Poklanjam noževe u dobre ruke
- KsatriyaDharma
- Civil

Poklanjam noževe u dobre ruke
Poštovani
Naletih prije nekih tjedan dana na vašu stranicu,slučajno,goglajući za nekim finim kukri nožom.Nakon nekoliko dana čitanja Vaših postova jedno jutro probudih se s novom spoznajom....pa ja sam normalan
Evo ovdje ljudi vole noževe i ostale "opasne" stvarčice i o tome otvoreno diskutiraju,razmjenjuju iskustva čak i trguju...Ajmeee..ljudi moji kak sam bio sretan.
Ovo mi je prvi post i htio bih Vam svima zahvaliti na uvidima i osobnim iskustvima koja ste podijelili na ovaj način.Za laika poput mene su vrlo vrijedna i zamolio bih Va s da tako i nastavite
Pročitao sam također da se ovdje dosta ljudi bavi izradom noževa i kolekcionarstvom s tim u vezi imam par noževa koji su u totalno zapuštenom stanju a našao sam ih u šupi nakon jedne "generalke" a koje želim pokloniti u dobre ruke.Noževi nisu nikakva imena ako ih netko nalazi interesantnima pojedinačno ili u kompletu neka me slobodno kontaktira na pp.
Isto tako imam jedan gerber sklopivi kojeg bi trebalo malo pobrusiti i htio bih da to napravi netko od Vas znalaca i zaljubljenika u oštrice(za naknadu,naravno) i volio bih da me podučite u tome(i opet za naknadu naravano
)
I treća želja za ovu godinu je
...ona neostvarena s početka ovog romana a to je kukri nož.Ako netko zna gdje ga ima za kupiti(s tim da sam platežno ograničen i živim u Zagrebu) ili bi ga bio voljan prodati ili napraviti molim Vas slobodno me kontaktirajte na pp.
Lijep pozdrav svima
KsatriyaDharma
Naletih prije nekih tjedan dana na vašu stranicu,slučajno,goglajući za nekim finim kukri nožom.Nakon nekoliko dana čitanja Vaših postova jedno jutro probudih se s novom spoznajom....pa ja sam normalan
Ovo mi je prvi post i htio bih Vam svima zahvaliti na uvidima i osobnim iskustvima koja ste podijelili na ovaj način.Za laika poput mene su vrlo vrijedna i zamolio bih Va s da tako i nastavite
Pročitao sam također da se ovdje dosta ljudi bavi izradom noževa i kolekcionarstvom s tim u vezi imam par noževa koji su u totalno zapuštenom stanju a našao sam ih u šupi nakon jedne "generalke" a koje želim pokloniti u dobre ruke.Noževi nisu nikakva imena ako ih netko nalazi interesantnima pojedinačno ili u kompletu neka me slobodno kontaktira na pp.
Isto tako imam jedan gerber sklopivi kojeg bi trebalo malo pobrusiti i htio bih da to napravi netko od Vas znalaca i zaljubljenika u oštrice(za naknadu,naravno) i volio bih da me podučite u tome(i opet za naknadu naravano
I treća želja za ovu godinu je
Lijep pozdrav svima
KsatriyaDharma
Re: Poklanjam noževe u dobre ruke
Welcome!
Kukri noževe možeš naći u Replikartu:
http://minishop.t-com.hr/replikart/Groups.asp?gid=26
Kako originalne, tako i moderne izvedbe.
Uživaj!
Kukri noževe možeš naći u Replikartu:
http://minishop.t-com.hr/replikart/Groups.asp?gid=26
Kako originalne, tako i moderne izvedbe.
Uživaj!
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- KsatriyaDharma
- Civil

- KsatriyaDharma
- Civil