2. "Sniper-kup" 01. Kol. 2010 strelište "Kovačevo", Grobnik

ISSF i srodne discipline, Olimpijske streljačke discipline.

Moderator: Original_G

mojster
Pozornik
Pozornik

Re: 2. "Sniper-kup" 01. Kol. 2010 strelište "Kovačevo", Grobnik

Post by mojster » 03 Aug 2010, 22:10

Svaka čast organizatorima Sniper Kupa 2010. Meni je uspjelo napraviti više buke nego dobrih pogodaka ali sam svejedno vrlo zadovoljan. Organizatori i strijelci su bili vrlo gostoljubivi i siguran sam, da če slijedeče godine Sniper kup 2011 biti još bolji.
Mike Torello i Oštrostrijelac, zadovoljan sam što smo se upoznali na kupu!
Pozdrav!

Wagner
Desetnik
Desetnik

"Sniper-kup" - "Kovačevo", Grobnik

Post by Wagner » 09 Aug 2010, 10:56

Pozdrav ekipi,
ja naravno od preostalih poslova na streljani "Drenova" ne stignem na net a skoro ni na wc ali evo.... sve što je napisano u komentarima točno je. Nedostatci su bili upravo oni koji su navedeni i slijedeće godine će biti uklonjeni a i još neke stvari će biti popravljene koje nisu u kritikama niti navedene (ali ih ja znam i mrzim se zbog toga, prokleti nedostavak vremena...)
Želim se osobno ispričati svima koji zbog gužve u pronalaženju streljačkog mjesta nisu možda odradili onoliko koliko su stvarno i mogli. Neće se ponoviti, slijedeće godine uz raspis ide i obrazac prijave gdje će se moć popuniti detalji kao npr da li s jednom puškom puca više njih...itd.
Što se rezultata tiče, teško je reći egzaktno, vjetra nije bilo, mirage je uobičajen (ljeto je i prži dobro...) ali možda ipak, meta je veličine 40 cm, centar je prilično mali a radi se ipak o 300 metara udaljenosti. Nije šala. Slijedeće godine ide i zahtjev prema MORH-u da se dopusti dva vikenda prije trening, mislim da je to ključno, ljudi se moraju upucati, prilagoditi....malo je vremena u meču za takve stvari.
Idem sad, posao zove, navečer ću ponovo pogledat sajt pa se čujemo.
Ekipa bok.
Wahner

Post Reply