Olovo kao sirovina
Moderator: istra champion
Re: Olovo kao sirovina
onda se igraj kupim gotovo i ako kupim puno nema šanse da me ispadne jeftinije ako ne pucam 100K
godišnje.
godišnje.
- Barut
- Časnički Namjesnik

- Has thanked: 1 time
Kako kome. Najjeftinije kupovno zrno za devetku kod nas 60-68lp. Onaj tko lijeva sigurno može napraviti jeftinije, ovisno po kojoj cijeni može naći materijal.matezg1 wrote:Pa da i sve to kad izračunaš jeftinije ti je kupit gotovo zrno .
Živa istina. Moje razmišljanje je da je raširenost takvog stava u društvu rezultat propagande od strane najbogatijih. Ne žele nove poduzetnike, hoće da eliminiraju buduću konkurenciju već u startu.nijoe wrote:Glavni razlog zašto zapadna civilizacija propada je stav da se ništa ne isplati samostalno raditi.
The truth is hate to those who hate the truth.
Zanimljivo ovo “samodostatan”
zvuči dobro kao i ručnopunjač.
Motivacija na različite načine, a to gura u ovoj zajeb.. svatko zna zašto.
Čovjek pita zna li tko i kako u vezi nečega, a dobije najčešće odgovor BOLJE KUPI, ŠTO ĆE TI TO, ČEMU SLUŽI, NE VIDIM RAZLOGA ….itd.
Jbt kao da ženu slušam ne vjerujem
. Evo oprostite, ako sam bezobrazan pomalo me žicnulo.
Vezano za olovo probaj u Strojopromet firmi Huzjanova 40, Podsused, T 01 3440 222
Olovo, olovne trake, blokovska roba, olovne cijevi … Imaju sve, a sad o detaljčićima kao cijena ne bih.
Motivacija na različite načine, a to gura u ovoj zajeb.. svatko zna zašto.
Čovjek pita zna li tko i kako u vezi nečega, a dobije najčešće odgovor BOLJE KUPI, ŠTO ĆE TI TO, ČEMU SLUŽI, NE VIDIM RAZLOGA ….itd.
Jbt kao da ženu slušam ne vjerujem
Vezano za olovo probaj u Strojopromet firmi Huzjanova 40, Podsused, T 01 3440 222
Olovo, olovne trake, blokovska roba, olovne cijevi … Imaju sve, a sad o detaljčićima kao cijena ne bih.
Orlovi lete sami. Ovce idu u stadima.
Oni su bili prvi koje sam pitao nakon vulkanizera; kad sam ih zvao su imali samo olovni lim koji je bio preskup da bi bilo isplativo. Ne prodaju u ingotima na žalost. Barem mi tako rekoše telefonski.bunarina wrote: Vezano za olovo probaj u Strojopromet firmi Huzjanova 40, Podsused, T 01 3440 222
Stvar je u vremenu danas nemaš vremena za ništa ako radiš u nekoj korporaciji
ili imaš neki privatan biznis cent dva uštede i 5 sati vremena provedeno u ljevanju i farbanju odem s klincima na Sljeme
vrijeme nemožeš kupiti skužiš da ti djeca odrastu u sekundi .
ili imaš neki privatan biznis cent dva uštede i 5 sati vremena provedeno u ljevanju i farbanju odem s klincima na Sljeme
vrijeme nemožeš kupiti skužiš da ti djeca odrastu u sekundi .