CHAT
Re: CHAT
lex-lutor wrote:Samo za posebne verzije revolvera koji imaju sistem brtvljenja izmedju bubnja i cijevi, bubanj je nasjedao na cijev...mozda dva ili tri modela u svijetu..nisam zapamtio koji su bili ( mozda Metaba i slicno )technotronic wrote:znalci, može li prigušivač na revolver, tj. ima li smisla, pošto se eksplozija ne događa u cijevi, već u bubnju??
Nagan i Pieper su jedini.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Treba ga uhapsiti, uzeti mu pušku, nacionalizirati trofej, naplatiti globetinu i deportirati ga doma, jer ne poštuje naše zakone!
Barem bi se to desilo nekom od nas, no on ima lovu, pa nikom ništa, jer svi koji imju lovu, pošteni su ljudi!
Barem bi se to desilo nekom od nas, no on ima lovu, pa nikom ništa, jer svi koji imju lovu, pošteni su ljudi!
- technotronic
- Stožerni Narednik

ma.. po mojim iskustvima svako skriveno nošenje je neudobno, ne znam zašto su ameri toliko opterećeni sa skrivenim nošenjem. na poslu gun je u pederuši ili vani na remenu ako sam u košulji, a privatno kako imam DiN dozvolu živo mi puca K hoće netko vidjet ili ne
Iako kod njih svaka drzava ima neka svoja pravila , mislim da sam procitao da u vecini drzava kod njih ako nosis oruzje ono mora biti vidljivo...sto po meni ima daleko vise logike nego da se skriva ?sjekira wrote:ma.. po mojim iskustvima svako skriveno nošenje je neudobno, ne znam zašto su ameri toliko opterećeni sa skrivenim nošenjem. na poslu gun je u pederuši ili vani na remenu ako sam u košulji, a privatno kako imam DiN dozvolu živo mi puca K hoće netko vidjet ili ne
Ove NASE EU fore ....da se ne uznemiravaju gradjani.....zapravo bi efekati bio sasvim suprotan, sva ona bagra koja to nosi ilegalno bi se malo zamislila prije nego bi potezala kao u filmovima....
Nemoguće je Nemoguće
pa imaš i kurca pa kaj njega ne kažeš po cesti....sjekira wrote:ma.. po mojim iskustvima svako skriveno nošenje je neudobno, ne znam zašto su ameri toliko opterećeni sa skrivenim nošenjem. na poslu gun je u pederuši ili vani na remenu ako sam u košulji, a privatno kako imam DiN dozvolu živo mi puca K hoće netko vidjet ili ne
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Ne radi se o kompleksu već o tome kako bi to moglo uznemiriti pokoju stariju tetu ili joj čak prouzročiti kakav udar....a to je opasno,..... tak ti je i s pištoljem!!!!
i jedno i drugo smiješ imati, upotrijebiti bez publike ili tam gdje je to isključivo namjeno, ali ne smiješ javno kazati.....
jer i jedno i drugo ti je prekršaj, ak kažeš pišu buje te optužili da si kakakv pedofil, ak kažeš pištolj, ubrzo bu te prešla volja kad te hape......pa ti dokazuj kaj si htjel pokazati, kome zašto....nije to sam tak....kak bi ti štel.... 
i jedno i drugo smiješ imati, upotrijebiti bez publike ili tam gdje je to isključivo namjeno, ali ne smiješ javno kazati.....
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
pa ne nosim ga kao hajduk kuburu... pištolj naravnoPapilon wrote:Ne radi se o kompleksu već o tome kako bi to moglo uznemiriti pokoju stariju tetu ili joj čak prouzročiti kakav udar....a to je opasno,..... tak ti je i s pištoljem!!!!
i jedno i drugo smiješ imati, upotrijebiti bez publike ili tam gdje je to isključivo namjeno, ali ne smiješ javno kazati.....jer i jedno i drugo ti je prekršaj, ak kažeš pišu buje te optužili da si kakakv pedofil, ak kažeš pištolj, ubrzo bu te prešla volja kad te hape......pa ti dokazuj kaj si htjel pokazati, kome zašto....nije to sam tak....kak bi ti štel....
Koja je to logika? Da odmah svi znaju da imam pištolj pa ako imaju kakve loše namjere da odmah vide tko im je prijetnja i prva meta? Ili mi se došulja s leđa i uzme pištolj iz futrole dok stojim u redu za gablec?lex-lutor wrote:Iako kod njih svaka drzava ima neka svoja pravila , mislim da sam procitao da u vecini drzava kod njih ako nosis oruzje ono mora biti vidljivo...sto po meni ima daleko vise logike nego da se skriva
Pa logičnije je da oružje nosim skriveno, tu imam faktor iznenađenja.
- technotronic
- Stožerni Narednik

ipak nismo na divljem zapadu da nosimo oružje za pasom, da ga svi vide... malo bi bilo glupo ući u restoran ili birtiju, nedaj bože ljekarnu ili bolnicu naoružan ko Butch Cassidy... i da je dozvoljeno oružje nositi vidljivo, svejedno bih ga nosio samo u lov i na streljanu, kao i do sada...
- technotronic
- Stožerni Narednik

piše nešto tipa ''nositi na način da ne uznemiruje ostale građane''...sjekira wrote:"i da je dozvoljeno oružje nositi vidljivo," a gdje piše da osoba koja ima dozvolu za držanje i nošenje mora skrivati oružje
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Međutim, ista stvar ne uznemiruje jednako svakog. Mene puno više uznemiri oskudno odjevena plavuša sa velikim dudama nego da netko nosi bokericu na ramenu.
E sad, razlozi uznemiravanja mogu biti različiti. S bokericom, nemam problema jer točno znam šta s njom napraviti i šta može, a plavuša.....
E sad, razlozi uznemiravanja mogu biti različiti. S bokericom, nemam problema jer točno znam šta s njom napraviti i šta može, a plavuša.....