Fotkanje sa Airsoft puskom
Re: Fotkanje sa Airsoft puskom
Upravo kako si i napisao da UVIJEK nekoga "uznemire".Mike_Torello wrote:kako mislis bi mogle nekoga uznemiriti, pa slike lovaca sa oruzjem i lovinom UVIJEK nekoga uznemire. Mene uznemire samo onda kad su napravljene na neukusan nacin bez postovanja prema odstreljenoj divljaci.Mirok wrote:Da je drugačije ,onda npr ni mi lovci se ne možemo slikati sa oružjem,još gore i sa lovinom i to negdje objaviti. I te naše objave bi mogle nekoga"uznemiriti"
Kako sam naveo ,čak i najetičnije fotografije iz lova i sa oružjem, mogu "uznemiriti" protivnike lova,razne" prijatelje"...nečega itd.
Meni osobno je vrlo upitna ta regula u Zakonu o tome da se nekoga može" uznemiriti" jer je npr vidio nečije oružje i da zbog toga može naježiti.
U konkretnome slučaju koji navodi Lex,koliko se do sada zna,nema očevidaca,nema svjedoka,nema prijave slučaja policiji,znači nema narušavanja javnoga reda i mira....
Znači policija ništa nije znala,a podnijela je prijavu jer su se slike pojavile na društvenim mrežama i nisam siguran koliko tu ima posla za pravosuđe,barem ne za ovo sve što su im stavili na dušu.
Ako i ima to neka procijeni sud,to stalno naglašavam.
I kada netko stalno naglašava kako su ti mladi ljudi i prije bili ekscesni i da ih treba osuditi,ja naglašavam da netko ne može biti kriv jer je nešto drugo zgriješio, već se referiram na konkretan navedeni slučaj!
Koliko znam nisu imali ekscesa sa vatrenim oružjem,a da su imali to bi bilo za osudu.