Koliko pucate godišnje?
Koliko pucate godišnje?
Budući da nam je forum pun pravnih pitanja i savjeta, šbbkbb tema, pasa i slično... interesira me čime se forumska bavi i koliko streljiva troši?
ja:
IPSC handgun - ~10.000 kom. 9x19
ja:
Put your money where your mouth is.
Re: Koliko pucate godišnje?
9x19: ~5000
.223: ~600
4.5/5.5: ~1000
I više od tog ne mogu zbog udaljenosti streljane te visokih logističkih troškova, 1 trening tjedno je max što mogu.
Da imam svoje zemljište, ovo za 4.5/5.5 bi išlo i prek 10 000 osim ak mi nebi dosadilo.
.223: ~600
4.5/5.5: ~1000
I više od tog ne mogu zbog udaljenosti streljane te visokih logističkih troškova, 1 trening tjedno je max što mogu.
Da imam svoje zemljište, ovo za 4.5/5.5 bi išlo i prek 10 000 osim ak mi nebi dosadilo.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Ja nedovoljno.
Otkad su zatvorili streljanu u gradu, nemamo uvjeta.
Mozda do 1000 patrona za trap i pumpu.
pistolj samo kad je prilika.
Puska, provjera puske prije tekme, dan ranije trening, natjecanje.
Od tri tekme ove godine, bio na jednoj, mozda sveukupno 150 komada.
Iz nove ar, tek ju razradio da se familijariziram, jedna tekma kroz godinu, sve skupa mozda 300 komada
Otkad su zatvorili streljanu u gradu, nemamo uvjeta.
Mozda do 1000 patrona za trap i pumpu.
pistolj samo kad je prilika.
Puska, provjera puske prije tekme, dan ranije trening, natjecanje.
Od tri tekme ove godine, bio na jednoj, mozda sveukupno 150 komada.
Iz nove ar, tek ju razradio da se familijariziram, jedna tekma kroz godinu, sve skupa mozda 300 komada
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Premalotimmy75 wrote:Budući da nam je forum pun pravnih pitanja i savjeta, šbbkbb tema, pasa i slično... interesira me čime se forumska bavi i koliko streljiva troši?
ja:
Slažem se. Pištolj i konverziju kupio sam na ljeto, pucam devetku na gulaš turnirima i par treninga na Vrapću.Mirok wrote:Premalotimmy75 wrote:Budući da nam je forum pun pravnih pitanja i savjeta, šbbkbb tema, pasa i slično... interesira me čime se forumska bavi i koliko streljiva troši?
ja:
Večeras idem na trening zrakom 100 kom a sutra 22 na Oboju 100 kom. Nema se gdje u ZG. Rekreativac sam.
Nemam svoje oružje. Tek počeh prije godinu i par mjeseci, mislim da je bilo nekih 1000 komada 9x19 prošle godine.
Mogao bih se žaliti da je streljana daleko ali zadovoljan sam što uopće postoji
Mogao bih se žaliti da je streljana daleko ali zadovoljan sam što uopće postoji
-
Marko2Marko
- Desetnik

leto 2023:
223REM u FClass-TR ~520×
284WIN u FClass-OPEN ~475×
223REM u Tactical ~338×
22LRu Tactical ~500×
223REM u FClass-TR ~520×
284WIN u FClass-OPEN ~475×
223REM u Tactical ~338×
22LRu Tactical ~500×
850 9mm
200 .38 spl
100. 357 mag
Bilo bi. vjerojatno više da sin nije zašao u terrible 2 fazu.
200 .38 spl
100. 357 mag
Bilo bi. vjerojatno više da sin nije zašao u terrible 2 fazu.
~1500 - 2000 kom 9mm, u prosjeku 100 komada po posjetu streljani, nekad više, ali nikad manje.
Mislim da je jako bitno i na suho, ali ne stignem.
Koristi li netko mantisX ili dryfiremag? Dryfiremag ću kupiti čim izađe za XDM. Nikako da se natjeram na glocka, za njega ima sve što poželiš
Koristi li netko mantisX ili dryfiremag? Dryfiremag ću kupiti čim izađe za XDM. Nikako da se natjeram na glocka, za njega ima sve što poželiš
Prijatelj je kupio neki obicni laserski metak za par eura sa amzona i radi s onim standardim aplikacijama, tako da je to isto zamjena za mantis.spajkk wrote:~1500 - 2000 kom 9mm, u prosjeku 100 komada po posjetu streljani, nekad više, ali nikad manje.