VHS-2 poluautomatska puška - kada bi bilo, bi ste li kupili
Re: VHS-2 poluautomatska puška - kada bi bilo, bi ste li kup
Iz tvojih prstiju u Božje oči i da na Vučetiću ne čekaš predugo. Ali kao što sam napisao, samo se nadaj xD
Nemam se sta nadati kad znam da ce biti. 
Pa ako znaš nešto daj to podijeli s ljudima na forumu, možda ima još zainteresiranih, netko kome ne bi smetao produkcijski broj 2 ili koji već bude haha
Jel stigla?Mario_Zg wrote:Nemam se sta nadati kad znam da ce biti.
Slučajni događaj stvar je nemara...
Prva kupljena u petak. Danas prošla pregled na MUP-u i zahtjev za registraciju i upis u OL.
Cijena 11875 kn u HS Produktu.
Moja jedina zamjerka do sada je na premalen kofer da bi se puška smjestila s montiranom optikom!
Cijena 11875 kn u HS Produktu.
Moja jedina zamjerka do sada je na premalen kofer da bi se puška smjestila s montiranom optikom!
Je li upisana u oružni list ili je tek treba uvesti u bazu podataka?
Naime, kad sam svojedobno gubio živce oko Vučetića, rečeno mi je da je to vještačenje oblik kontrole nad uvoznom robom, jer se ne vjeruje trgovcima što sve uvoze. Nadam se kako se HS Produktu ipak više vjeruje.
Naime, kad sam svojedobno gubio živce oko Vučetića, rečeno mi je da je to vještačenje oblik kontrole nad uvoznom robom, jer se ne vjeruje trgovcima što sve uvoze. Nadam se kako se HS Produktu ipak više vjeruje.
Čujte, za sada neznam kako će se registracija dalje odvijati.
Ja sam pušku odnio na registraciju/pregled, skupilo se podosta ljudi, poslikali su,
popunio sam formular, platio taksu i ostavio OL radi upisa.
Rečeno mi je da je to prva u RH (pretpostavljam da je stoga već upisan model u bazu podataka)
inače bi mi valjda rekli da je to prva koja je došla kod njih na registraciju.
Sačekat ćemo par dana i znat ćemo sve.
Ja sam pušku odnio na registraciju/pregled, skupilo se podosta ljudi, poslikali su,
Rečeno mi je da je to prva u RH (pretpostavljam da je stoga već upisan model u bazu podataka)
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Ovo od Ariela i Stoltoma se podudara.
Znam da je bilo slucajeva (po starom zakonu iz 2012), da su ljudi kupili komad oruzja u ducanu s nabavnom dozvolom, a nije im prosla registracija.
Kako je pojedini ducan to kasnije rjesavao, nije mi poznato. Premda, mislim da se to svelo na povrat novca (i vracanje puske)
Znam da je bilo slucajeva (po starom zakonu iz 2012), da su ljudi kupili komad oruzja u ducanu s nabavnom dozvolom, a nije im prosla registracija.
Kako je pojedini ducan to kasnije rjesavao, nije mi poznato. Premda, mislim da se to svelo na povrat novca (i vracanje puske)
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Čisto informativno u pripremi je Hellion sa 20" cijevi za Ameriku, pa ako se nekome ne žuri i želi dugu cijev
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Mislio sam da je registracija obavljena.stolttom wrote:Čujte, za sada neznam kako će se registracija dalje odvijati.
Ali ok,ne bi trebalo biti problema.
Registracija obavljena. Znači u pristojnom roku (7 dana) s obzirom da je u šifrarnik u centrali u ZG
trebalo upisati novi model.
Puška je u OL upisana kao:
Vrsta: Sportska poluautomatska puška s užljeb. cijevima
Marka: HS VHS 2S
Tvornički broj: XY
Kalibar: .223 Remington
trebalo upisati novi model.
Puška je u OL upisana kao:
Vrsta: Sportska poluautomatska puška s užljeb. cijevima
Marka: HS VHS 2S
Tvornički broj: XY
Kalibar: .223 Remington
To je JAKO JAKO JAKO pristojan rok, inače se oružje oročavalo na Vučetiću na 1-3 mjeseca.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Mislim da su službenici i puškari već imali sve potrebne podatke,budući je puška domaća.
Vjerojatno je i proizvodnja bila već u suradnji sa MUPom.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Ni jedna nije isla u vucetic, dakle, tocno.Mirok wrote:Mislim da su službenici i puškari već imali sve potrebne podatke,budući je puška domaća.
Turn better into best!
MUP je koristi, vjv zato nije bilo komlikacija....naravno koristi sa opcijom automatskog pucanja...Mirok wrote:Mislim da su službenici i puškari već imali sve potrebne podatke,budući je puška domaća.
Slučajni događaj stvar je nemara...
Znalo se slati u Vučetić zbog jednog slova u nazivu. A VHS-2S ne postoji u MUP-u i HV-u. Niti je ovaj poluautomat isti kao njihove puške.
Ali razum je negdje prevladao.
Ali razum je negdje prevladao.
Iz iskustva ću reći da još od lani negdje 11. mjesec valjda ne šalju ništa nego je praksa da se u PP ili PU poslika i šalje njima i oni uvode. Registrirao sam tako 3 puške (1 postojala u RH ali sa različitim imenima, druge 2 su bile ganc nove u RH)