COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Mlad si još Hawk,ali pripazi se!Hawk wrote:A jeste se zaredali s tim pozitivnim testovima.
Jel moguče da se virus provuče i tu na forumu ?Nosite li vi svi maskice dok tipkate?
![]()
![]()
Malo me zabrinulo, rizična san skupina, pa se i ja iša testirati, a još ništa.
Evo politika čini svoje.
Pušten je i taj probni balon da bi cijepljenje bilo obavezno!?
Vidjeti ćemo reakciju javnosti....a i svih nas ?
Za sebe znam......nema šanse!
Svatko normalan ce razmisljati na nacin da NE PRISTAJE na nesto sto nije 100% sigurno i dokazano u praksi. Ovo je pressing kontra zdrave logike, NE-ispitanoMirok wrote:..Pušten je i taj probni balon da bi cijepljenje bilo obavezno!?
RNA cjepivo ubacivati u zivi organizam je po meni isto sto i GENOCID, nitko ne daje nikakve garancije na moguce posljedice ili nuspojave...
Kada sustav bude bio spreman garantirati ili preuzeti odgovornost za sve moguce posljedice te dozivotno pruziti obestecenje u svim oblicima za pristojan zivot...MOZDA ???
Nemoguće je Nemoguće
Koliko znam nije rečeno da će bit obavezno , to je nešto što se spominje kao mogućnost . Prema tome ne trčite iuspred rude .Mirok wrote:Evo politika čini svoje.
Evo bit ću pristojan da ne dobijem drugu opomenu.....kako ćeš opravdati ovu koronašku sektu kad ti donesu uredbu da je cijepljenje obavezno? Jel ti stvarno misliš da su lekarkin anemični sin i zorangutan na “ratnoj nozi”? Pa oni igraju good cop- bad cop, ali im je cilj isti da zajebu narod, odnosno prisilno ga cijepe.Trapavi wrote: Koliko znam nije rečeno da će bit obavezno , to je nešto što se spominje kao mogućnost . Prema tome ne trčite iuspred rude .
Trapavi,ne isplati se ulaziti u prepirku sa ljudima koji misle da se svijet vrti oko njih. Ako nastaviš izražavati mišeljljenje koje se kosi sa njihovim iskrivljenjim poimanjem stvarnosti onda si provokator i plaćenik 
Tisuće oboljelih svaki dan,liječnici i medicinsko osoblje padaju sa nogu a njima je glavna briga da im neko ne ugradi intel pentium u vitalne dijelove . Da nije tuzno bilo bi smiješno
Tisuće oboljelih svaki dan,liječnici i medicinsko osoblje padaju sa nogu a njima je glavna briga da im neko ne ugradi intel pentium u vitalne dijelove . Da nije tuzno bilo bi smiješno
Naprosto da čovjek ne povjeruje, iz kog razloga ljudi negiraju očigledno ? to je valjda samo njima poznato . Covid izmišljen blaži od gripe a zdrastveni sustavi svih zemalja pred kolapsom, ej ljudi ili recite javno da volite što gore to bolje ili budite pošteni pa recite iz kog razloga širite takve gluposti.damirdj75 wrote:Trapavi,ne isplati se ulaziti u prepirku sa ljudima koji misle da se svijet vrti oko njih. Ako nastaviš izražavati mišeljljenje koje se kosi sa njihovim iskrivljenjim poimanjem stvarnosti onda si provokator i plaćenik
Pročitaju na internetu i to im se učini razumljivije od bilo kakvog znanstvenog članka. Pronađu istomišljenike što i nije tako teško obzirom na broj korisnika društvenih mreža i eto urote .Trapavi wrote:Naprosto da čovjek ne povjeruje, iz kog razloga ljudi negiraju očigledno ? to je valjda samo njima poznato . Covid izmišljen blaži od gripe a zdrastveni sustavi svih zemalja pred kolapsom, ej ljudi ili recite javno da volite što gore to bolje ili budite pošteni pa recite iz kog razloga širite takve gluposti.damirdj75 wrote:Trapavi,ne isplati se ulaziti u prepirku sa ljudima koji misle da se svijet vrti oko njih. Ako nastaviš izražavati mišeljljenje koje se kosi sa njihovim iskrivljenjim poimanjem stvarnosti onda si provokator i plaćenik
Svi mi ostali smo ovce ,oni se bore i za nas . Osjećaju se drugačijima,pametnijima,nadmoćnijima
Čovjek koji bi prije 30 godina širio gluposti o zemlji kao ravnoj ploči bio bi ismijan danas takvi imaju milione pretplatnika zahvaljujući internetu.
Nazalost koliko je internet dobar toliko je i zagađen kojekavim glupostima,mržnjom...
ISTINA 101%, pa ako nisu iduca dva, onda su sigurno onda druga iduca dva iza ova prva iduca dva, no ako nisu ni ti onda su sigurno, ali bas sigurno sigurno ona dva iza ova iduca dva koji su odmah iza ova prva dva iduca tjedna !!!Mirok wrote:Jedina i prava istina je-iduća dva tjedna su ključna!
Zar bas nikome nije cudno kako o Covid-19 pandemiji NAJMANJE pisu i pricaju kvalificirani ljudi a NAJGLASNIJI su politicari, stozerski narednici i svi ostali koji imaju neke veze sa politikom?
Normalno da je zdravtvo pod kolapsom ako svakog sa temperaturom vecom od 37 trpas u bolnicu, to ne bi izdrzao niti jedan sustav na planeti..
" Obavezno cjepljenje - neispitanim cjepivom " Ljudi jeste li Vi pukli na mozak, AIDS, HPV, Ebola, itd..itd.. su barem 30g godina meta za cjepiva pa jos nije napravljeno nesto 100% sigurno a sada bi trebali dozvoliti experiment sa necim sto je napravljeno u manje od 2g... ( ako cjepivo bude obavezano na planetarnoj razini onda znaci da je to cjepivo napraljeno barem prije 10g ali sugurno ne radi suzbijanja Covida .... no to je moje misljenje ali ja vjerujem u zavjere i znam da zelja nije ravna ploca
Nemoguće je Nemoguće
Ovo sa zemljom koja je po njihovom ravna ploča isto guraju pobornici zavjere

Točno,interesantna je činjenica da je broj preminulih u HR isti kao i prije korone.lex-lutor wrote:ISTINA 101%, pa ako nisu iduca dva, onda su sigurno onda druga iduca dva iza ova prva iduca dva, no ako nisu ni ti onda su sigurno, ali bas sigurno sigurno ona dva iza ova iduca dva koji su odmah iza ova prva dva iduca tjedna !!!Mirok wrote:Jedina i prava istina je-iduća dva tjedna su ključna!
Zar bas nikome nije cudno kako o Covid-19 pandemiji NAJMANJE pisu i pricaju kvalificirani ljudi a NAJGLASNIJI su politicari, stozerski narednici i svi ostali koji imaju neke veze sa politikom?
Normalno da je zdravtvo pod kolapsom ako svakog sa temperaturom vecom od 37 trpas u bolnicu, to ne bi izdrzao niti jedan sustav na planeti..
" Obavezno cjepljenje - neispitanim cjepivom " Ljudi jeste li Vi pukli na mozak, AIDS, HPV, Ebola, itd..itd.. su barem 30g godina meta za cjepiva pa jos nije napravljeno nesto 100% sigurno a sada bi trebali dozvoliti experiment sa necim sto je napravljeno u manje od 2g... ( ako cjepivo bude obavezano na planetarnoj razini onda znaci da je to cjepivo napraljeno barem prije 10g ali sugurno ne radi suzbijanja Covida .... no to je moje misljenje ali ja vjerujem u zavjere i znam da zelja nije ravna ploca![]()
![]()
)
Znači smrtnost je na dnevnoj razini ista...???
Kao Varaždinac, mogu reći da je ovih dana ovdje loše. Ako ništa drugo, osmrtnice u novinama su nabujale s 2-3 stranice na 6-7. Među njima i neki vrlo poznati i uspješni Varaždinci, doduše, u godinama. Umrli od upale pluća i covid-19. Izvještaji vele da je svaki drugi testiran i zaražen, a od onih bez simptoma koji se testiraju npr. zbog putovanja van HR svaki treći.
Obiteljski, u zadnjih tjedan dana smo se svi izredali s nečim što je dalo suhi kašalj, slabost, grlobolju, a kod jednog člana i visoku temperaturu. Djeca su to imala 2 dana, odrasli 4-5. Zvali liječnika, veli da bismo na red za testiranje stigli tek za nekoliko dana i da onda nema smisla ni testirati. Preporuka liječnika, ponašajte se kao da imate covid, izbjegavajte izlaske itd. Možda je i obična prehlada, ali očito je vrlo zarazna jer nitko u domaćinstvu nije izbjegao zarazu.
Obiteljski, u zadnjih tjedan dana smo se svi izredali s nečim što je dalo suhi kašalj, slabost, grlobolju, a kod jednog člana i visoku temperaturu. Djeca su to imala 2 dana, odrasli 4-5. Zvali liječnika, veli da bismo na red za testiranje stigli tek za nekoliko dana i da onda nema smisla ni testirati. Preporuka liječnika, ponašajte se kao da imate covid, izbjegavajte izlaske itd. Možda je i obična prehlada, ali očito je vrlo zarazna jer nitko u domaćinstvu nije izbjegao zarazu.
Znači kod vas ni ne testiraju čak ni one sa simptomima?Ariel wrote:Kao Varaždinac, mogu reći da je ovih dana ovdje loše. Ako ništa drugo, osmrtnice u novinama su nabujale s 2-3 stranice na 6-7. Među njima i neki vrlo poznati i uspješni Varaždinci, doduše, u godinama. Umrli od upale pluća i covid-19. Izvještaji vele da je svaki drugi testiran i zaražen, a od onih bez simptoma koji se testiraju npr. zbog putovanja van HR svaki treći.
Tko je onda tu lud?
Zapravo znam,ali inače pričaju da traže kontakte,pa ih testiraju.....?
Testiraju, ali se dugo čeka na testiranje. Nekoliko dana u našem slučaju, a tad više nema ni smisla testirati (tako nam je rečeno).
Mislim da si sve rekao sa ovom recenicom...!Ariel wrote:Testiraju, ali se dugo čeka na testiranje. Nekoliko dana u našem slučaju, a tad više nema ni smisla testirati (tako nam je rečeno).
Cinjenica je da bolestina postoji, no da li je bas trebalo napraviti toliku paniku i ekonomiju baciti na koljena mozda saznamo za cca 10g...
Nemoguće je Nemoguće
Ne treba ni panika,ni uništavanje ekonomije,a i vidjeti ćemo tko će na SVEMU zaraditi.lex-lutor wrote:Mislim da si sve rekao sa ovom recenicom...!Ariel wrote:Testiraju, ali se dugo čeka na testiranje. Nekoliko dana u našem slučaju, a tad više nema ni smisla testirati (tako nam je rečeno).
Cinjenica je da bolestina postoji, no da li je bas trebalo napraviti toliku paniku i ekonomiju baciti na koljena mozda saznamo za cca 10g...
Nešto je i Đikić danas o tome govorio.
Pobornik sam teorija zavjere,imam cak i teoriju o teoriji zavjere, a to je da se lansira sve vise teorija zavjere samo da bi se realizirala, sakrila, i u masi utopila jedna istinska zavjera 
Apsolutno!
Inflacijom zavjera se skreće pozornost sa pravoga problema i prava zavjera ispada imaginarna.
Inflacijom zavjera se skreće pozornost sa pravoga problema i prava zavjera ispada imaginarna.
Nadam se da će gospoda teoretičari pokazati čvrst stav i kada počnu naplaćivati kazne za nepoštivanje mjera. Dok je skoro 300 ljudi na respiratoru oni palamude o čipiranju . Katastrofa