Ovako se to radi u USA

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Darko11
Natporučnik
Natporučnik
Been thanked: 2 times

Re: Ovako se to radi u USA

Post by Darko11 » 27 Jul 2014, 23:15

James wrote:

To je istina, sjećam se mog starog kada sam razbio prozor u školi, dobival sam batine dva dana i to samo zato što mu nisam rekao zašto ga je razrednica zvala u školu.
probaj sada tako nešto napraviti, plavi telefon, pravobraniteljica za djecu, babe, dede, sustavi, zaštita prava djeteta, kriminalaca, pedofila, ped... itd...
ode u zatvor na barem 5g. a samo zato što si od svoga sina htio napraviti poštena čovijeka, da se razumijemo nisam pristalica mlaćenja djece, žena i općenito nikoga, ali kada treba mulcu objasniti tko je glavni, ako ništa ne upali, bolje da ga ja jednom namlatim nego da ga lema mafija i kamatari ili tko zna tko možda i u zatvoru.
Nas je drugarica uciteljica za sitnicu ovako mlatila.Stanes pred njezin stol pred cijelim razredom i skupis prste i ispruzis ruku a ona te opali drvenim stapom po jagodicama i to tolikom snagom da kad si instiktivno izmaknuo ruku stap puca od stol.Tu vrstu boli je tesko rijecima opisati ali ti nije padalo napamet da se vise zajebavas.

Post Reply