XD ili HS 45
- Original_G
- Cinker - bojna

Re: XD ili HS 45
Kod nas bu isto takva oprema s njim dolazila? Mislim na kutiju, lokot, holster ....
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Ako sam dobro shvatio frenda - moze se i kod nas nabaviti, ali se doplacuje cca 800 kn. Mislim da se ne radi kod nas vec se uvozi, a u springfielda je to standard....
Ne mogu preko opere otvorit ovaj video, zasto, ne znam, ali ovi sto ce ici u konkurs za us army imaju vanjsku kocnicu koja se aktivira i deaktivira palcem, uz beavertail i safe action. Takva kocnica je uvjet za mogucnost da udje u izbor. Tvz "dumb gun" bez nje ne moze. Uz nadoplatu se moze dobiti na dosta modela. Kolika je nadoplata ne znam ali ako vas zanima mogu pitat pa javit.
- Original_G
- Cinker - bojna

Kad mi odobre za DiN uzimam sigurno
Em je kalibar pravi, em je domaće. 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Rahomona,.... njega se zasad odriču i neki tamošnji ljubitelji i štovaoci Zastave. Da ne idem sad u detalje.....A kad Zastava Arms izda Rashomona
Pogledaj još neke slike od tog modela pa če ti biti jasno.
Kao da se netko malko šalio pri konstruiranju. Možda čudan smisao za humor, ne znam.
Ako budu ikad krenuli sa serijskom proizvodnjom, vjerojatno će morati napraviti niz preinaka s obzirom na
zasad prikazani model.
Pogledaj samo za početak zadnji nišan - to je vjerojatno ostavljeno za ljubitelje zapinjanja o odjeći i slično
Pa onda izgled polimera od kučišta itd itd...
Uz duzno postovanje zastavi za ap m70 i cz m99 koja je bolja kopija sig sauera, po meni, od hs95, mislim da od tog brasna nema kruha;) a i jedno je proizvodjacki parirati hs-u (bitku za plasticnjak su naravno izgubili od nas mislim na hs2000 i izvedenice), a drugo cezi:)