COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Kratkoročno. Da.
Dugoročno moraju potpisati nove ugovore misle li ih zadržati u radu. Ili će prenamijeniti u novi proizvod, koji tržište tek mora osvojiti.
Zapad puno više boli ekspanzija po drugim kontinentima. To su ogromni novci.
Naš pelješki most je posao od 2 milijarde eura. Dobiili ga Kinezi, a sufinanciraju ga EU fondovi. Ovo boli.
A to nije veliki projekt. Gdje su kapitalni koji se sklapaju u destljećima i vrti se puno milijardi. To puno više boli.
A tek iskorištavanje prirodnih resursa. Auuuu, to baš boli.
To što su Kinezi dobili dionicama su kvartalni prihodi pojedinih tvrtki od kojih su ih kupili.
Ne bojte se za zapad. Bolje je promisliti gdje ćemo mi završiti u svim tim nadmudrivanjima.
Dugoročno moraju potpisati nove ugovore misle li ih zadržati u radu. Ili će prenamijeniti u novi proizvod, koji tržište tek mora osvojiti.
Zapad puno više boli ekspanzija po drugim kontinentima. To su ogromni novci.
Naš pelješki most je posao od 2 milijarde eura. Dobiili ga Kinezi, a sufinanciraju ga EU fondovi. Ovo boli.
A to nije veliki projekt. Gdje su kapitalni koji se sklapaju u destljećima i vrti se puno milijardi. To puno više boli.
A tek iskorištavanje prirodnih resursa. Auuuu, to baš boli.
To što su Kinezi dobili dionicama su kvartalni prihodi pojedinih tvrtki od kojih su ih kupili.
Ne bojte se za zapad. Bolje je promisliti gdje ćemo mi završiti u svim tim nadmudrivanjima.
Kinezi su takoreći prekonoći dobili skoro 2 pelješka mosta, a bez da iko makne guzu iz fotelje, to je bija potez stoljeća. Nemojmo to zanemarivat.IB43 wrote:... To što su Kinezi dobili dionicama su kvartalni prihodi pojedinih tvrtki od kojih su ih kupili...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Ne zanemarujem. Zabili su gol. Maestralan gol? To ćemo tek vidjeti.
Pametni planiraju dugoročno, Kinezi također. Provode ovaj plan desetljećima.
Ja ih ne podcijenjujem. Cijenim ih.
Ne slažem se sa njihovim pogledima, kao ni oni sa mojim.
Ali ako oni mogu prihvatiti moje stavove, bez da mi išta nameću. Ne vidim niti jedan pametan razlog da i ja tako uvažim njihove.
Žele ručati pasetinu i onda izvršiti nešto jer je tako rečeno da se mora.
Sa moje strane: Dobar tek i sretno na poslu.
Pametni planiraju dugoročno, Kinezi također. Provode ovaj plan desetljećima.
Ja ih ne podcijenjujem. Cijenim ih.
Ne slažem se sa njihovim pogledima, kao ni oni sa mojim.
Ali ako oni mogu prihvatiti moje stavove, bez da mi išta nameću. Ne vidim niti jedan pametan razlog da i ja tako uvažim njihove.
Žele ručati pasetinu i onda izvršiti nešto jer je tako rečeno da se mora.
Sa moje strane: Dobar tek i sretno na poslu.
a još da in mi uvalimo SDP i HDZ ?Mudri wrote:Nas ima ko Kineza u dvije ulice....a oni nemaju demokraciju i tolike stranke,tek su najebali kad krenu u demokraciju,kolko će tek oni imati stranaka ....
Mislim da si upravo našao način da Zapad pobijedi Kinu... tucet naših političara raštrkati po Kini i čekati da se sistem uruši. Ne bi dugo trebalo.Hawk wrote:a još da in mi uvalimo SDP i HDZ ?Mudri wrote:Nas ima ko Kineza u dvije ulice....a oni nemaju demokraciju i tolike stranke,tek su najebali kad krenu u demokraciju,kolko će tek oni imati stranaka ....
a o tome i sa Trump-on raspravljan. Zainteresiran je. Izmislićemo i financirat simpozije u Kini za ove naše ministre što su bili smjenjeni, pa su sad dokoni, a potencijal imajuMraz wrote:Mislim da si upravo našao način da Zapad pobijedi Kinu... tucet naših političara raštrkati po Kini i čekati da se sistem uruši. Ne bi dugo trebalo.Hawk wrote:a još da in mi uvalimo SDP i HDZ ?Mudri wrote:Nas ima ko Kineza u dvije ulice....a oni nemaju demokraciju i tolike stranke,tek su najebali kad krenu u demokraciju,kolko će tek oni imati stranaka ....
Last edited by Hawk on 20 Dec 2020, 09:06, edited 1 time in total.
Evo dobar novi poster za novu godinu. Još je na rasptavi u vladi. Diskutira se šprica kojeg cjepiva je naj adekvatnija 
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Pa da im još uvalimo i stožer,po mogućnosti i Bandića ?Hawk wrote:a još da in mi uvalimo SDP i HDZ ?Mudri wrote:Nas ima ko Kineza u dvije ulice....a oni nemaju demokraciju i tolike stranke,tek su najebali kad krenu u demokraciju,kolko će tek oni imati stranaka ....
Nakon što cjepivo dođe ova crna statistika će u stvari postati samo prirodna selekcija...
Evo ga, stižedamirdj75 wrote:Nakon što cjepivo dođe ova crna statistika će u stvari postati samo prirodna selekcija...
A pametan čovik. Što misliš da ću ja žurit? Svi ovi mudonje, što se cijepili prid kamerama, iman info da je to bila Fiziološka otopina NaCl 0,9 %Mirok wrote:Da,samo što Putin kaže da će on ipak "malo pričekati"sa cijepljenjem.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
100 %.......a,Hawk pa ti i ja već imamo potvrdu !Hawk wrote:A pametan čovik. Što misliš da ću ja žurit? Svi ovi mudonje, što se cijepili prid kamerama, iman info da je to bila Fiziološka otopina NaCl 0,9 %Mirok wrote:Da,samo što Putin kaže da će on ipak "malo pričekati"sa cijepljenjem.
Ne usudim se ni zamisliti šta se dešava sa glavom čovjeka koji umisli da se cijeli svijet urotio protiv njega
Ima li među vama teoretičarima ravnozemljaša ?

Da se i tome smijemo
Da se i tome smijemo
pa u tome i je poanta, potvrda čak i bez fiziološke otopine, a kamoli ovog drugog bućkurišaMirok wrote:100 %.......a,Hawk pa ti i ja već imamo potvrdu !Hawk wrote:A pametan čovik. Što misliš da ću ja žurit? Svi ovi mudonje, što se cijepili prid kamerama, iman info da je to bila Fiziološka otopina NaCl 0,9 %Mirok wrote:Da,samo što Putin kaže da će on ipak "malo pričekati"sa cijepljenjem.
Nisi valjda na mene mislija?damirdj75 wrote:Ne usudim se ni zamisliti šta se dešava sa glavom čovjeka koji umisli da se cijeli svijet urotio protiv njega![]()
![]()
Da se i tome smijemo
Neko ko ima Astronomiju u malon prstu, sa "ravnon zemljon" se ne voli ni šaliti, ni smijati.
Ma neeeee na tebeHawk wrote:Nisi valjda na mene mislija?damirdj75 wrote:Ne usudim se ni zamisliti šta se dešava sa glavom čovjeka koji umisli da se cijeli svijet urotio protiv njega![]()
![]()
Da se i tome smijemo![]()
Neko ko ima Astronomiju u malon prstu, sa "ravnon zemljon" se ne voli ni šaliti, ni smijati.
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Ne znam kada me je nešto do ove mjere nasmijalo
Iliti zašto crkve rade a ugostiteljski objekti ne:
https://youtu.be/zaQiq9OEQ2Q
Iliti zašto crkve rade a ugostiteljski objekti ne:
https://youtu.be/zaQiq9OEQ2Q
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway