COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Nitko nikome ne bi smio braniti da piše,ni govoriti da šuti.Trapavi wrote:Kakav bi po tebim trebao bit legalni lockdown? bili situacija po tvome mišljenju bila pravno utemeljena akobi se proglasilo izvanredno stanje . Bili se onda bunio na policijski sat ili druga ograničenja ? No za to se dobro pozna kadrvski sastav udbe, medicinsko stanje stožera civilne zaštite i drugo .frulica wrote:Pojedinci koji vjeruju izjavama lekarkonog sina, udbaša Božinovića, narcisa Capaka, prostitutke Đikića i bespogovorno njihove laži prihvaćaju kao istinu vjerojatno i imaju nekakvih medicinsko-kognitivnih stanja koja bi se mogli dijagnosticirati. Toj kamarili agitpropova nimalo ne smeta okupljanje u slovenskoj za vrijeme prvog nelegalnog lockdowna i to da nitko nije podnio ostavku ili bio smjenjen radi toga.
Ajd ako nemaš ništa pametnije za reć barem ćuti . Ko si ti da ocjenjuješ jednog znanstvenika kalibra Đikića koga cjeli svijet cjeni a ti se našao pametan djeliti pogrdne epitete . Sve mi se čini da tu ima kandidata za Vrapče i to vrlo ozbiljnih.
Pobogu,pa ovo je forum,zar da na forumu ljudi šute???
Niti se może nekoga smještati u Vrapče,to je uvredljivo,a taj tebe nije ničim uvrijedio!
Hajdemo govoriti o činjenicama,raspravljati o njima i na kraju i nešto naučiti.
Poštovani kolega MirokMirok wrote:Nitko nikome ne bi smio braniti da piše,ni govoriti da šuti.Trapavi wrote:Kakav bi po tebim trebao bit legalni lockdown? bili situacija po tvome mišljenju bila pravno utemeljena akobi se proglasilo izvanredno stanje . Bili se onda bunio na policijski sat ili druga ograničenja ? No za to se dobro pozna kadrvski sastav udbe, medicinsko stanje stožera civilne zaštite i drugo .frulica wrote:Pojedinci koji vjeruju izjavama lekarkonog sina, udbaša Božinovića, narcisa Capaka, prostitutke Đikića i bespogovorno njihove laži prihvaćaju kao istinu vjerojatno i imaju nekakvih medicinsko-kognitivnih stanja koja bi se mogli dijagnosticirati. Toj kamarili agitpropova nimalo ne smeta okupljanje u slovenskoj za vrijeme prvog nelegalnog lockdowna i to da nitko nije podnio ostavku ili bio smjenjen radi toga.
Ajd ako nemaš ništa pametnije za reć barem ćuti . Ko si ti da ocjenjuješ jednog znanstvenika kalibra Đikića koga cjeli svijet cjeni a ti se našao pametan djeliti pogrdne epitete . Sve mi se čini da tu ima kandidata za Vrapče i to vrlo ozbiljnih.
Pobogu,pa ovo je forum,zar da na forumu ljudi šute???
Niti se może nekoga smještati u Vrapče,to je uvredljivo,a taj tebe nije ničim uvrijedio!
Hajdemo govoriti o činjenicama,raspravljati o njima i na kraju i nešto naučiti.
Skrenuo bih vam pažnju na post uvaženog kolege Frulice gdje piše nešto slično a uz to se razbacuje epitetima koje sam u trenucima dokolice sastavlja. Agresivna manjina kako ja to vidim na ovaj način pokušava nametnuti volju odgovornij većini.Što se činjenica tiče,ljudi umiru a neko to shvaća kao zajebanciju. I za kraj bih rekao " Ostanimo odgovorni "
Last edited by damirdj75 on 29 Nov 2020, 19:10, edited 1 time in total.
Kolega Damir,kolega Frulica nije nikoga osobno sa foruma uvrijedio.
A tko je zapravo većina ,treba malo bolje pogledati.
A tko je zapravo većina ,treba malo bolje pogledati.
Poštovani kolega Mirok nisam primjetio niti da je kolega Trapavi nekoga osobno smještao u Vrapče.
Naravno da sam pogledao ,17 ljudi na skupu koji zagovara neke slobode definitivno se ne može nazvati većinom
opet činjenica...
Naravno da sam pogledao ,17 ljudi na skupu koji zagovara neke slobode definitivno se ne može nazvati većinom
Pa je uopće nisam primijetio bilo kakav skup koji bi podržao ove mjere....činjenica!
Tko bi koga smjestio u Vrapče......treba pitati autora posta?
Tko bi koga smjestio u Vrapče......treba pitati autora posta?
Niko nije sretan što smo dosli u situaciju da se sve zatvara. Međutim ako će to usporiti epidemiju ...
Mi koji podržavamo napore za suzbijanje Covida dajemo podršku na način da ostanemo doma ,odgovorno
Mi koji podržavamo napore za suzbijanje Covida dajemo podršku na način da ostanemo doma ,odgovorno
Npr Srbija i Slovenija imaju totalno zaključavanje već neko vrijeme.
Situacija nikada gora,brojke rekordne.
Slovenija je pola Hrvatske,a dvostruko više mrtvih.
Npr Norveška skoro bez mjera i nema problema.
Norveška bez mjera?
https://reopen.europa.eu/en/map/NOR/6001
Plus mentalitet nacije svjetlosnu godinu ispred nas.
https://reopen.europa.eu/en/map/NOR/6001
Plus mentalitet nacije svjetlosnu godinu ispred nas.
μολὼν λαβέ
Zaboravio si ove trenutno na respiratoru . Što misliš koliko će se od njih opće probuditi i otići sa respiraatora , mislim da nažalost malo s obzirom kakvi su svugdje trendovi . Tako da će sad kod nas nažalost biti puno mrtvih jer u odnosu na proljeće i ljeto imamo 10 puta više na respiratoru. E sad ko misli da je to izmišljeno onda ja stvarno ne znam kako bi takvu osobu nazvao a još manje kamo je smjestio .Mirok wrote:Npr Srbija i Slovenija imaju totalno zaključavanje već neko vrijeme.
Pošto mi je kći gore znam da gotovo nikakvih mjera nema.
Propisane kao eventualne neke stvari postoje, ali se smatra da nisu uvijek i svugdje potrebne.
Zbog te fleksibilnosti gotovo da i ne postoje,a korona je na nekoliko stotina na dan.
Uglavnom,živi se normalno,nema panike ni psihoze.
Propisane kao eventualne neke stvari postoje, ali se smatra da nisu uvijek i svugdje potrebne.
Zbog te fleksibilnosti gotovo da i ne postoje,a korona je na nekoliko stotina na dan.
Prije mjesec dva je Švedska bila primjer a sada niko ništa ne govori. Da li su ove mjere najbolje ,možda i nisu ali bolje su nego da se prepusti ulici da odlučuje koje su mjere potrebne. U Norveškoj zasigurno zaraženi ne ide svjesno u pun noćni klub. Kod nas idu.Mirok wrote:Pošto mi je kći gore znam da gotovo nikakvih mjera nema.
Trend je zatvaranja u cijelom svijetu ,svi gubimo što je činjenica ali će puno života biti spašeno
Mjere postoje i poštuju se. To je poanta. Postoji i društvena odgovornost.Znam kako je u Norveškoj s poslovne strane, pošto smo usred ovog sranja tamo otvorili bazu i letimo domaće linije. Ali nije bas usporedba posto je njihov bdp po glaviMirok wrote:Pošto mi je kći gore znam da gotovo nikakvih mjera nema.
cca 85k$, a nas15$. Normalno da si mogu priuštiti i “bolje” mjere..
μολὼν λαβέ
Ono što Norveška ima to je dvotjedna samoizolacija kod ulaska u zemlju.
Po meni pametna stvar jer imaš kontrolu da ti izvana ne ulazi nešto neželjeno.
Da, 10 dana. Ali u našem slučaju, ta mjera kod nas vise nema smisla.Mirok wrote:Ono što Norveška ima to je dvotjedna samoizolacija kod ulaska u zemlju.
μολὼν λαβέ
Mr mainstream oprostite, nisam argumentirao.Ovdje se radi o uglednom epidemiologu.Pa zar i 11 Rujan si zabrijao??,Bin laden se malo provozaodamirdj75 wrote:Ima na You tube u dokumentarac o 9.11 ( još jedna urota,nobelovac govori o svojstvima čelika i tumači urotu. Međutim nisu napisali da je taj isti dobio nagradu iz područja književnosti
![]()
![]()
Jaser Arafat je dobio nagradu za mir![]()
Kada mi se pokvari auto idem automehaničaru,ako trebam pravni savjet idem kod odvjetnika,ako sam bolestan idem liječniku.
Za upalu grla automehaničar nema lijek ma koliko dobar u svom poslu bio![]()
Epidemije vode epidemiolozi ,liječnici iz te struke .
Sve ostalo je sviranje ...znamo već čemu![]()
![]()
Ostanimo odgovorni
Od tolikih stručnjaka vi se uvijek primite onog jednog koji drobi ono što želite čutiDarko11 wrote:Mr mainstream oprostite, nisam argumentirao.Ovdje se radi o uglednom epidemiologu.Pa zar i 11 Rujan si zabrijao??,Bin laden se malo provozaodamirdj75 wrote:Ima na You tube u dokumentarac o 9.11 ( još jedna urota,nobelovac govori o svojstvima čelika i tumači urotu. Međutim nisu napisali da je taj isti dobio nagradu iz područja književnosti
![]()
![]()
Kada mi se pokvari auto idem automehaničaru,ako trebam pravni savjet idem kod odvjetnika,ako sam bolestan idem liječniku.
![]()
Ostanimo odgovorni![]()
.A ebga,I samom Romelu su Firerove plinske komore bile teorija zavjere,dok mu nisu podignuli sesir.Da je Firer dobio rat,firerove komore bi i danas bile "teorija zavjere".
Drago mi je da te imamo ,sve razotkriješ
I ne samo to,konclogori su po nekima zapravo bili sanatoriji i toplice, koje su nezahvalni korisnici lažljivo i nezahvalno predstavili.Darko11 wrote:Mr mainstream oprostite, nisam argumentirao.Ovdje se radi o uglednom epidemiologu.Pa zar i 11 Rujan si zabrijao??,Bin laden se malo provozaodamirdj75 wrote:Ima na You tube u dokumentarac o 9.11 ( još jedna urota,nobelovac govori o svojstvima čelika i tumači urotu. Međutim nisu napisali da je taj isti dobio nagradu iz područja književnosti
![]()
![]()
![]()
Ostanimo odgovorni![]()
.A ebga,I samom Romelu su Firerove plinske komore bile teorija zavjere,dok mu nisu podignuli sesir.Da je Firer dobio rat,firerove komore bi i danas bile "teorija zavjere".
Pa dobro možete li vi teoretičari napisati nešto duhovitoMirok wrote:I ne samo to,konclogori su po nekima zapravo bili sanatoriji i toplice, koje su nezahvalni korisnici lažljivo i nezahvalno predstavili.Darko11 wrote:Mr mainstream oprostite, nisam argumentirao.Ovdje se radi o uglednom epidemiologu.Pa zar i 11 Rujan si zabrijao??,Bin laden se malo provozaodamirdj75 wrote:Ima na You tube u dokumentarac o 9.11 ( još jedna urota,nobelovac govori o svojstvima čelika i tumači urotu. Međutim nisu napisali da je taj isti dobio nagradu iz područja književnosti
![]()
![]()
![]()
Ostanimo odgovorni![]()
Mene samo zanima što imaju veze plinske komore iz drugog svjetskog rata i 9-11-og sa ovom pandemijom . Pa nemaju nikakve jer epidemija je tu a ko misli da je zavjera valjda cjelog svijeta taj vjerovatno nije sasvim čist.
Imaju veze problemi ugostitelja!
Kako ćeš njima pomoći,kako riešiti njihov(naš)problem?
Mislim da je ovo konačno početak kraja,a i sam razmišljam zatvoriti ovo svoje.....
Kako ćeš njima pomoći,kako riešiti njihov(naš)problem?
Mislim da je ovo konačno početak kraja,a i sam razmišljam zatvoriti ovo svoje.....