Co2 pištolji
Moderator: karabalic
-
Mario Piteša
- Civil

Co2 pištolji
Pozdrav ljudi. Ako slučajno koga zanima kupovina co2 pištolja a nezna šta bi uzeo, evo moja preporuka je DIANA CHASER 4.5 mm. Ja sam ga uzeo i mogu reči da je pištolj za tu cijenu super. Preciznost mu je odlična.
- Barut
- Časnički Namjesnik

- Has thanked: 1 time
Re: Co2 pištolji
Super. Stavi sliku mete da vidimo kakve grupe radi.
Ja sam ga mislio uzeti, ali sam na kraju uzeo Gamo Compact. Nisam baš previše oduševljen. Moram napraviti neke modifikacije pa ću vidjeti hoće li se grupe popraviti.
Sent using Tapatalk
Ja sam ga mislio uzeti, ali sam na kraju uzeo Gamo Compact. Nisam baš previše oduševljen. Moram napraviti neke modifikacije pa ću vidjeti hoće li se grupe popraviti.
Sent using Tapatalk
The truth is hate to those who hate the truth.
-
Mario Piteša
- Civil

-
Mario Piteša
- Civil

8Postavit cu fotku kad skužim kako. Tek sam počeo koristiti forum pa dok sve skužim.
-
Mario Piteša
- Civil

Evo. Pucano jutros na 15 m daljine. Po 5 dijabola. 5 kom H&H TERMINATOR a 5 kom H&N FIELD TARGET TROPHY.. I na pištolju je montiran red dot tako da se i nemože baš najpreciznije nišaniti.
- Barut
- Časnički Namjesnik

- Has thanked: 1 time
To mi se sviđa, lijepe grupe. [THUMBS UP SIGN]Mario Piteša wrote:Evo. Pucano jutros na 15 m daljine. Po 5 dijabola. 5 kom H&H TERMINATOR a 5 kom H&N FIELD TARGET TROPHY.. I na pištolju je montiran red dot tako da se i nemože baš najpreciznije nišaniti.
Sent using Tapatalk
The truth is hate to those who hate the truth.
-
Mario Piteša
- Civil

Ja sam prezadovoljan. Garant može i bolje da je nekakva optika na njemu. Jer mi prilikom nišanjenja crvena točka od red dota prekrije cili ovaj crni krug na meti.