Bojna D.o.o. - iskustvo
Re: Bojna D.o.o. - iskustvo
Opet, u hrvatskoj je najeftiniji oko 4.5/5 kn u Hristu, dok u madarskoj kupim Wolfa za 3.3 kn, ili u sloveniji fiocchi,ppu ili sto imaju za 3-3.5 kn. To je opet znatno jeftinije nego hrvatska.jolly wrote:Ok, ajde prihvatljivo. 223 je na pola cijene 308. (priblizno)Stargazer wrote:
5000 je otislo samo kroz .223 pusku u oko 9 mjeseci.
Nesto u stilu ar-15.
Dakle, nije 8kn.
Dilema razjasnjena.
Ali one cijene sto sam naveo stoje za .308, kao sto sam vec naveo u drugom threadu s prepiskom mailova od trgovine koja prodaje navedenu .308 od S&B
https://guntopia.hu/product/prvi-partiz ... -g-fmj-bt/
FMJ BT od PPU je 89 centa komad, jedan od najboljih budget metaka sto sam ikad pucao, kod nas ne vidim na stanju nista u .308 ispod 1.70
A prika kupi tamo ako je to moguće da ti legalno proda metak treba
i neka dozvola i to košta treba i doć do tamo i to nešto košta
ima metaka i u Ameriki ali na internetu nemožeš ih kupit sve je to fantažija.
U madarskoj nema dozvole, odes u trgovinu sa europskom oruznom propusnicom i kupis. Bez iceg drugog, vec sam postao i prepisku mailova s trgovinama na forumu.matezg1 wrote:A prika kupi tamo ako je to moguće da ti legalno proda metak treba
pa di ima tog wolfa po 3.3 kn ?
Daj da i ja kupim ako ima negdje toliko jeftinije pošalji link.
S tim da je wolf odnosno Barnaul ipak ruska čelična čahura
iskreno ja taj čelik ipak nebi baš stavljao u pušku od 1500-2000 eura .
U AUstriji ti ni ne treba europska propusnica đoze i na domaću naravno 100 komada za kupnju na lovačkuStargazer wrote:U madarskoj nema dozvole, odes u trgovinu sa europskom oruznom propusnicom i kupis. Bez iceg drugog, vec sam postao i prepisku mailova s trgovinama na forumu.matezg1 wrote:A prika kupi tamo ako je to moguće da ti legalno proda metak treba
Guntopia.matezg1 wrote:pa di ima tog wolfa po 3.3 kn ?
Da ima na internetu i kad hoćeš kupit oda su mi odgovorili da nemogu prodat.
Zato su meni prodali, cak sam postao i prepisku mailova s njima.matezg1 wrote:Da ima na internetu i kad hoćeš kupit oda su mi odgovorili da nemogu prodat.
Ako su meni prodali,a vama nece, mozda je problem u vama?
Možda je problem u meni Slovenac ,jer sam pitao kako mogu legalno kupiti .
A možda ti nisi ishodio sve dozvole pa ti je prodao ispod pulta jer sa svim potrebnim dokumentima i gorivom mene bi to izašlo na 4,5 kn
isto kao i puno bolje streljivo u Hrvatskoj .
Polulegalnih kombinacija uvijek ima ali ja ti nisam od tih pa je zato možda problem u meni u pravu si .
A možda ti nisi ishodio sve dozvole pa ti je prodao ispod pulta jer sa svim potrebnim dokumentima i gorivom mene bi to izašlo na 4,5 kn
Polulegalnih kombinacija uvijek ima ali ja ti nisam od tih pa je zato možda problem u meni u pravu si .
Jel vam Bojna placa za ove reklame?matezg1 wrote:Možda je problem u meni Slovenac ,jer sam pitao kako mogu legalno kupiti .
Dozvole su besplatne. Imate u mojim postovima sve sto je potrebno za kupnju istog, sa mailovima od trgovina i MUPa.
Streljivo je iste marke,kvalitete i proizvodnje kao u Hrvatskoj.I sve je kompletno legalno.
I slavonac sam, ne slovenac
Ali ocito imate potrebu napisati kao ad hominem napad jer ocito nemate nista pametnije ili konstruktivnije za reci.
Nadam se da ce zbog ljudi kao vi streljivo i oruzje u Hrvatskoj jos vise poskupiti.
Zvucite ko MatijaX na drugom racunu.
'Ko krši zakon, taj ga krši. I to kriminalci rade svjesno.
Međutim, i kod legalista ima ponekad, u nekoj mjeri, ilegalnih stvari. To su ovi koji vole ispod žita, ispod stola, kako bi se reklo.
Zbog lake love i trgovci vole prodati nekome, nešto ako mogu. A, da organi vlasti ne znaju za to.
Napadate čovjeka koji se želi držati zakona, bez veze.
Međutim, i kod legalista ima ponekad, u nekoj mjeri, ilegalnih stvari. To su ovi koji vole ispod žita, ispod stola, kako bi se reklo.
Zbog lake love i trgovci vole prodati nekome, nešto ako mogu. A, da organi vlasti ne znaju za to.
Napadate čovjeka koji se želi držati zakona, bez veze.
dzg
Nitko mu ne brani da izrazi drugcije misljenje.Mirok wrote:Hvala na lijepim željama Stargazer.
Kolega Mate ima drugačije iskustvo i mišljenje od tebe i ima pravo to reći.
U čemu je problem?
Samo prozivanje mene slovencem i da radim ilegalne stvari je druga stvar.
Ispričavam se kolega ali idealizirenje svega slovenskog me nagnalo na pomisao
da ste slovenski trgovac .
Naime malo sam se informirao i oni bi trebali tražiti dozvolu za izvoz ,tako da je to možda polu legalno.
Nažalost Bojna me ne plaća jer sam prestar za youtube kanale ili neki drugi način da ih promoviram ali
prihvaćam svako sponzorstvo .
Kad dođete u određene godine onda shvatite da je sve što je prelijepo too good to be be true.
Naime u Sloveniji me trgovci traže dozvolu ovjerenu od Mupa za streljivo ili oružje i ako imam računice da mi se to isplati onda
to sve ishodim ali znam da je sve sto posto legit.
Prestar sam da mi netko uzme zadnji gušt koji imam zbog neke administrativne gluposti pa pušem na hladno .
Ako se može i da je sve po zakonu pozdravljam ali znate da smo mi stariji ljudi malo skeptični pa se ispričavam ako nisam baš u toku.
Naime malo sam se informirao i oni bi trebali tražiti dozvolu za izvoz ,tako da je to možda polu legalno.
Nažalost Bojna me ne plaća jer sam prestar za youtube kanale ili neki drugi način da ih promoviram ali
Kad dođete u određene godine onda shvatite da je sve što je prelijepo too good to be be true.
Naime u Sloveniji me trgovci traže dozvolu ovjerenu od Mupa za streljivo ili oružje i ako imam računice da mi se to isplati onda
Prestar sam da mi netko uzme zadnji gušt koji imam zbog neke administrativne gluposti pa pušem na hladno .
Ako se može i da je sve po zakonu pozdravljam ali znate da smo mi stariji ljudi malo skeptični pa se ispričavam ako nisam baš u toku.
Opet netocni navodi, placena promidzba bojne.matezg1 wrote:Ispričavam se kolega ali idealizirenje svega slovenskog me nagnalo na pomisao
Nista nije polulegalno, molim vas da ne sirite dezinformacije. Ako se trazi dozvola kako ste vi sami naveli odma znaci da je legalno.
Za madarsku dozvole nisu potrebne.
Ček, šta kapisle i barut u Mađarskoj ne ide uz dozvolu, prethodnu suglasnost itd?
Samo za metke mogu reci, za kupnju se predoci europska oruzna propusnica i osobna, nema potrebe za onom potvrdom za prijelaz granice jer smo u Schengenu, za dalnja pitanja im se javite na mail, jako su azurni kod odgovaranja.nijoe wrote:Ček, šta kapisle i barut u Mađarskoj ne ide uz dozvolu, prethodnu suglasnost itd?
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Cak i unutar Schengena, pravila kupnje i razlicita dokumentacija ovise o zakonima pojedine zemlje.
Austrija, Slovenija, Madjarska, Italija, nije isto.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Da, zato sam i rekao samo za Sloveniju i Madarsku procedure, ali javite se trgovinama, jako su azurni s odgovorima na mailove.jolly wrote:Cak i unutar Schengena, pravila kupnje i razlicita dokumentacija ovise o zakonima pojedine zemlje.
https://www.shootingstore.at/kurzwaffen ... 0-stk.html
27 centa metak.
https://bojna.hr/?i=sellierbellot-9x19- ... artikl=953
41 cent metak kod nas.
Mozda austrijanci imaju vece place ali su zato nama cijene vece hehe.
Ovo je ocito razlika cijene samo u PDVu, nicemu drugome. Oni imaju 20%, mi 25%
27 centa metak.
https://bojna.hr/?i=sellierbellot-9x19- ... artikl=953
41 cent metak kod nas.
Mozda austrijanci imaju vece place ali su zato nama cijene vece hehe.
Ovo je ocito razlika cijene samo u PDVu, nicemu drugome. Oni imaju 20%, mi 25%