Savjeti u svezi Peter Stahl1911 multisport?
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

Savjeti u svezi Peter Stahl1911 multisport?
Zapoceo sam proces za biti sportski strijelac...osoba koja mi sreduje te stvari ima u ponudi...Peter Stahl 1911 multisport u dva kalibra 9mm i 0.45ACP.
Danas sam uzivo vidio igracku...obje cijevi su poligonalne...obje cijevi su iznutra kao ogledalo...obje navlake su olaksane kako bi se moglo koristiti slabije streljivo...Trenutni vlasnik je kupio to kao polovno,ali je obavio jos neka promjene na bolje...kaze da je u njega ulozio oko 3000 kn(ne racunajuci nabavnu cijenu).Sad mene interesira Vase misljenje o cijeni od 2000€...za koliko se prodaje.
Puno...Malo...Taman...
Danas sam uzivo vidio igracku...obje cijevi su poligonalne...obje cijevi su iznutra kao ogledalo...obje navlake su olaksane kako bi se moglo koristiti slabije streljivo...Trenutni vlasnik je kupio to kao polovno,ali je obavio jos neka promjene na bolje...kaze da je u njega ulozio oko 3000 kn(ne racunajuci nabavnu cijenu).Sad mene interesira Vase misljenje o cijeni od 2000€...za koliko se prodaje.
Puno...Malo...Taman...
GUN CONTROL isn't about guns, it's about CONTROL
Re: Savjeti u svezi Peter Stahl1911 multisport?
Gun je OK ali po meni cijena malo ToooMuch za nesto sto se ne radi 20g, ima i jebeni Beaver-Tail dodatak koji mnogi ne vole za streljastvo na EU terenu, ipak je to Coltova fora. Kolega je pucao sa njime i jedan od nedostataka je bio odskok u koso što otežava brzu paljbu.
Nisi napisao da li je 5" ili 6" cijev,
Ja osobno da kupujem gun za streljastvo i planiram potrositi 2000 Eura, trazio bih nesto sa cijevi od 6" i po mogućnosti za WC municiju, no i ti modeli se ne rade 20g
Baci malo pogled na HPS, STI, Tangfoglio, Pardini ...
Nisi napisao da li je 5" ili 6" cijev,
Ja osobno da kupujem gun za streljastvo i planiram potrositi 2000 Eura, trazio bih nesto sa cijevi od 6" i po mogućnosti za WC municiju, no i ti modeli se ne rade 20g
Baci malo pogled na HPS, STI, Tangfoglio, Pardini ...
Nemoguće je Nemoguće
o ovome apsolutno ne znam ništa.
No nakon godina iskustva mogu reći ovo, ako tek krećeš u streljaštvo.. kreni sa nečim manjim i jeftinijim. nakon svih para koje sam istovario najviše me veseli puška 22 lr od 3000 kuna
Teška je to bolest.
(osim ako si već bolji strijelac pa ideš na više)
No nakon godina iskustva mogu reći ovo, ako tek krećeš u streljaštvo.. kreni sa nečim manjim i jeftinijim. nakon svih para koje sam istovario najviše me veseli puška 22 lr od 3000 kuna
Teška je to bolest.
(osim ako si već bolji strijelac pa ideš na više)
- istra champion
- Cinker - bojna

Prvo, mali ispravak za GROUND_ZERA; taj model koji si napisao ne postoji, ili je Peters Stahl M-92 sport multicaliber ili 07, najbolje pošalji koju sliku.
Cijena ti je OK, ipak je Peters Stahl, vrhunsko oružje, od preciznosti, tolerancije a pogotovo materijal izrade. Svako oružje ima mane pa tako i Peters Stahl, barem meni
. Probaj ga na streljani i odluči.
Peters Stahl se proizvodi i danas, ali pod nazivom HCG (holden custom guns), a cijena takvog od 6'' je 3100 eur.(bez rezervne navlake i cijevi).
Ako uzmeš cijene nekih pištolja koji su se prodavali kod nas u trgovinama, npr. Para Ordnance, običan model, nije limited, koštao je cca od 11-12.000 kn (crni ili stainless), a u odnosu na Peters Stahl je 3 liga zapad
.
Lex, šta nemaju STI i HPS beavertail
, koliko dođe Tanfoglio Gold Match ili Pardini od 6''???
Cijena ti je OK, ipak je Peters Stahl, vrhunsko oružje, od preciznosti, tolerancije a pogotovo materijal izrade. Svako oružje ima mane pa tako i Peters Stahl, barem meni
Peters Stahl se proizvodi i danas, ali pod nazivom HCG (holden custom guns), a cijena takvog od 6'' je 3100 eur.(bez rezervne navlake i cijevi).
Ako uzmeš cijene nekih pištolja koji su se prodavali kod nas u trgovinama, npr. Para Ordnance, običan model, nije limited, koštao je cca od 11-12.000 kn (crni ili stainless), a u odnosu na Peters Stahl je 3 liga zapad
Lex, šta nemaju STI i HPS beavertail
SCORE:287 COMPETITION/195MEDAL; 112 GOLD 57 SILVER 26 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

Ma problem je sto ce mi ta osoba ako uspije...ubrzati postupak...pa da se nekako oduzim...normalno da nije lako dati 2000 € ....Ja bi najrade 0.22LR....ali opet streljivo 0.22LR kako gledam po ducanima nije ispod 1kn....A u 9mm bi mogao nabaviti(osobno punjenje) za 1.5kn....
Sad kad se pokusavam sititi slike....cini mi se da je pisalo na navlaci M92...cijevi i navlake su 6"....on je cak cijevi na vrhu dao da mu izbuse u obliku lijevka...navlake je olaksao...poradi slabije opruge(za slabije punjenje)...pravio je preinake na okidanju....Vlasnik se bavi preciznim streljastvom....i kad prica onda govori da mu je svaki milimetar bitan...
inace doticna osoba takoder jos ima...sig hammerli,jeriho 941 custom,manurhin SA revolver
Sad kad se pokusavam sititi slike....cini mi se da je pisalo na navlaci M92...cijevi i navlake su 6"....on je cak cijevi na vrhu dao da mu izbuse u obliku lijevka...navlake je olaksao...poradi slabije opruge(za slabije punjenje)...pravio je preinake na okidanju....Vlasnik se bavi preciznim streljastvom....i kad prica onda govori da mu je svaki milimetar bitan...
inace doticna osoba takoder jos ima...sig hammerli,jeriho 941 custom,manurhin SA revolver
GUN CONTROL isn't about guns, it's about CONTROL
- Ne moraju imati ako tako narucisistra champion wrote:...Lex, šta nemaju STI i HPS beavertail, koliko dođe Tanfoglio Gold Match ili Pardini od 6''???
- Dobro znas da sve sto imalo vredi kosta 2 soma ili vise, ali nekako sam misljenja da treba onda kupiti najbolje sto se moze i nalazi se u tekucoj proizvodnji..
- Osobno sam jako skeptican prema raznim preradama ako nisam stvarno 101% siguran da ih ne napravio netko tko zna sto radi i radi cega, a ne zato jer to samo procitao na nekom forumu.
Ti znas tu puno vise detalja od mene, ali reci sam da li bi ti danas kupio taj PS sa obzirom sto se sve pojavilo na trzistu......da sam malo zagrizeniji sa vremenom za trening ja bih kupio GT-96S sa 6" Mislim da je to trenutno BEST-BUY ulozeno dobiveno a po preciznosti ispred konkurencije, bez dorada, kemijanja, kut drzanja itd.
Nemoguće je Nemoguće