PREPORUKA: ZA KOFER ZA TRANSPORT PUSKE?
Re: PREPORUKA: ZA KOFER ZA TRANSPORT PUSKE?
Ja imam taj komad iz Decathlona već godinama i služi sasvim ok. Ima proviziju za staviti lokot ali ne bi se previše pouzdao u to. Koristim ga isključivo za transport u autu.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Glavno pitanje za vlasnika kofera je slijedece:
1) Da li mu treba samo za dnevni transport do streljane (ili lovista)?
2) Ili moze ocekivati visednevne izlete izvan mjesta prebivalista (za lov ili natjecanje), sa mogucnoscu nocenja u hotelu ili privatnom smjestaju?
U drugoj, putnoj varijanti preporuka je imati zadovoljavajuci sistem zakljucavanja.
A auto (zakljucan) ne smatra se sefom.
1) Da li mu treba samo za dnevni transport do streljane (ili lovista)?
2) Ili moze ocekivati visednevne izlete izvan mjesta prebivalista (za lov ili natjecanje), sa mogucnoscu nocenja u hotelu ili privatnom smjestaju?
U drugoj, putnoj varijanti preporuka je imati zadovoljavajuci sistem zakljucavanja.
A auto (zakljucan) ne smatra se sefom.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Moze kakve slike i kako si zadovoljan?AR15 fan wrote:Ja imam taj komad iz Decathlona već godinama i služi sasvim ok. Ima proviziju za staviti lokot ali ne bi se previše pouzdao u to. Koristim ga isključivo za transport u autu.
Ma samo za do streljane.