Natjecanje u taktičnom snajperu »TACTIC Bloke 2014« (Slo)
Moderator: Original_G
Natjecanje u taktičnom snajperu »TACTIC Bloke 2014« (Slo)
Pozdrav strijelcima,
Prije svega se ispričavam za moj loš hrvatski.
Želio bih Vas obavijestiti da u ovoj sezoni Strijelačko društvo Veteran Bloke (Slovenija) organizira dva jedinstvena natjecanja sa snajperskom puškom. Prvi put u Sloveniji pa i u okolini organiziramo pravi taktički izazov, koje će se pripremiti uz pomoć Slovenskih oružanih snaga. Na natjecanju će sudjelovati neki od najboljih strijelaca iz Slovenije i gostiju iz inozemstva.
Prvo natjecanje održat će se 10.5. na strelištu Bloška Polica, i drugi 14.6.2014 na strelištu Poček.
Natjecanje će uključiti cold-barrel shot, duge, različite i nepoznate daljine, ograničeno vrijeme, no-shoot mete, distrakcije (zvučne i vizualne), maskirane mete i slično.
Poziv za prvo natjecanje možete naći u prilogu u Slovenskom ili Engleskom jeziku.
Za prijave ili bilo koje pojašnjenje i informacije možete me kontaktirati na tel. +386 41 711370 ili e-mail veteran.bloke@strelec.si.
Moram naglasiti da se prijave vrlo brzo popunjuju i da će vjerojatno za nekoliko dana biti završene.
Ako vas takmičenje interesira, molim da šaljete prijavu da vam sačuvamo mjesto.
Strijelački pozdrav
Tomaž Jamnik
(SD Veteran Bloke)
Prije svega se ispričavam za moj loš hrvatski.
Želio bih Vas obavijestiti da u ovoj sezoni Strijelačko društvo Veteran Bloke (Slovenija) organizira dva jedinstvena natjecanja sa snajperskom puškom. Prvi put u Sloveniji pa i u okolini organiziramo pravi taktički izazov, koje će se pripremiti uz pomoć Slovenskih oružanih snaga. Na natjecanju će sudjelovati neki od najboljih strijelaca iz Slovenije i gostiju iz inozemstva.
Prvo natjecanje održat će se 10.5. na strelištu Bloška Polica, i drugi 14.6.2014 na strelištu Poček.
Natjecanje će uključiti cold-barrel shot, duge, različite i nepoznate daljine, ograničeno vrijeme, no-shoot mete, distrakcije (zvučne i vizualne), maskirane mete i slično.
Poziv za prvo natjecanje možete naći u prilogu u Slovenskom ili Engleskom jeziku.
Za prijave ili bilo koje pojašnjenje i informacije možete me kontaktirati na tel. +386 41 711370 ili e-mail veteran.bloke@strelec.si.
Moram naglasiti da se prijave vrlo brzo popunjuju i da će vjerojatno za nekoliko dana biti završene.
Ako vas takmičenje interesira, molim da šaljete prijavu da vam sačuvamo mjesto.
Strijelački pozdrav
Tomaž Jamnik
(SD Veteran Bloke)
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Re: Natjecanje u taktičnom snajperu »TACTIC Bloke 2014« (Slo
Svaka Vam cast! Preselio bih se u Sloveniju...
Head in the City. Hearth in the Field.
Dodji kod mene ja sam ti jednom nogom u HR a drugom u SLO.... Hahahhahahahahh
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Hvala na pozivu! Vrlo rado...ali moram jos nekoliko godina hrmbati!
Head in the City. Hearth in the Field.
Svaka čast... ali tvoj hrvatski uopše nije loš... dapače... odličan je...tom762 wrote:Pozdrav strijelcima,
Prije svega se ispričavam za moj loš hrvatski.![]()
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Malo zakašnjenja, ali tu je foto reportaža s taktičkog natjecanja.
http://www.strelec.si/2014/reportaza-s- ... loke-2014/
Bilo je odlično iako smo morali zaključiti prije kraja. Kao odlični strijelci i izvežbani taktikom su se pokazali snajperi Slovenske Vojske i Policije, pa i gosti iz Italije. Na kraju svi smo nešto naučili a svi takmičari su otišli s jednom od lepih nagrada.
Za sve zainteresovane tu je poziv za drugo takvo natjecanje, koje će se održati 14.6. Ima još mjesta za prijave, koje možete slati na: veteran.bloke@strelec.si
http://www.strelec.si/forum/discussion/ ... ke-ii-2014
Bilo kakva pitanja molim na isti email.
Pozdrav svima
http://www.strelec.si/2014/reportaza-s- ... loke-2014/
Bilo je odlično iako smo morali zaključiti prije kraja. Kao odlični strijelci i izvežbani taktikom su se pokazali snajperi Slovenske Vojske i Policije, pa i gosti iz Italije. Na kraju svi smo nešto naučili a svi takmičari su otišli s jednom od lepih nagrada.
Za sve zainteresovane tu je poziv za drugo takvo natjecanje, koje će se održati 14.6. Ima još mjesta za prijave, koje možete slati na: veteran.bloke@strelec.si
http://www.strelec.si/forum/discussion/ ... ke-ii-2014
Bilo kakva pitanja molim na isti email.
Pozdrav svima