Daisy
Moderator: karabalic
Daisy
Vidim i ameri se znaju potruditi... Cini se zanimljivo. Evo linka: http://www.izfotelje.com/index.php?productID=233
- Fleet Admiral

Re: Daisy
Dok, kad odgovaras na neciji quote, svoj tekst stavi u novi red, nemoj odmah poceti pisati iza kvadratnih zagrada gdje zavrsava quote.
ako odgovaras na neciji post gdje ce tvoj odgovor doci odmah ispod odgovorenog posta nije potrebno ostaviti kopiju texta na koji odgovaras u svom postu...
osim ako je ono na sto odgovaras par postova iznad recimo... onda je to ok
ako odgovaras na neciji post gdje ce tvoj odgovor doci odmah ispod odgovorenog posta nije potrebno ostaviti kopiju texta na koji odgovaras u svom postu...
osim ako je ono na sto odgovaras par postova iznad recimo... onda je to ok
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mislim i na ovo sada... odgovorio si odmah ispod mog posta i OPET si nepotrebno quotao cijeli moj text koji se ionako moze procitati 2cm iznad tvog posta.. dakle nepotrebno u ovom slucaju... jel razumijes? nece te nitko upucati, samo te pokusavamo nauciti =) bez brige
ja sad odgovaram na tvoj post odmah ispod i ne quotam tvoj "text", nemam potrebe jer je odmah iznad!
ma skuzit ces ti o cemu ja pricam =)
ja sad odgovaram na tvoj post odmah ispod i ne quotam tvoj "text", nemam potrebe jer je odmah iznad!
ma skuzit ces ti o cemu ja pricam =)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ako imas pusku s glatkom cijevi (BB pusku) onda nemas problema, ako su kuglice celicne nemoj ih pucati iz uzljebljne klasicne zracnice, mozes pucati samo olovne ili olovne pobakrene... celicne ni slucajno