ZRAK optike (Sarajevo / Teslić)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ZRAK optike (Sarajevo / Teslić)
nebudi ljen, danas sam nazvao tvornicu u Sarajevu... u cca pola 9 ujutro... javi se zenska, ja pitam za optiku ona mi da neki drugi broj telefona, kao nazovi tamo... zovjem ja, javi se zenska sa gotovo istim glasom samo na malo losijem aparatu... opet ja upitam za optiku jel ima ON-8x42... kaze ona, neznam ja, trebalo bi sa glavnim pricati... a jel se moze to naruciti recimo postom, na neku adresu u bosni?... nemoze, al' mozete doci lijepo ovamo, kupiti, dobijete i garanciju... a kad ce doci šef? ... probajte nazvati tamo poslije 9 sati... tako je i bilo... nazvah... zauzeto... zauzezo... ajd zvoni... javi se opet zenska... reko zovem opet u vezi optike... javi se tip i kazem da sam zainteresiran za kupovinu Zrak ON-8x42 optike... kaze nemamo ako mi vjerujes niti jedne... kad ce biti?... do nove godine mozda... ok, a kolika im je cijena inace? ... ah, pa tu oko 250 Eura... aha, dobro, imate li ON-6x32 mozda? ... eh, nema ni njih... a kolika je cijena njima?... tako, oko 200 Eura... dajte onda recite jos i za ovu obicnu 4x24?... a to ova za PASP... da za M76.... jes jes tako je, a isto tu negdje ko i ova... kao i 6x32?... ma da, isto tako, oko 200 Eura... uglavnom, pitao sam jos za uvjete garancije i mogucnost popravke, kaze tip da se sve moze... Hvala lijepo na informacijama i doviđenja =) Poslije sam bio bas dobre volje...
Uglavnom, na jednom drugom mjestu sam dobio ponudu za Zrak ON-8x42 vojnu optiku, cijena nesto preko 2000kn (zato sam i zvao tvornicu da provjerim cijene da budem siguran da me tip ne vesla, dakle cijena je tu negdje), nova, nije koristena... trebao bih kao prvu uplatiti pola cijene za kaparu pa za par dana doci preuzeti optiku... otici cu to uzeti... samo necu dati kaparu pola cijene... mozda 500kn... vidjet cemo... čut će se! =)
Uglavnom, na jednom drugom mjestu sam dobio ponudu za Zrak ON-8x42 vojnu optiku, cijena nesto preko 2000kn (zato sam i zvao tvornicu da provjerim cijene da budem siguran da me tip ne vesla, dakle cijena je tu negdje), nova, nije koristena... trebao bih kao prvu uplatiti pola cijene za kaparu pa za par dana doci preuzeti optiku... otici cu to uzeti... samo necu dati kaparu pola cijene... mozda 500kn... vidjet cemo... čut će se! =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"