COVID19 - opasnost 21. stoljeća

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
IB43
Natporučnik
Natporučnik
Been thanked: 2 times

Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća

Post by IB43 » 12 Dec 2021, 14:10

Hawk. Može li link na tvrdnje. Da vidimo što doktor piše, a što ti prenosiš. Nije bilo ničega za pročitati, osim zaključka koji se protivi svim službenim statistikama. Znači, ludost.

Od kada je politika i stožeri znanost? Nije mi poznato da ih viđam po znanstvenim časopisima.

Jeli tebi uopće jasno što je znanost i gdje je naći?

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 12 Dec 2021, 14:25

IB43 wrote: ...Hawk. Može li link na tvrdnje. Da vidimo što doktor piše, a što ti prenosiš.
Nije bilo ničega za pročitati, osim zaključka koji se protivi svim službenim statistikama. Znači, ludost.
E kad si tako fino i pristojno pitao, moj odgovor je: Ne, nemože link. Traži sam. :A18: A kad malo spustiš taj nos i pitaš na drugi način - možda i dobiješ link.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 12 Dec 2021, 14:26

Evo kako dobar znanstvenik to fino objasni:

https://www.youtube.com/watch?v=lN50BXKVd_U

Mirok
Brigadni General
Brigadni General
Has thanked: 4 times

Post by Mirok » 12 Dec 2021, 14:27

Hawk wrote:
IB43 wrote: ...Hawk. Može li link na tvrdnje. Da vidimo što doktor piše, a što ti prenosiš.
Nije bilo ničega za pročitati, osim zaključka koji se protivi svim službenim statistikama. Znači, ludost.
E kad si tako fino i pristojno pitao, moj odgovor je: Ne, nemože link. Traži sam. :A18: A kad malo spustiš taj nos i pitaš na drugi način - možda i dobiješ link.
Ma naravno :A28:

IB43
Natporučnik
Natporučnik

Post by IB43 » 12 Dec 2021, 14:32

Da nije Nikola Fatić?
I podaci koji ne uzimaju u obzir dob, zdravstveno stanje i procijepljenost u toj populaciji. Kao ni visoku crnogorsku prokuženost.

Zanimljivo kako se lako ignorira globalna statistika i zaključci donose na cherry picked podacima male grupe. Školski primjer pseudoznanosti.

Imaš li što ozbiljnije? Detaljnije razrađeno.

IB43
Natporučnik
Natporučnik

Post by IB43 » 12 Dec 2021, 14:41

Hawk wrote:Evo kako dobar znanstvenik to fino objasni:

Gdje su dokazi? Podaci da su efekti zaiata tako grozni?
Jeli napravio koji eksperiment?

Nema ih. Ovo je njegovo osobno razmišljanje, nije znanost.
U pitanju je osoba koja na ovu temu ima što za reći, ali bez dokaza i podataka ostaje samo naklapanje i gatanje.
Kao i mi na forumu. Samo detaljnije, jer je stručnjak u pitanju.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 12 Dec 2021, 15:05

IB43 wrote:
Hawk wrote:Evo kako dobar znanstvenik to fino objasni:

Gdje su dokazi? Podaci da su efekti zaiata tako grozni?
Jeli napravio koji eksperiment?

Nema ih. Ovo je njegovo osobno razmišljanje, nije znanost.
U pitanju je osoba koja na ovu temu ima što za reći, ali bez dokaza i podataka ostaje samo naklapanje i gatanje.
Kao i mi na forumu. Samo detaljnije, jer je stručnjak u pitanju.
Da si ti dobro poslušao, a nisi, što je sve Dr. Sc. Tomislav Domazet Lošo govori, nebi postavlja tako glupa pitanja i još gluplje etiketiranje.
Evo, sad ću mu odmah javiti da te pita kakve sve eksperimete mora napraviti i rezultate dostaviti tebi na reviziju, prije objave.

Ovako, i otprije to mislim, ali sad sam siguran (napravio sam eksperiment).
"IB43" uz svo dužno poštovanje, govoriti nešto tebi je isto što i pišati u vjetar. Zato odustajem, Uz napomenu da ovo gore, isto kao i svaki drugi moj post,
osim direktnih odgovora tabi, nije ni namijenjeno tebi, tako da nisi pozvan na svaku istrčati i sramotiti se.
A s obzirom da ti i ne čitaš postove do kraja, nego u prve tri riječi ubereš poantu, ovo sigurno nećeš ni viditi, ali stvarno mi nije ni stalo.
Jutros sam bio u lovu, dobro društvo, dobar ulov, pa ma koliko se ti trudio "ništa mi neće ovaj dan pokvarit"

IB43
Natporučnik
Natporučnik

Post by IB43 » 12 Dec 2021, 15:13

Tvrditi nešto bez dokaza ili pišati uz vjetar je isto. Napokon si shvatio.
Sa nekim ljudima takvo pišanje funkcionira, ali ne sa svima i ne sa mnom.

Uživaj u lovu, pametan potez. Nadoći ćeš i na štetnost ove teme na forumu. Pa ćemo je zatvoriti i obrisati. Sve u svoje vrijeme.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 12 Dec 2021, 16:03

IB43 wrote: ... Nadoći ćeš i na štetnost ove teme na forumu. Pa ćemo je zatvoriti i obrisati. Sve u svoje vrijeme.
Teeeško. Brisati temu koja je napunila 117 stranica sa 2330 postova bila bi velika greška. Ali ja tebe razumijem, već sam to prije napisao.
Da sam ja napisao to što si napisao ti i ja bi tražio da se tema briše, ali ja se ne sramim ni jedne svoje riječi, a na neke sam čak ponosan.

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 12 Dec 2021, 16:34

Hawk,ja sam davno prestao sa nekima polemizirati , samo sa nekima .
Jer kada netko napiše da je karcinom ništa kao bolest prema koroni,tu svaka rasprava prestaje.
A gasiti temu koja ima 284 000 pregleda...... :A02: ,treba li još nešto reći...?

IB43
Natporučnik
Natporučnik

Post by IB43 » 12 Dec 2021, 16:41

Još uvijek nisi objasnio kada i gdje je karcinom ostavio posljedice na čovječanstvo poput covida?

Kada?

Nisi sposoban argumentirari jednu jedinu tvrdnju. Sve su temeljene na pseudoznanosti i političkom populizmu. Nema argumenata, ne postoje.
Ne možeš raspravljati, jer nemaš čime. Možeš jedino nastaviti spamati forum ludostima, kao što se to radi već 117 stranica.

117 stranica ludosti i besmislenog prepucavanja. Nitko razuman na to ne može biti ponosan.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 12 Dec 2021, 18:56

"Ovo je još jedna zastrašujuća priča iz Covid – ludila kojem smo izloženi. Dr. Thomas Jendges, direktor klinike u Chemnitzu u Njemačkoj, pronađen je mrtav nakon
što se bacio sa krova svoje klinike. Prije nego je to učinio, snimio je video koji je svojevrsna oproštajna poruka u kojoj govori o lažima koje se događaju.
Kaže kako ove „mjere“ nemaju nikakvo opravdanje iz medicinskog gledišta i da se radi o polaganom i postepenom uvođenju potpune diktature."

Vijest o smrti doktora Jendgesa prenijeli su svi Njemački mediji:
https://www.bild.de/regional/chemnitz/c ... .bild.html

https://www.logicno.com/politika/direkt ... -laze.html

"IB43" zamolio bi te da zaobiđeš moj post. Hvala

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 12 Dec 2021, 19:19

Hawk wrote:"Ovo je još jedna zastrašujuća priča iz Covid – ludila kojem smo izloženi. Dr. Thomas Jendges, direktor klinike u Chemnitzu u Njemačkoj, pronađen je mrtav nakon
što se bacio sa krova svoje klinike. Prije nego je to učinio, snimio je video koji je svojevrsna oproštajna poruka u kojoj govori o lažima koje se događaju.
Kaže kako ove „mjere“ nemaju nikakvo opravdanje iz medicinskog gledišta i da se radi o polaganom i postepenom uvođenju potpune diktature."

Vijest o smrti doktora Jendgesa prenijeli su svi Njemački mediji:
https://www.bild.de/regional/chemnitz/c ... .bild.html

https://www.logicno.com/politika/direkt ... -laze.html

"IB43" zamolio bi te da zaobiđeš moj post. Hvala
Pa zamolio bih ga i ja da sa njime komuniciram,ali kako sam rekao ne komuniciram...

IB43
Natporučnik
Natporučnik

Post by IB43 » 12 Dec 2021, 19:22

Neću.

Tema je otvorena za sve. Prema tome, spamamo forum o oružju i dalje. Ili je zatvaramo, ili idemo po starome. Nema malo bih piškio a malo kakio. Samo jedno mišljenje, a drugo van. No pasaran.

Taj doktor je bio veliki zagovornik cijepljenja. Shvatio je da su covid potvrde budalaština. Nije jedini, i ja tvrdim isto ali mi ne pada na pamet samoubistvo.
Imao je problem. Koji? Nikada nećemo saznati, odnio ga je sa sobom.

Logično, po običaju linka materijale koji veze nemaju sa tekstom. Bild samo piše da se ubio, ne radi čega. A već ranije im je policija demantirala postojanje bilo kakvog oproštajnog pisma. Sada linkaju video na kojem kritizira covid potvrde i iz kojega se ne vidi kakve to ima veze sa naknadnim samoubistvom.

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 12 Dec 2021, 20:23

Meni je interesantno kako kažu da nam je zdravstvo na rubu izdržljivosti i ne može dalje,dugovi zdravstva rastu .
Nema novca,nema dovoljno ljudi,nema dovoljno specijalista,naročito inzenzivne medicine zbog korone.
A kradeze izglasa za zdravstvo,za iduću godinu četiri milijarde manje :A00: :A02:
Istovremeno ne povećavaju potrebne specijalizacije,pa ne znam kako bez novca i kadrova misle dalje,jer Plenki je naručio 18 000 000 doza cjepiva do 2024.godine.
Znači računaju na koronu do 24. ;)

IB43
Natporučnik
Natporučnik

Post by IB43 » 12 Dec 2021, 21:06

Meni je još zanimljivije kako netko bez uvida u državne financije i znanja iz ekonomije može zaključivati ili insinuirati o ispravnosti odluka državne administracije.
S obzirom na terminologiju, u pitanju je obična provokacija. Tj. trolanje koji bi admini trebali sankcionirati. Politika na forumu nije dozvoljena pravilima. Kao ni trolanje, ovaj put upućeno prema apolitičnoj osobi, pa ima i tragikomičnu crtu. Žalosno.

Zaista. Osim polovičnih informacija, dezinformacija, politikanstva i zavjera. Na ovoj temi nije bilo ičeg drugog. Trolanja ne fali, dapače.

Lock i delete teme je jedina razumna opcija.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 12 Dec 2021, 22:21

"Ova Tema je štetna, beskorisna, puna trolanja, guši forum, treba je zatvoriti, lock i delete"

Kaže ćlan foruma koji ima ukupno 603 postova, a od toga 353 posta (58,54%) u ovoj temi. :A18:
Nebo otvori se. Bože baci ciglu, ali budi precizan. Molim te.
Attachments
profil.jpg
Last edited by Hawk on 12 Dec 2021, 22:39, edited 1 time in total.

IB43
Natporučnik
Natporučnik

Post by IB43 » 12 Dec 2021, 22:38

I kada sve pročitaš zaključiš koliko tema guši forum budalaštinama. Statistika koju si stavio ne laže, upravo suprotno. Argument više za lock i delete.

Hvala na ukazivanju koliki problem ova tema jest. Uzalud mi potrošila pola vremena na forumu. I ne samo meni.

Covid na forumu o oružju. Ova tema mu je karcinom, bolest.

johnnyboyy1711
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by johnnyboyy1711 » 12 Dec 2021, 23:16

IB43 wrote:Ova tema mu je karcinom, bolest.
+1
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 12 Dec 2021, 23:23

Tema je u općoj raspravi, a ide prema 285 000 pregleda :mrgreen:

Post Reply