Pucanje ispred kuće

Lovačke priče, iskustva, doživljaji, lovački psi, fotografije...
ćuturica
Skupnik
Skupnik

Re: Pucanje ispred kuće

Post by ćuturica » 13 Feb 2012, 00:13

ovo me prisjetilo na članak o ''lovcu koji je lovio s automatskom puškom'' i propucao si noge,a zapravo je lovia je s papovkon uredno legaliziranom za lov.A komentari ispod članka šteta ''šta nije poginia,možda pogine ne putu do bolnice'' i drugih nekoliko stotina istog tipa su me prisilili da napravin profil na indexu i napišen svoj komentar.Po meni bi taj lovac moga tužit index zbog lažnoh informacija

long range
Razvodnik
Razvodnik

Re: Pucanje ispred kuće

Post by long range » 13 Feb 2012, 19:17

Hawk wrote:
long range wrote:Mislim da mlada gospodjica koja je pisala komentar ispod teksta nije u pravu kada kaze da su lovili na udaljenosti od 4 km. Koliko sam upoznat, lovili su (krivolov) nedaleko od kuca i to divlje svinje koje su se spustile sa brda zbog sniga. Mozda su i do mene doprle lazi pa ne zelim optuzivat nikoga. Istina je da se lovcima stalno ogranicava prostor i da se legalnim vlasnicima koji postuju sva moguca i neoguca pravila stalno nabijaju neke restrikcije i jako sam protiv tih restrikcija, ali da se u lovackim aktivnostima dogadja svasta, pogotovo u Dalmaciji, e to je istina.
Čuj, Long Range, neću se puno upuštati u to što se stvarno dogodilo, ostavimo to policiji, ali onaj članak je to što mene iritira. Frajer je napisa u naslovu: "Lovci lovili šljuke, pa ženi propucali stan?!" E sada, ako su lovili šljuke, onda su bili 4 Km daleko i lovili su sačmaricama. Ako su lovili veprove blizu kuće, onda to nema veze sa šljukarima. Ali zašto se u članku našla slika sportskog trap strijelca na streljani sa sačmaricon u ruci ??? Znači, bez obzira što se tamo dogodilo, ovaj članak je za svaku osudu i baš me interesira oće li Knezović zbog ovoga odgovarati...
Zasto je novinar napisao sve to, pa vjerojatno zato sto i nije pravi novinar nego netko tko pise tek tako za zabavu. Kada otvoris novine i citas clanke, ali doslovno svih tiskovina, mislim da je ocito da i osnovnoskolci imaju bolje znanje o stvarima o kojima ti "ucenjaci" pisu, a mislim da su osnovnoskolci i pismeniji od njih.

Ne vrijedi nam trosit snagu i energiju, po meni, na raspravu o ovom clanku. Ja osobno sam htio naglasit da ne znamo tocne cinjenice sto je bilo, a novinari ko novinari, njih boli briga sto se pise. A da ti odgovorim i sto mislim zasto je stavio, kao prilog, fotografiju sportskog strijelca, valjda zato jer je bio lijen pronaci na Internetu neku drugu, jednako kao sto je bio lijen saznanti tocne informacije o tome sto se dogodilo i kako.
Tested in fire

Post Reply