Ovako se to radi u USA
Re: Ovako se to radi u USA
Nas je drugarica uciteljica za sitnicu ovako mlatila.Stanes pred njezin stol pred cijelim razredom i skupis prste i ispruzis ruku a ona te opali drvenim stapom po jagodicama i to tolikom snagom da kad si instiktivno izmaknuo ruku stap puca od stol.Tu vrstu boli je tesko rijecima opisati ali ti nije padalo napamet da se vise zajebavas.James wrote:
To je istina, sjećam se mog starog kada sam razbio prozor u školi, dobival sam batine dva dana i to samo zato što mu nisam rekao zašto ga je razrednica zvala u školu.
probaj sada tako nešto napraviti, plavi telefon, pravobraniteljica za djecu, babe, dede, sustavi, zaštita prava djeteta, kriminalaca, pedofila, ped... itd...
ode u zatvor na barem 5g. a samo zato što si od svoga sina htio napraviti poštena čovijeka, da se razumijemo nisam pristalica mlaćenja djece, žena i općenito nikoga, ali kada treba mulcu objasniti tko je glavni, ako ništa ne upali, bolje da ga ja jednom namlatim nego da ga lema mafija i kamatari ili tko zna tko možda i u zatvoru.