S&W MP9 PRO
S&W MP9 PRO
Pozdrav experti,
posto nisam imao priliku da se susretnem sa navedenim modelom, zamolio bih vas ukoliko neko ima iskustva da napise utiske o ovom pistolju i njegovu eventualnu uporedbu sa glock 17! Pozdrav
posto nisam imao priliku da se susretnem sa navedenim modelom, zamolio bih vas ukoliko neko ima iskustva da napise utiske o ovom pistolju i njegovu eventualnu uporedbu sa glock 17! Pozdrav
Re: S&W MP9 PRO
Imao sam MP 9mm. Pro verzije nema, samo USA. Tko nije ljubitelj Glocka , MP je odlićan izbor. Kvaliteta neupitna, ergonomija savršena, jako udoban piśtolj za pucanje. Okidač dobar. U Lovcu 3900kn mp9. S ovom cijenom nema konkurencije. Niski profil kao kod glocka, preciznost ista, okidač malo lošiji, rastavljanje malo kompliciranije, nakon nekog vremena uočite da završna obrada nije kao kod glocka. Jako pouzdan, udoban i precizan piśtolj, malo precizniji od glocka sa tvorničkim ciljnicima. Mp ima vrhunske ciljnike. MP pro je nepotrebna veličina, kao i glock 43. Imam glock 17 i 26 , oboje gen 4. Nakon "lutanja i isprobavanja" zakljućio sam da je glock zakon. Promjenio sam ciljnike i doradio okidače i sada su vrh vrhova, a opet puno jeftiniji od siga i slićnih.