HS ili XD ili XDm
- BojnikPerGall
- Desetnik

Re: HS ili XD ili XDm
Da te malo ispravim nije ima HS sponzor već tvrtka SHOT iz zenice koja ima je dala HS-ove..marko wrote:pa bas i nisu , HS im je sponzor i samo njih guraju novim clanovima i ostalim , najvise se odlucuju za njega zbog posebne cijene, a meni su popljuvali S&W da je smece da nije ni blizu HSu ili GLOCKU, ja ipak mislim da je dosta bolji , kakvo je vase misljenje? ulozeno,dobiveno?
Tko ih je pozdravio?
Samo im reci onaj koji ima je rako da odlaze u OPEN! Znati će oni je sam ja prvi i jedini koji ima je to i rekao!
A možda ih HS i bude sponzorirao ako budu dobri... I to im reci...
Btw. i meni su momci iz Širokog popljuvali S&W kao neprezizan i nepouzdan. No, bio je dovoljan jedan metak, doslovno jedan koji sam ispalio pred njima da priča o nepreciznosti prestane.
A pouzdanost?
Mi smo radi testa izrokali iz njega cca 25 000 komada metaka i pištolj je izvanredan!!! Vrhunski urađen, pouzdan, ugodan za pucanje, s malim trzajem, odličnim okidanjem i sl.
S vrhunskom ergonomijom!
GLOCK i naš XDM su u modelu S&W MP 9 PRO dobili velikog i dostojnog konkurenta.
Zamjerka!
Ma usrali s s rastavljanjem!!!
P.S. Upotrebljeni materijali su izvanredni!
I da... Moram napomenuti kako je za IPSC ipak ČZ SP 01 Shadow i dalje definitivno najbolji pištolj.
Naravno, ako govorimo o srazu dva jednaka strijelca jer dobar strijelac i iz "usranog štapa" dobro puca dok lošem po našoj narodnoj "hrđavom k.... svaka dlaka smeta".
Imaš dobar "gun" i nastoj rokati što više!
Pozdrav tebi i cijeloj ekipi iz Širokog znati će oni od koga!
ok hvala vam na pojasnjeju o S&W
ja sam ga uzeo jer mi se pistolj svidio kao niti jedan do sada,bas mi lezi nisam puno ispucao iz njega al na prvi dojam mi je odlican i nadam se da se nisam zaj....,
a sto se tice Širokog i SK alpha mislim da taj klub nece opstati na trzistu ipsc-a... mislim da znate o cemu govorim i radi cega to...
nazalost , a ima dobrih strjelaca
nazalost nisam u prlici da pucam svaki vikend koliko bih zelio , jer studiram u Zg , a tu oruzje nemogu donjeti nikako malo mi je komplicirano jer tu nisam ni u jednom klub
, a to bih zaista volio
a sto se tice Širokog i SK alpha mislim da taj klub nece opstati na trzistu ipsc-a... mislim da znate o cemu govorim i radi cega to...
nazalost nisam u prlici da pucam svaki vikend koliko bih zelio , jer studiram u Zg , a tu oruzje nemogu donjeti nikako malo mi je komplicirano jer tu nisam ni u jednom klub
HS-9mm
- BojnikPerGall
- Desetnik

Marko,nazalost nisam u prlici da pucam svaki vikend koliko bih zelio , jer studiram u Zg , a tu oruzje nemogu donjeti nikako malo mi je komplicirano jer tu nisam ni u jednom klub , a to bih zaista volio
pa što se onda ne učlaniš u neki klub u RH?!?!
a gdje, koji mi preporucate, s tim da nemam svoje oruzje tu u Zagrebu, bilo bi dobro kad bi mogao koristiti neki klupski pistolj, ako je moguce to ovdje 
HS-9mm
- BojnikPerGall
- Desetnik

Posalji e-mail na slijedecu adresu:marko wrote:a gdje, koji mi preporucate, s tim da nemam svoje oruzje tu u Zagrebu, bilo bi dobro kad bi mogao koristiti neki klupski pistolj, ako je moguce to ovdje
cro@ipsc.org
i dobiti ces sve informacije.
- BojnikPerGall
- Desetnik

Welcome to ZG IPSC

NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- shelby-eleanor
- Desetnik

zadnjih XY postove nema veze s ovom temom. molim da se drzite teme 
"A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes,
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."
ljudi, jel zna netko gdje ima za kupiti original oprema za HS, XD u Hr, sve one stvari koje imaju na springfield shopu??? 
HS-9mm
-
renato0013
- Razvodnik

e jos jedan zainteresiranmarko wrote:ljudi, jel zna netko gdje ima za kupiti original oprema za HS, XD u Hr, sve one stvari koje imaju na springfield shopu???
jel zna tko koga u tvornici za nabavku nekih dodatnih sitnica od plastike?
- BojnikPerGall
- Desetnik

marko wrote:ljudi, jel zna netko gdje ima za kupiti original oprema za HS, XD u Hr, sve one stvari koje imaju na springfield shopu???
Imaš direktno u tvornici... Osim "taktičnih" (kako glupav naziv,mrzim ga) lampi i tih dodatnih drangulija.
Cijena SA holstera, mag.holdera i sl.,vrlo mala... Prava sitnica. Holster mislim da je oko 50 kuna.
imaš dosta dobrih stvari na e-bay-u (recimo fobusov holster originalno za njega rađen u Izraelu)... 
jos uvijek sam konzervativan što se tiče kupovine na ebayu , nevolim kupovat neviđeno....
dakle je li tu opremu mogu kupiti direktno u tvornici u Karlovcu?
dakle je li tu opremu mogu kupiti direktno u tvornici u Karlovcu?
HS-9mm
Koliko sam iz prethodnih odgovora ljudi koji su tamo kupovali, da.
Šteta je što takva tvornica nema svoj web site.
Šteta je što takva tvornica nema svoj web site.
a to im je velika šteta, al mislim da njih to i ne iteresira njima je core business oruzje, a oprema to je sića kojom se nije vrijedno zamarati. no mođutim korisnicima njihovih proizvoda to stvara velike probleme nidje nemožeš kupit opremu, kao npr. za glock
je.... ga očito se ne drže temeljnih zakona ekonomije"zadovoljenje potrošačevih potreba" šteta za nas male korisnike... a mislim da webshop ima velikoooog potencijala za uspijet

je.... ga očito se ne drže temeljnih zakona ekonomije"zadovoljenje potrošačevih potreba" šteta za nas male korisnike... a mislim da webshop ima velikoooog potencijala za uspijet
HS-9mm
Potpisujem. Briga i naknadna podrška kupcu, raznorazni dodaci i sl. su ono što ljude natjera da troše i stalno nekog vraga nadograđuju....
- Desetnik

Tvornica ne radi tu i takvu dodatnu opremu.patch wrote:Potpisujem. Briga i naknadna podrška kupcu, raznorazni dodaci i sl. su ono što ljude natjera da troše i stalno nekog vraga nadograđuju....
Također tvornica nije trgovina za prodaju dodatne opreme...
Springfieldova ponuda je takva radi jačeg i zahtjevnijeg tržišta te veće konkurencije na njemu.
Tu i takvu SA opremu tvornica bi trebala uvesti posebno što znači imati troškove koji se njima radi premalog tržišta u RH ne isplate.
S vremena na vrijeme čisto radi promidžbe dođe izvjesna količina plastičnih holstera i mag.holdera.
U pravilo takva se oprema nakndano i nabavlja, kupuje i dr. i to prema osobnim afinitetima svakog vlasnika oružja.
Recimo meni osobno ti SA holsteri ne pašu i nisu univerzalni a i prostor za remen im nije standardan već preširok tako da holster ne stoji čvrsto na remenu, itd. Mag.holderi su također posebna priča jer položaj spremika nije praktičan.
No, da lijepo izgledaju, izgledaju, ali to ne bi trebalo biti mjerilo.
A što se tiče podrške kupcu mislim da je tu HS ispred drugih tvrtki, dapače u našoj je državi i blizu svakome...
Ponuda holstera za HS se može naći na http://www.hristo.hr/.
Drže Fobusove modele SP-11 i SP-11B.
Drže Fobusove modele SP-11 i SP-11B.
Onda je to definitivno problem tvornice. Jer to znači prepustiti jedan dobar dio tržišnog kolača nekakvim drugih tvrtkama (u najgorem slučaju uvoznicima i Kinezima) koje rade nadopunu ta tvoj proizvod i to onako kako su to oni zamislili. To je svakako nešto o čemu bi morali razmišljati, jer se radi i o kompletiranju potrežnje. Na stranu to što smo mi maleno tržište. Ako se pogleda regija, onda to baš i nije tako?BojnikPerGall wrote:Tvornica ne radi tu i takvu dodatnu opremu.
Čekaj, a zašto ne bi bila? U konačnici ako sama tvornica nije sposobna proizvesti kvalitetnu podršku dodatne opreme (ne govorim ovdje o HS-u direktno) onda treba uzeti kvalitetnog kooperanta i vezati istoga za sebe kvalitetnim ugovorima. Na taj način opet kupac profitira. Kako bi bilo da se za Mercedesa ili Audija ne može uzeti njihov radio, podloge za noge i sl. Ne znači da to Audi proizvodi, ali prodaje.BojnikPerGall wrote:Također tvornica nije trgovina za prodaju dodatne opreme...
Ok, imam povratnih informacija da su kooperativna i korektna tvrtka po pitanju reklamacija i zahvata na oružju. Svakako bi se i drugi trebali ugledati na njih.BojnikPerGall wrote:A što se tiče podrške kupcu mislim da je tu HS ispred drugih tvrtki, dapače u našoj je državi i blizu svakome...