TRGOVINE VATRENIM I HLADNIM ORUŽJEM I OPREMOM
-
Krieghetzer
- Razvodnik

Re: TRGOVINE VATRENIM I HLADNIM ORUŽJEM I OPREMOM
Kettner Beč, radi gospodin iz Osijeka tako da se sve moze dogovoriti.
Frankonia Jagd Muenchen.
A samo dodam bio sam jucer u Fanzoju i pitam ih moze li se naruciti CCI BLazer u .22LR s time da sam mislio uzeti 5000 komada,a "ljubazno" osoblje meni "..sto Vi mislite da su ovo zelje i pozdravi..".
Drugi put cu traziti 505 sa crtom.
Frankonia Jagd Muenchen.
A samo dodam bio sam jucer u Fanzoju i pitam ih moze li se naruciti CCI BLazer u .22LR s time da sam mislio uzeti 5000 komada,a "ljubazno" osoblje meni "..sto Vi mislite da su ovo zelje i pozdravi..".
Drugi put cu traziti 505 sa crtom.
Još jedno loše iskustvo s trgovinom Lovac u Zagrebu; Jučer sam bio u glavnom gradu pa sam posjetio ovu trgovinu. Odmah sam primijetio odbojne trgovce koji me nisu niti pogledali, a kamoli nedajbože ponudili pomoć. Odlučio sam preko toga prijeći te sam sam upitao jednog od njih za pomoć. Sa sobom sam imao pristojan popis, no ne samo da su trgovci bili bezobrazni i nestručni nego u trgovini nije bilo ni najosnovnijih stvari koje sam želio kupiti. Na kraju sam izašao samo s dvije puf patrone koje trenutačno ne mogu naći u Osijeku i kutijom Sellier i Bellota 9x19 da nisam išao bezveze.
Nikad više Lovac.
Nikad više Lovac.
Nobile hoces ici skoro u GUNS PLANET TRIESTE? Trebali bi mi spremnici za Paru P14-45 a ne sluzim se bas talijanskim jezikom.. 
Umoljavam sve one koji bi kojim slučajem išli u Italiju neka pogledaju jel ima za kupiti FOX-ov karambit folder. Evo i slika na www.heinnie.com/product.asp?P_ID=1015
Unaprijed zahvaljujem.
Unaprijed zahvaljujem.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
Vrlo rado bih ti pomogao, ali ima jedan problem: u Italiji za kupovinu spremnika moraš imati nabavnu dozvolu, jer talijanski zakon tretira spremnike pištolja kao i samo oružje. A ako su za izvoz, onda ti treba posebna izvozna dozvola koja košta negdje stotinjak €, tako da se u Italiji spremnici ne kupuju. Bolje da ti netko donese iz Austrije, mislim da su oko 75 € komad za tvoj model.toni_u wrote:Nobile hoces ici skoro u GUNS PLANET TRIESTE? Trebali bi mi spremnici za Paru P14-45 a ne sluzim se bas talijanskim jezikom..
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
JA idem za KA (HS produkt) i ZG vjerovatno idući tjedan,trebala bi dozvola stici najkasnije do Velikog Petka...
Koliko vidim Lovac jedini ima korisne web stranice ali vidim da se puno ljudi žali da su strašno bezobrazni! Slušajte,to sigurno nije i stav samog vlasnika nego čovjek ne zna kakvi su mu zaposlenici. Pa zašto netko ne poprića sa vlasnikom pa da bedaci dobiju nogu !
Lijene kretene ne treba žaliti.
Šteta bi bilo da jedna od opremljenijih i povoljnijih trgovina u RH propadne radi par prepotentnih kretena.
Gotovo indentićan slučaj sa "Dalmatiner"om u Splitu!
Samo tamo su otac i sin koji su vlasnici neljubazni,poludivlji maltezer trći,sere i piša po trgovini,a u kutu se uvijek skupi par polu-pijanih lovaca koji se deru i pričaju gluposti s kojima vlasnik redovito ćakulai nema vremena za mušterije,da ne govorim o obiteljskim svađama usred trgovine!
Osim pomalo "romskog"
pristupa,trgovina je sasvim O.K.,kome to ne smeta...
Inaće svi koji ga malo bolje znaju tvrde da je super.
Ako itko ide za Split,OBAVEZNO posjetite "BRUNER" !
Cijene im jesu malo visoke,ništa petjerano,ali je osoblje iznimno srdačno i sručno,
pogotovo ako naletite na gospođu srednjih godina.
Možete s njom ugodno poprićati,sve će vam srpljivo objasniti što je pitate,dati probati pa ćak i reći gdje istu stvar ima kupiti po manjoj cijeni!
Uz nešto kupljeno redovito dobijete i nešto na poklon,lik do mene kupio je FS92 i dobio
kutiju Federal Hydra-shock municije na poklon.
Bave se komisijskom prodajom pa gotovo redovito naletite na vrijedne kolekcionarske
komade u odlićnu stanju i za male pare! (P08,Walter P38,Nagant rev,mosin-nagant,carcano,
AR-15 i derivati,derivati kalašnjikova,M76,PAP prerade,Colt Python,Astra 400,K98 ... to je dio onoga što sam ja do sada vidio,uvijek me iznenade s nećim novim,nestandardnim, što sam dotad vidio samo na netu!
Ipak ono najbolje od njih je vlasnik,vrhunski puškar,definitivno jedan od najboljih u RH.
Mogli ste njegove članke u starijim brojevima Dobre Kobi.(Ivica Čagalj)
Što taj popravi više se ne kvari,kvalitetni i povoljno.
O noževima vam ne bi znao ništa reći jer se u njih ne razumijem niti ih,moram priznati,baš volim,ali vidio sam zanimljivih komada tamo.
Kakva su vaša iskustva s Detonexom!?
Vidim svi ga hvale,kakve su cijene,jeli opremljen dobro..?!
Koliko vidim Lovac jedini ima korisne web stranice ali vidim da se puno ljudi žali da su strašno bezobrazni! Slušajte,to sigurno nije i stav samog vlasnika nego čovjek ne zna kakvi su mu zaposlenici. Pa zašto netko ne poprića sa vlasnikom pa da bedaci dobiju nogu !
Lijene kretene ne treba žaliti.
Šteta bi bilo da jedna od opremljenijih i povoljnijih trgovina u RH propadne radi par prepotentnih kretena.
Gotovo indentićan slučaj sa "Dalmatiner"om u Splitu!
Samo tamo su otac i sin koji su vlasnici neljubazni,poludivlji maltezer trći,sere i piša po trgovini,a u kutu se uvijek skupi par polu-pijanih lovaca koji se deru i pričaju gluposti s kojima vlasnik redovito ćakulai nema vremena za mušterije,da ne govorim o obiteljskim svađama usred trgovine!
Osim pomalo "romskog"
Inaće svi koji ga malo bolje znaju tvrde da je super.
Ako itko ide za Split,OBAVEZNO posjetite "BRUNER" !
Cijene im jesu malo visoke,ništa petjerano,ali je osoblje iznimno srdačno i sručno,
pogotovo ako naletite na gospođu srednjih godina.
Možete s njom ugodno poprićati,sve će vam srpljivo objasniti što je pitate,dati probati pa ćak i reći gdje istu stvar ima kupiti po manjoj cijeni!
Uz nešto kupljeno redovito dobijete i nešto na poklon,lik do mene kupio je FS92 i dobio
kutiju Federal Hydra-shock municije na poklon.
Bave se komisijskom prodajom pa gotovo redovito naletite na vrijedne kolekcionarske
komade u odlićnu stanju i za male pare! (P08,Walter P38,Nagant rev,mosin-nagant,carcano,
AR-15 i derivati,derivati kalašnjikova,M76,PAP prerade,Colt Python,Astra 400,K98 ... to je dio onoga što sam ja do sada vidio,uvijek me iznenade s nećim novim,nestandardnim, što sam dotad vidio samo na netu!
Ipak ono najbolje od njih je vlasnik,vrhunski puškar,definitivno jedan od najboljih u RH.
Mogli ste njegove članke u starijim brojevima Dobre Kobi.(Ivica Čagalj)
Što taj popravi više se ne kvari,kvalitetni i povoljno.
O noževima vam ne bi znao ništa reći jer se u njih ne razumijem niti ih,moram priznati,baš volim,ali vidio sam zanimljivih komada tamo.
Kakva su vaša iskustva s Detonexom!?
Vidim svi ga hvale,kakve su cijene,jeli opremljen dobro..?!
Federal Hydra Shock? Nije li to malo ilegalno u nas Hrvata?
I kad smo već kod streljiva, volio bih čuti kakve su cijene po Hrvatskoj i gdje se najviše isplati kupovati. Konkretno, meni treba 9x19, no ne bi bilo na odmet čuti i za ostalo streljivo.
Moderatori, ako smatrate da ovo pitanje zaslužuje zasebnu temu, slobodno splitajte ovu.
I kad smo već kod streljiva, volio bih čuti kakve su cijene po Hrvatskoj i gdje se najviše isplati kupovati. Konkretno, meni treba 9x19, no ne bi bilo na odmet čuti i za ostalo streljivo.
Moderatori, ako smatrate da ovo pitanje zaslužuje zasebnu temu, slobodno splitajte ovu.
Ok, budem se raspitao za Austriju... tnxnobile157 wrote:Vrlo rado bih ti pomogao, ali ima jedan problem: u Italiji za kupovinu spremnika moraš imati nabavnu dozvolu, jer talijanski zakon tretira spremnike pištolja kao i samo oružje. A ako su za izvoz, onda ti treba posebna izvozna dozvola koja košta negdje stotinjak €, tako da se u Italiji spremnici ne kupuju. Bolje da ti netko donese iz Austrije, mislim da su oko 75 € komad za tvoj model.toni_u wrote:Nobile hoces ici skoro u GUNS PLANET TRIESTE? Trebali bi mi spremnici za Paru P14-45 a ne sluzim se bas talijanskim jezikom..
Nije, zašto?Odin wrote:Federal Hydra Shock? Nije li to malo ilegalno u nas Hrvata?
Streljivo sa ekpanzivnom košuljicom (zakonski izraz) nisu dozvoljena u svrhu samoobrane, a za streljaštvo i lov su dozvoljena. Znači, ako ih koristiš za samoobranu od osoba, u prekršaju si, ako pucaš na streljani ili zadaješ samilosni hitac u lovu - O.K.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
A to je zapravo zakonski paradoks!
U lovu se ne koriste HP nego JSP metci,za metu ih je glupo trositi,
dizajnirani su za ljudski torzo.
Ali zabavni su kada se gađa u kante s vodom!
U lovu se ne koriste HP nego JSP metci,za metu ih je glupo trositi,
dizajnirani su za ljudski torzo.
Ali zabavni su kada se gađa u kante s vodom!