CIJENA PIŠTOLJA LUGER P08
Moderator: BOXI
CIJENA PIŠTOLJA LUGER P08
Molim ''stručnjake'' da procijene vrijednost pištolja LUGER P08, cal.9x19, proizvođača DWM (military) iz 1916.g. sa originalnom kožnom futrolom za lugera oznake WaA387.
Unaprijed zahvalan!
Unaprijed zahvalan!
Re: CIJENA PIŠTOLJA LUGER P08
Sve zavisi od stanja u kojem se nalazi tvoj P-08.Koliko ima korozije po njemu izvana , iznutra ,dali su svi djelovi pod istim brojem jer je svaki djelić imao broj.dodatne điđe koje idu uz njega (pribor rez.spremnik, futrola).Imaš tri tipa bodovanja: GOOD, SEHR GOOD,EXCELLENT.
koliko sam upoznat cijene se kreču od 600-1200€. Za primjerke koji imaju koroziju od400-600€.
koliko sam upoznat cijene se kreču od 600-1200€. Za primjerke koji imaju koroziju od400-600€.
No Peace without Justice !
Imaš danas proizvoda koji uspješno skidaju koroziju a brunažu ostavljaju netaknutom,
pa malo pogledaj po netu...
Prekrasan pištolj
Ako su svi djelovi s istim brojem i nema dublje korozije,ja ga ne bih prodao ispod 1000€
pa malo pogledaj po netu...
Prekrasan pištolj
Ako su svi djelovi s istim brojem i nema dublje korozije,ja ga ne bih prodao ispod 1000€
Cijena imperialnog Lugera kakav je ovaj u odličnom stanju se kreće od oko 1300 - 1500 eura, vrlo dobar oko 1000-1200 eura, s tim da se brojevi poklapaju. Ovaj tvoj je očigledno u puno lošijem stanju. Koliko vidim desna drška je u gornjem dijelu do okidača je polomljena, vijak koji utvrđuje dršku je mjedeni. Inače dno spremnika kod ovih Lugera iz tih godina je drveni i nosi broj oružja. Dno spremnika je kod tvog lugera grubo "čekirano". Korozija je dublje načela vanjski dio cijevi (pitam se kakva je unutrašnjost?). Sve u svemu zaključujem da je u dosta lošem stanju, ali je LUGER pa bih ga procijenio na 300 - 400 eura. Futrola je druga priča i vrijedi oko 100-150 eura, bar kod nas. Plus ti daje originalna brunura.
Molio bih više fotografija iz različitih kuteva (tražim previše?).
Molio bih više fotografija iz različitih kuteva (tražim previše?).
Pošto si se napalio, slike stavljam sutra. Za informaciju svi brojevi se poklapaju.
Po tvojoj procjeni ovaj je u dosta lošem stanju, a ti sliniš, šta bi bilo da je u boljem stanju? Poplava!
Kao što rekoh Luger je LUGER. Sakupljam Lugere pa sam "opravdano" slinav!
Pošto si ti ''Luger'' i sakupljaš Lugere, dali si možda zainteresiran za kupnju ovoga u kompletu sa futrolom?
Ja sam zainteresiran za kupnju , ali bez futrole. Futrolu neka kupi netko drugi.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Joj, nemo sad da i ostali lugeraši vide tvoj post, sjatit će se na forum i bankrotirat ćeš!Luger wrote:Kao što rekoh Luger je LUGER. Sakupljam Lugere pa sam "opravdano" slinav!
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
a ja sam zainteresiran za futrolu, tako da smi ti ja i Boxi idealna kombinacija. javi na PM
Evo ja sam zainteresiran za "pljucu", a zoobar za futrolu i to je to.
I dalje čekam ponudu na PM.
I dalje čekam ponudu na PM.
Ma nisam se još našao oko cijene. Razmišljam između 300 i 500 eur, pošto je recesija i kao svaki prodavatelj želio bi dobiti dobru cijenu, ali to su samo moje želje. Futrola je prodana za 100 eur. Ako neko želi može poslati ponudu pa bumo videli!
Pa čemu se "skrivati" ?
Moja jedina i posljednja ponuda glasi 2000 Kn s tim da je poštarina ili dostava tvoja. Ako netko misli da vrijedi više neka da ponudu i izbroji lovu te postane sretni vlasnik primjerka za kolekciju ili uloži nekoliko stotina Eurića da ga dotjera za korištenje.
Loša su vremena...kriza...recesija....neimaština. Jesi li razmišljao da ga konzerviraš i ponudiš za jedno 10-tak godina...sigurno će mu cijena porasti.
Moja jedina i posljednja ponuda glasi 2000 Kn s tim da je poštarina ili dostava tvoja. Ako netko misli da vrijedi više neka da ponudu i izbroji lovu te postane sretni vlasnik primjerka za kolekciju ili uloži nekoliko stotina Eurića da ga dotjera za korištenje.
Loša su vremena...kriza...recesija....neimaština. Jesi li razmišljao da ga konzerviraš i ponudiš za jedno 10-tak godina...sigurno će mu cijena porasti.
Evo kupio sam jednoga, ali bez obzira na to moja ponuda još uvijek stoji........ zakaj i ja nebi imao par lugera u kolekciji. (dva kom su par)
Sorry kaj pitam, al na slici mi izgleda da je naknadno bruniran. Ili možda griješim. Ja sam imao jednog takvog bruniranog, 1939. godište al sam ga prodao.
I ak nije tajna, koje je godište ovaj tvoj?
I ak nije tajna, koje je godište ovaj tvoj?
BOXI, ako nije tajna, koliko si platio ovog naknadno sređenog lugera i koje oznake (proizvođač i godište) ima?
Pitam radi usporedbe sa mojim (koji je u originalnom i ispravnom stanju) jer bi ga možda i ja dao srediti .
Pitam radi usporedbe sa mojim (koji je u originalnom i ispravnom stanju) jer bi ga možda i ja dao srediti .