CHAT
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: CHAT
Opaaa, oruzni moderator na nivou hrvatske! Cestitam!Spinnaker wrote:znam, moderator sam tamo.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- technotronic
- Stožerni Narednik

technotronic wrote:sorry, iz slike ne mogu skužiti o čemu se radi?Darko11 wrote:Zanimljivo
Nisam to ni vidio,ignoriraj,to je ostao tag od ove slike zbog nekog cudnog programa za obradu slika koji imam u laptopu
- technotronic
- Stožerni Narednik

- technotronic
- Stožerni Narednik

- technotronic
- Stožerni Narednik

jedino me čudi rubrika "pisma čitatelja"? Tko li im je poslao pisma, kad nitko nije znao da časopis izlazi...??? Ipak je to prvi broj.
sami sebi šalju pisma s pitanjima na koje znaju odgovoretechnotronic wrote:jedino me čudi rubrika "pisma čitatelja"? Tko li im je poslao pisma, kad nitko nije znao da časopis izlazi...??? Ipak je to prvi broj.
- technotronic
- Stožerni Narednik

Za one koje zanima lov evo link najstrucnijeg stiva koje sam ikad citao o lovu lukom i strelom i na nasem je jeziku.To je diplomski rad o lovu lukom na divlje svinje sa agronomskog fakulteta u zagrebu.Knjiga je u pdf formatu
https://repozitorij.agr.unizg.hr/island ... 26/preview
https://repozitorij.agr.unizg.hr/island ... 26/preview
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Ne.sjekira wrote:malu pomoć molim.. da li je Rebec samo webshop?
Slobodno odes tamo, popricas s trgovcem, kupis sta hoces..... za oruzje nabavna dozvola naravno, i evropski obrazac nabavne dozvole.
Turn better into best!
Pretpostavljam da se evropski obrazac nabavne dozvole vadi kod nas u mupu , pa neko ko je vadio i kupovao vani neka napiše koju kako to sa kupovinom vani ide. Dali je to sve što treba ili ima još nešto što treba od dokumenata , zatim kako je moguće kupiti gotovo streljivo i dali je moguće te dali se dobije u ruke prilikom kupovine ili na granici.