javna zahvala gosp Blackpowderu
javna zahvala gosp Blackpowderu
Javna zahvala gosp Blackpowderu!!!
Prije određenog vremena, ovdje na grupi postavio sam upit za brunažu toka bajonete, jer sam svojom greškom skinuo brunažu sa toka potpuno nove bajonete od M48. Javio mi se gosp Blackpowder koji se sam ponudio da mi je bajonetu nanovo pobrunira i koja sada opet izgleda kao nova. Brunaža je vrhunska i Iznad svih očekivanja i posebno moram naglasiti da danas kada svi na razne načine pokušavaju zaraditi koju kunu, da je gosp Blackpowder ovaj posao obavio potpuno besplatno, iako me nikada prije nije ni vidio, već smo samo komentirali neke stvari ovdje na grupi. Mislim da je ovo iako naoko mala stvar, vrlo lijepa gesta i ja mu se ovim putem još jednom zahvaljujem.

Prije određenog vremena, ovdje na grupi postavio sam upit za brunažu toka bajonete, jer sam svojom greškom skinuo brunažu sa toka potpuno nove bajonete od M48. Javio mi se gosp Blackpowder koji se sam ponudio da mi je bajonetu nanovo pobrunira i koja sada opet izgleda kao nova. Brunaža je vrhunska i Iznad svih očekivanja i posebno moram naglasiti da danas kada svi na razne načine pokušavaju zaraditi koju kunu, da je gosp Blackpowder ovaj posao obavio potpuno besplatno, iako me nikada prije nije ni vidio, već smo samo komentirali neke stvari ovdje na grupi. Mislim da je ovo iako naoko mala stvar, vrlo lijepa gesta i ja mu se ovim putem još jednom zahvaljujem.
Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!
- blackpowder
- Nadnarednik

Re: javna zahvala gosp Blackpowderu
sad se morate i vi ostali uključiti - šteta da ovako dobra bajoneta nema bolji visak! Ima li ko nešto bolje? 
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
ja ću se zadovoljit čvapima s extra luka
Omnes tenentes gladios et ad bella doctissimi uniuscuiusque ensis super femur suum propter timores nocturnos
Because none of us are as cruel as all of us
Because none of us are as cruel as all of us
- blackpowder
- Nadnarednik

Počeo Ruby u Konjšćinskoj peć hajdučki ćevap. Ideš braco.......
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

BP, ovo nije hladno bruniranje?
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- blackpowder
- Nadnarednik

ne nije hladno bruniranje. Normalna kupka kuhana. Hladno bruniranje koristimo samo za sačmare kako se nebi odvojile cijevi