljnu cijenu.
- technotronic
- Stožerni Narednik

na ovom se najprije na kutuji vidi da je lažnjak....
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Na koju kutiju mislis, Technotronic!?
- technotronic
- Stožerni Narednik

ovuWoolf Blaser wrote:Na koju kutiju mislis, Technotronic!?
http://www.njuskalo.hr/ostalo-oruzje/ka ... as-6706466