Hellcat, novitet iz HS-a
Re: Hellcat, novitet iz HS-a
Ima li tko kakvu informaciju kada će se Hellcat moži kupiti u tvornici? Baš mi je nekako fora.
Ako mi netko može potvrditi, može li se doći u tvornicu i kupiti pištolj ili ne? Imaju li oni uopće mogućnost da prodaju nešto u maloprodaji ili sve mora ići preko nekog dućana?
Naime informacije su dvojake, neki kažu da neki ne.
Naime informacije su dvojake, neki kažu da neki ne.
Može. Ja sam ga kupio u tvornici. I sljedećeg ću.
Ne znam možeš li samo banuti, ja sam zvao i dogovorio unaprijed.
Ne znam možeš li samo banuti, ja sam zvao i dogovorio unaprijed.
Možeš doći nenajavljeno, samo nemoj doći između pola 10 i 10 dok su na gablecu. Mislim da ti rade do 14:00 ovi iz prodaje gore. Uz nabavnu dozvolu i osobnu iskaznicu je to to... plaćanje gotovina kod njih ili virmanska uplata po ponudi... i da Hellcat se može kupiti, na zatvaraču nema ugraviran grb od Springfield armory-a...
Za sve informacije najbolje nazvati HS Produkt na njihov broj, tražiti odjel prodaje i tamo pitati za raspoložive modele... ja sam recimo danas bio i htio sam uzeti XDM-9 4.5 OSP s produženom cijevi, odnosno varijantu u flat dark earth boji koji ima cijev s navojem, a otišao sam s običnim crnim XDM-9 4.5 OSP jer ovog prvog nema na zalihi i neće ga tako skoro biti jer sve što naprave se proda u USA. A izgleda i obični OSP ide ko blesav jer sam dobio tvornički broj 9xx7xx.
Za sve informacije najbolje nazvati HS Produkt na njihov broj, tražiti odjel prodaje i tamo pitati za raspoložive modele... ja sam recimo danas bio i htio sam uzeti XDM-9 4.5 OSP s produženom cijevi, odnosno varijantu u flat dark earth boji koji ima cijev s navojem, a otišao sam s običnim crnim XDM-9 4.5 OSP jer ovog prvog nema na zalihi i neće ga tako skoro biti jer sve što naprave se proda u USA. A izgleda i obični OSP ide ko blesav jer sam dobio tvornički broj 9xx7xx.
Nije tema, ali moze li se u tvornici kupiti xd mod. 2 u 40S$W kalibru. Ako trenutno ne moze, oce li se uskoro moci?
BUM BUM...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja sasvim normalno kupio XDM-9 4.5 OSP skroz crni (produzena cijev, visoki nisani, ali nema glodanja za red dot) u tvornici... najava dan ranije, osobna za ulazak u krug tvornice, nabavna dozvola i gotovinaAR15 fan wrote:ja sam recimo danas bio i htio sam uzeti XDM-9 4.5 OSP s produženom cijevi, odnosno varijantu u flat dark earth boji koji ima cijev s navojem, a otišao sam s običnim crnim XDM-9 4.5 OSP jer ovog prvog nema na zalihi i neće ga tako skoro biti jer sve što naprave se proda u USA. A izgleda i obični OSP ide ko blesav jer sam dobio tvornički broj 9xx7xx.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

a bas si nasao grad za usporedbu, ČIKAGO... dobro jos nisi dodao DETROITDarko11 wrote:Statistika kaze preko 100 000 propucanih godisnje,o policajcima da ne pricamo,Feb. 28, 2015 usao u povijest kao jedini dan bez prijavljene pucnjave u Cikagu.Dakle mozemo doci do zakljucka da je tamo prilicno zahebano,i ne samo u USA koji je za Mexiko npr cvijetna basta. Razgovarao sam sa sa strancem kojemu se u 22 sata jednu ljetnU noc na jadranu nasukala barka i covjek je bio u neobjasnjoivom smrtnom strahu kad smo mu dosli pomoci njemu i supruzi .Sve je bilo jasno kad je objasnio da radi za UN cijeli zivot po cijelom svijetu i da bi ga tamo gdje sad radi( negdje na bliskom istoku//ubili i bacili u more,i njega i suprugu zato da uzmu stvari sa barke i eventualni novac ,nije vjerovao da smo mu mi stvarno dosli pomoci.Razgavoarao sam i sa covjekom koji zivi u Parizu i pred njim je nedavno na ulici grupa crnaca zaklala drugog crnca i pobjegla u mrak,nista cudno kaze,Pariz je pun takvih cetvrti a turisti vide samo ruzicastu sliku grada. Svijet je ebeno mjesto ,a mi smo vjerovatno kao sto kaze ZajcevST u jednom od najsigurnijih kutaka.
quanto gotovine??Mike_Torello wrote:ja sasvim normalno kupio XDM-9 4.5 OSP skroz crni (produzena cijev, visoki nisani, ali nema glodanja za red dot) u tvornici... najava dan ranije, osobna za ulazak u krug tvornice, nabavna dozvola i gotovinaAR15 fan wrote:ja sam recimo danas bio i htio sam uzeti XDM-9 4.5 OSP s produženom cijevi, odnosno varijantu u flat dark earth boji koji ima cijev s navojem, a otišao sam s običnim crnim XDM-9 4.5 OSP jer ovog prvog nema na zalihi i neće ga tako skoro biti jer sve što naprave se proda u USA. A izgleda i obični OSP ide ko blesav jer sam dobio tvornički broj 9xx7xx.
podijeli molim te svoje impresije..
Kada si ga uzimao? Da sam baš ja bio te nesreće da ga nisam mogao potrefit da imaMike_Torello wrote:ja sasvim normalno kupio XDM-9 4.5 OSP skroz crni (produzena cijev, visoki nisani, ali nema glodanja za red dot) u tvornici... najava dan ranije, osobna za ulazak u krug tvornice, nabavna dozvola i gotovinaAR15 fan wrote:ja sam recimo danas bio i htio sam uzeti XDM-9 4.5 OSP s produženom cijevi, odnosno varijantu u flat dark earth boji koji ima cijev s navojem, a otišao sam s običnim crnim XDM-9 4.5 OSP jer ovog prvog nema na zalihi i neće ga tako skoro biti jer sve što naprave se proda u USA. A izgleda i obični OSP ide ko blesav jer sam dobio tvornički broj 9xx7xx.
Al opet, zadovoljan sam i sa svojim običnim XDM-om OSP. Naručio sam si Ameriglo Hachkatorn ciljnike. Malo su višlji, ali nisu suppressor height kao tvoj. Tricijski prednji crni iza. Jedva čekam da dođu da ih stavim. Nisu loši ovi tvornički fiberoptički naprijed i dvije bijele točke iza, no nekako sam bolje iskustvo imao sa ovom upgrade kombinacijom. Pucao sam iz 1911 sa takvim ciljnicima i oduševili su me. Još kada bi uz druge stvari našao vremena da ubacim onaj mali Shield gore to bi bila špica.
Jucer se napokon poceo prodavati pa sam skocio po svojega. Po sistemu necu reci da je kopija no ne vidim neke razlike u odnosu na G26 no nebitno. Za tako malen pistolj ergonomija i grip su super, no ne mogu reci da su svi detalji na mjestu. Plastika rukohvata je toliko tanka da se lagano uvija pod pritiskom, da je 0.5mm deblja pistolj bi djelovao dosta robusnije. Okidac je isti kao na G26, tvrd, malo hrapav no nov je pa ce se uhodati s koristenjem. Zatvarac je gotovo nemoguce otpustiti samo palcem. No ono sto mi najvise smeta je sto za lokalno trziste nisu ni pokusali napraviti dobre nisane ili barem postaviti kombinaciju koja je provjerena nego su na zadnji U-notch stavili prednji fiber, izgleda ocajno.
Hoćeš se mjenjati za XDM-ove ciljnike?Mraz wrote:Jucer se napokon poceo prodavati pa sam skocio po svojega. Po sistemu necu reci da je kopija no ne vidim neke razlike u odnosu na G26 no nebitno. Za tako malen pistolj ergonomija i grip su super, no ne mogu reci da su svi detalji na mjestu. Plastika rukohvata je toliko tanka da se lagano uvija pod pritiskom, da je 0.5mm deblja pistolj bi djelovao dosta robusnije. Okidac je isti kao na G26, tvrd, malo hrapav no nov je pa ce se uhodati s koristenjem. Zatvarac je gotovo nemoguce otpustiti samo palcem. No ono sto mi najvise smeta je sto za lokalno trziste nisu ni pokusali napraviti dobre nisane ili barem postaviti kombinaciju koja je provjerena nego su na zadnji U-notch stavili prednji fiber, izgleda ocajno.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ma imao sam neki posebni deal za popust pa nisam mjerodavan... naknadno sam ga poslao na doradu, olaksavanje okidanja, poliranje rampe, skracivanje hoda okidaca i trigger stop... te dorade opet preko nekog drugog deala pa mukte... jedino mi je zao sta nije bio sa glodanom navlakom kao na OSP, dok su tada imali OSP na stanju ali sa obicnom 4.5" cijevi, a meni je TB bio prioritet, pa onda 5.25 pa onda tek obicni...sjekira wrote:quanto gotovine??podijeli molim te svoje impresije..
ne pamtim datume bas, stvarno se ne sjecam, morao bih ici pogledati racun, ako dobro pamtim negdje u 2019AR15 fan wrote:Kada si ga uzimao? Da sam baš ja bio te nesreće da ga nisam mogao potrefit da ima![]()
Kakve imaš? Prednji fiber, zadnji combat?AR15 fan wrote: Hoćeš se mjenjati za XDM-ove ciljnike?
Išao sam jučer isprobati par okvira i gle čuda - radi. I to radi skroz dobro. Trzav je, što je razumljivo obzirom na masu tj. manjak mase, no ugodan za pucanje. O preciznosti neću jer ne pucam precizno; imam nekoliko silueta od hardoxa i ako napravi "pling" ili se glava/rame/centar preklope znači da sam pogodio. U svakom slučaju je precizniji od mene. Palac mi je plav od pokušavanja otpuštanja zatvarača palcem, mislim da ću se morati pomiriti da ne ide tako.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Mraz moram ti reći da mi je tvoj odgovor simpatičan.
Baš je ljudski kada netko kaže da i ne pogodi,i da se može bolje........naspram nekih koji neznaju za promašaj(moš mislit)
Ajde stavi sliku svoga novaka kada uzmogneš,dvije , tri.....
I samo ožeži,ožeži!!!!
Baš je ljudski kada netko kaže da i ne pogodi,i da se može bolje........naspram nekih koji neznaju za promašaj(moš mislit)
Ajde stavi sliku svoga novaka kada uzmogneš,dvije , tri.....
I samo ožeži,ožeži!!!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Evo moje skalamerije ...