COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Ne vjerujem da to već nitko nije spomenuo vezano za "obavezno" cijepljenje..
Ljudi moji pa znate li gdje živimo? U državi gdje pravomoćno osuđeni upravljaju državom, gdje se diplome kupuju kao sirnica u pekari, gdje je korupcija modus operandi u svim sferama poslovanja, gdje se apsolutno sve može srediti uz neko poznanstvo ili kuma na poziciji... i ljudi se boje cijepljenja.
Ako postane obavezno ja ću se prvi cijepiti da me puste na miru a doktorica će se taj mjesec počastiti novim cipelama.
Ljudi moji pa znate li gdje živimo? U državi gdje pravomoćno osuđeni upravljaju državom, gdje se diplome kupuju kao sirnica u pekari, gdje je korupcija modus operandi u svim sferama poslovanja, gdje se apsolutno sve može srediti uz neko poznanstvo ili kuma na poziciji... i ljudi se boje cijepljenja.
Ako postane obavezno ja ću se prvi cijepiti da me puste na miru a doktorica će se taj mjesec počastiti novim cipelama.
Osigurane doze za sve medicinske djelatnike, pola ih se ne želi cijepiti...OK to ne neslužbeno i anketa, no pomalo zabrinjavajuća.
Ovo pola ti je understatement, garant da će više od pola odbiti, sve neovisne ankete to kazuju, ali se postotak brusi i dorađuje za javnost.AR15 fan wrote:Osigurane doze za sve medicinske djelatnike, pola ih se ne želi cijepiti...OK to ne neslužbeno i anketa, no pomalo zabrinjavajuća.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Stari moj ovih 50% su napuhali sebi u korist.AR15 fan wrote:Osigurane doze za sve medicinske djelatnike, pola ih se ne želi cijepiti...OK to ne neslužbeno i anketa, no pomalo zabrinjavajuća.
Zdravstvenjaci minimalno 70% se neće cijepiti,radim tamo,skupa smo stalno.
Moja doktorica OM se ne želi cijepiti,magistra također.......
Ali upravo veliki broj ljudi iz zdravstva koji se ne želi cijepiti,govori o tome koliko je sve to nesigurno,problematično,opasno.....
Napuhano,neispitano i opasno a sa druge strane obična gripa

Plačem od smijeha
21 stoljeće ,ljudska vrsta je napredovala(ne nužno u dobrom smjeru) smartphoni su jači od računala od prije 10 godina ,vozimo se na struju...a mi o urotama

Plačem od smijeha
21 stoljeće ,ljudska vrsta je napredovala(ne nužno u dobrom smjeru) smartphoni su jači od računala od prije 10 godina ,vozimo se na struju...a mi o urotama
Što se dogodilo sa gripom ove godine? Jeste li čuli da je netko u 2020 umro od gripe? Je li uopće itko obolio od gripe?
Je li se to gripa prepala korone pa pobjegla? Ima li tu išta čudnoga? Koliko je Hrvatska uložila u cjepiva protiv gripe, a koliko je iskorišteno od tog?
Ma sve mi se vrte neki stihovi po glavi; "Kako to, kako to?"
Je li se to gripa prepala korone pa pobjegla? Ima li tu išta čudnoga? Koliko je Hrvatska uložila u cjepiva protiv gripe, a koliko je iskorišteno od tog?
A mi samo slušajmo crne brojke sv. Stožera, plašimo jedni druge, molimo za cijepivo i prihvatimo "novo normlno"Mirok wrote:Naravno,kada su sve pripisali koroni.
Priča san nekidan sa zdravkom Mamićem i pitan što on misli, pa mi kaže: "I ovu koronu isto #nabijemnakurac"
Ne znam za gripu jer virus influenze (valjda) ne reagira sa testovima za koronaviruse no jedan od problema tih testova je što reagiraju na koronaviruse općenito, znači nebitno bio to OC43 (obična prehlada), HKU1 (obična prehlada, 229E (obična prehlada), NL63 (obična prehlada), SARS-CoV-2 (Covid-19), MERS-CoV (bliskoistočni respiratorni) ili SARS-CoV (SARS) test će pokazati pozitivno a vi ćete u izolaciju. Ok, ako se radi o MERS-CoV i SARS-CoV vjerovatno nećete u izolaciju nego na Mirogoj ili Lovrinac ali kužite što želim reći. Čak i da su testovi 100% točni u otkrivanju koronavirusa, opet je pitanje koliki postotak je zaista Covid-19.Hawk wrote:Što se dogodilo sa gripom ove godine? Jeste li čuli da je netko u 2020 umro od gripe? Je li uopće itko obolio od gripe?
Tako je Mraz. Samo jedno je 100 % jasno, a to je da ama baš ništa nije jasno. Pa to ti ja i pričanMraz wrote: ... Ne znam za gripu jer virus influenze (valjda) ne reagira sa testovima za koronaviruse no jedan od problema tih testova je što reagiraju na koronaviruse općenito, znači nebitno bio to OC43 (obična prehlada), HKU1 (obična prehlada, 229E (obična prehlada), NL63 (obična prehlada), SARS-CoV-2 (Covid-19), MERS-CoV (bliskoistočni respiratorni) ili SARS-CoV (SARS) test će pokazati pozitivno a vi ćete u izolaciju. Ok, ako se radi o MERS-CoV i SARS-CoV vjerovatno nećete u izolaciju nego na Mirogoj ili Lovrinac ali kužite što želim reći. Čak i da su testovi 100% točni u otkrivanju koronavirusa, opet je pitanje koliki postotak je zaista Covid-19.
Glavno je da nama stiže učinkovito i neškodljivo cijepivo od pravih institucija neupitnog humanog kredibiliteta. A toretičari neka laju dok kravane prolaze
Čuo sam danas dobar vic, kaže da imamo tisuće oboljelih od koronavirusa jer narod ne nosi maske i ne drži se mjera a niti jednog oboljelog od gripe jer narod nosi maske i drži se mjera 
-
Mirok
- Brigadni General

Nije vic,pa to vladajući stalno govore da gripe kao nema jer se ljudi drže mjera!
I kako kažeš ,u idućemu odlomku.....kako su naši ljudi nedisciplinirani...ne drže se uputa...???
I kako kažeš ,u idućemu odlomku.....kako su naši ljudi nedisciplinirani...ne drže se uputa...???
Bože moj glupog li cjelog svijeta . Recimo preko 70-80 000 000 ljudi oboljelo od nepostojeće bolesti . Pa tek podaci svjetske zdrastvene organizacije koja isto stalno priča o nepostojećoj bolesti . Pa znanstvenici cjelog svijeta nasjedaju na Capakove i Božinovićeve izjave . Ljepo su svi ti znanstvenici trebali pročitat nekoliko postova na ovom forumu od nekoliko kolega i prosvjetlili bi se .
Bogami čitav svjet jača mjere ali gle čuda niko nije pročitao pametne postove sa ovog foruma jer bi znao da je to zavjera Capaka i Božinovića uz blagoslov Plenkovića .
Da zaključimo stvar bolesti nema a sad ćemo još plakat što nema ni gripe a glupi narod se cjepio.
A ovi na respiratoru se igraju bolesti pa u toj igri pretjeraju te najzad preminu .
Bogami čitav svjet jača mjere ali gle čuda niko nije pročitao pametne postove sa ovog foruma jer bi znao da je to zavjera Capaka i Božinovića uz blagoslov Plenkovića .
Da zaključimo stvar bolesti nema a sad ćemo još plakat što nema ni gripe a glupi narod se cjepio.
A ovi na respiratoru se igraju bolesti pa u toj igri pretjeraju te najzad preminu .
-
Mirok
- Brigadni General

Hoćeš mrtve i ove na respiratorima nama pripisati ili možda kako si napisao Capaku,Božinoviću i Plenkoviću,koji se tako uspješno,maestralno bore?
I to što smo najgori po SVIM kriterijima,učestalosti,smrtnosti,ekonomiji i dr,vjerojatno je kriv netko drugi ?
Evo i noviji podatak, da ćemo dug koji nam danas stvaraju,otplaćivati do 2058 .
Stvarno su to sposobni ljudi,ali im mi klipove podmećemo.
I to što smo najgori po SVIM kriterijima,učestalosti,smrtnosti,ekonomiji i dr,vjerojatno je kriv netko drugi ?
Kod mene u firmi se cijepe svi djelatnici, organizirano na lokaciji. DamirDJ nemoj odmah skočiti, komitenti se cijepe 
Hm cjeli je svjet nesposoban i glup , pa eto svi se uvatili strožih mjera . Kažem ja da su došli na ovaj forum otvorile bi im se oči .Mirok wrote:Hoćeš mrtve i ove na respiratorima nama pripisati ili možda kako si napisao Capaku,Božinoviću i Plenkoviću,koji se tako uspješno,maestralno bore?
Pa nije ni čudo da smo najgori kad upravo vi glorificirate neposluh u poštivanju mjera , puna splitska riva naroda bez maski praktički jedan na drugom i to je po vama izvrsno i pametno . Čudan narod ste mi Je...i bi se da ne uđe a to neće ići.
Zborvio sam Šoroša
Last edited by damirdj75 on 16 Dec 2020, 20:36, edited 1 time in total.
I ja san to isto čuja i sve mučin, jer mislin da san krivo čuja. A jbt, sad mi je laknulo, pripa san se da san posenilija, a eto nisanMraz wrote:Čuo sam danas dobar vic, kaže da imamo tisuće oboljelih od koronavirusa jer narod ne nosi maske i ne drži se mjera a niti jednog oboljelog od gripe jer narod nosi maske i drži se mjera
Ja sam ionako rekao da ću biti prvi u redu,kad vakcine stignuAR15 fan wrote:Kod mene u firmi se cijepe svi djelatnici, organizirano na lokaciji. DamirDJ nemoj odmah skočiti, komitenti se cijepe