Koji su vasi stavovi o "militarizaciji"?
Re: Koji su vasi stavovi o "militarizaciji"?
Neka meni moje starosti, zadrtosti i predrasuda. Bolje je to od septičke jame.
Nemoj samo spomenuti Call Of Duty ili Arma. Onda postajem 100% siguran u prije napisano.
Nemoj samo spomenuti Call Of Duty ili Arma. Onda postajem 100% siguran u prije napisano.
Kakav call of duty ili arma?IB43 wrote:Neka meni moje starosti, zadrtosti i predrasuda. Bolje je to od septičke jame.
Spominjete nevezane teme kao oruzje A kategorije koje nikad nije spomenuto od druge strane.
Ne iznosite nikakve utvrdjene stavove vec samo svoja misljenja.
https://www.youtube.com/watch?v=-TC2xTCb_GU
Evo ima i u Kambodži, platiš i pucaš. Nije tečaj ali je dobar provod.
Evo ima i u Kambodži, platiš i pucaš. Nije tečaj ali je dobar provod.
Ovo A kategorija se odnosni na mogućnost koju sam spomenuo, odlazak u Jordan na tečaj strojnice. Pa OK, to je tamo, druga zemlja, drugi zakoni.
I ovdje smo koristili A kategoriju, u ročnoj vojsci ali je valjda bilo OK, jer je bilo pod nadzorom osobe sa osnovnom školom koja je 1991. puštena iz zatvora (teži zločin) na bojište, a poslije se zaposlila u HV obučnom centru. To može.
I ovdje smo koristili A kategoriju, u ročnoj vojsci ali je valjda bilo OK, jer je bilo pod nadzorom osobe sa osnovnom školom koja je 1991. puštena iz zatvora (teži zločin) na bojište, a poslije se zaposlila u HV obučnom centru. To može.
A zanima me baš čim će obučavati onog AK operatora da mu uvaže tečaj. Sigurno airsoft replikom. Ili možda onim na vodu sa kirvaja sa pumpom. Oba mogu rafalno.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
To je problem kod nas.Ariel wrote:Ovo A kategorija se odnosni na mogućnost koju sam spomenuo, odlazak u Jordan na tečaj strojnice. Pa OK, to je tamo, druga zemlja, drugi zakoni.
Puno toga se ne smije,osim kada ti netko kaže da se smije.
Interesantntno,smije se samo kada je tom netkome to u interesu ili se treba obraniti njegova guzica.
Čitaj temu pažljivije. Ne izlazi SOA za sitnice. To odradi MUP.Mirok wrote:Kakve paravojske u Hrvatskoj ?
Kakvo oružje A kategorije ?
Gdje ?
O čemu vas dvojica. Zar vojsci nije dozvoljena A kategorija.Mirok wrote:To je problem kod nas.Ariel wrote:Ovo A kategorija se odnosni na mogućnost koju sam spomenuo, odlazak u Jordan na tečaj strojnice. Pa OK, to je tamo, druga zemlja, drugi zakoni.
Interesantntno,smije se samo kada je tom netkome to u interesu ili se treba obraniti njegova guzica.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Ma hajde?IB43 wrote:Čitaj temu pažljivije. Ne izlazi SOA za sitnice. To odradi MUP.Mirok wrote:Kakve paravojske u Hrvatskoj ?
Kakvo oružje A kategorije ?
Gdje ?
Upravo SOA je izvjestila da nema takve vrste ugroze!
Ja nigdje ne pricam o vojsci.IB43 wrote:O čemu vas dvojica. Zar vojsci nije dozvoljena A kategorija.Mirok wrote:To je problem kod nas.Ariel wrote:Ovo A kategorija se odnosni na mogućnost koju sam spomenuo, odlazak u Jordan na tečaj strojnice. Pa OK, to je tamo, druga zemlja, drugi zakoni.
Ja pricam o civilima.
Vi, vise puta, u nadi da cete obraniti svoje stavove, nazalost ocito neuspjesno.IB43 wrote:Tko te spomenuo?
DaIB43 wrote:Ja vidim 3 quota. IB43, Mirok, Ariel.
Koji si od njih?
Budnost državnih službi nije loša stvar, kamo sreće da je i budnija.
Naravno, ne sviđa se svakome da se nađe u centru pozornosti.
Mislim da su u Izraelu spavali dubokim snom ili su bili bahato samouvjereni.
Na kraju su (ili budu) ceh platili oni koji su zasigurno najmanje krivi.
Naravno, ne sviđa se svakome da se nađe u centru pozornosti.
Mislim da su u Izraelu spavali dubokim snom ili su bili bahato samouvjereni.
Na kraju su (ili budu) ceh platili oni koji su zasigurno najmanje krivi.
BTW Ostao sam dužan objasniti što je septička jama. Za one koji sve ovo čitaju i ništa im nije jasno.
Ovo: https://en.wikipedia.org/wiki/American_ ... prov=sfla1
Uglavnom su u pitanju marginalne političke skupine iz desnog spektra. Ali ima ih i sa lijevog, religioznog, seksualnog i svakog drugog aspekta i ideologije. Redovno radikalizirani.
Temelji su ukratko:
- Država ne da nas ne štiti, nego nas uništava smišljenjom politikom (imigracija, osiromašivanje, zatiranje prava, kriminal...).
- Moramo se sami organizirati da bi se zaštitili od takve države. Silom.
Za sve ovo je vezana cijela šarolika kolekcija teorija zavjera i ekstremnih stavova.
Lako ih je prepoznati po gomili proturječnosti. Bili oni desni, lijevi ili neki treći, svima im je zajedničko:
- Predstavljaju se borcima za slobodu. Koju vide samo kao vlastitu slobodu i ne obaziru se ugrožavaju li pri tome tuđe slobode.
- Predstavljaju se miroljubivima ali su jako brzog okidača i naprave dar mar kada ih se suoči sa suprotnim mišljenjem. Demokratske metode su im nepoznanica. Uglavnom se sve bazira na prosvjede i silu.
- Predstavljaju se predstavnicima glasa naroda. Ali taj glas slušaju jedino ako je u skladu sa njihovim stavovima. Oni drugačiji obično dobiju epitete poput: primitivci, zaostali, rasisti, neprijatelji, pederi, izdajnici.... Ovisno o retorici zajednice kojoj pripadaju.
To vam je ta septička jama. A ova je specifična po tome da se dodatno proširila raznim paravojnim i sličnim organizacijama bez političkog motiva. Kako onih ratnih i terorističkih tako i onih iz klasičnog kriminala. Koji situaciju koriste za vlastito legaliziranje.
Nije se SOA ubacila bez razloga. A po retorici na forumu se vidi da i ovo kod nas vuče korijene upravo od tu. Premda se ne radi o tome, barem tako mislim.
Ovo: https://en.wikipedia.org/wiki/American_ ... prov=sfla1
Uglavnom su u pitanju marginalne političke skupine iz desnog spektra. Ali ima ih i sa lijevog, religioznog, seksualnog i svakog drugog aspekta i ideologije. Redovno radikalizirani.
Temelji su ukratko:
- Država ne da nas ne štiti, nego nas uništava smišljenjom politikom (imigracija, osiromašivanje, zatiranje prava, kriminal...).
- Moramo se sami organizirati da bi se zaštitili od takve države. Silom.
Za sve ovo je vezana cijela šarolika kolekcija teorija zavjera i ekstremnih stavova.
Lako ih je prepoznati po gomili proturječnosti. Bili oni desni, lijevi ili neki treći, svima im je zajedničko:
- Predstavljaju se borcima za slobodu. Koju vide samo kao vlastitu slobodu i ne obaziru se ugrožavaju li pri tome tuđe slobode.
- Predstavljaju se miroljubivima ali su jako brzog okidača i naprave dar mar kada ih se suoči sa suprotnim mišljenjem. Demokratske metode su im nepoznanica. Uglavnom se sve bazira na prosvjede i silu.
- Predstavljaju se predstavnicima glasa naroda. Ali taj glas slušaju jedino ako je u skladu sa njihovim stavovima. Oni drugačiji obično dobiju epitete poput: primitivci, zaostali, rasisti, neprijatelji, pederi, izdajnici.... Ovisno o retorici zajednice kojoj pripadaju.
To vam je ta septička jama. A ova je specifična po tome da se dodatno proširila raznim paravojnim i sličnim organizacijama bez političkog motiva. Kako onih ratnih i terorističkih tako i onih iz klasičnog kriminala. Koji situaciju koriste za vlastito legaliziranje.
Nije se SOA ubacila bez razloga. A po retorici na forumu se vidi da i ovo kod nas vuče korijene upravo od tu. Premda se ne radi o tome, barem tako mislim.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Meni vise nista nije jasno.IB43 wrote: Za one koji sve ovo čitaju i ništa im nije jasno.
Ali lijepo si objasnio.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”